ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Εάν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, την Παρασκευή θα θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με φίλους και να επιβαρυνθείτε λιγότερο με οικιακά ή οικογενειακά προβλήματα. Η μέρα φέρνει περισσότερα νέα, ανταλλαγή τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων και πολλά άλλα. Αποφύγετε κάθε είδους πονηριά και ψέματα, ακόμα κι αν υπάρχει κάποια καλή πρόθεση πίσω από αυτό. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι αρκετά δυσάρεστο για εσάς. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για την οργάνωση των οικονομικών σας υποθέσεων, μάλλον έξοδα και επείγουσες πληρωμές.
Κριός – η μέρα φέρνει μια σύνδεση ή μια εμπειρία που σχετίζεται με ένα άτομο που γεννήθηκε κάτω από το ζώδιο του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου.
Λέων – η μέρα φέρνει κάποιες απογοητεύσεις, σύγχυση στα σχέδια της ημέρας ή αδυναμία να βγει ποιοτική δουλειά.
Τοξότης – η Παρασκευή είναι ώρα για διασκέδαση, για να δημιουργήσετε μια καλή διάθεση τόσο για τον εαυτό σας, όσο και για τους ανθρώπους γύρω σας. Πολλές ιδέες, αλλά η υλοποίηση είναι ανεπαρκής.

Εάν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Παρασκευή θα εξαρτηθούν οι αποφάσεις ή ενέργειες σας από άτομα που γεννήθηκαν κάτω από ζώδιο της γης. Η επιρροή τους στις προσωπικές σας υποθέσεις θα είναι σημαντική, αλλά δεν πρέπει να σας περιορίσει. Η μέρα φέρνει μια σημαντική συζήτηση ή γεγονός που σχετίζεται με έναν άντρα. Οι εκπλήξεις δεν αποκλείονται και θα σχετίζονται με κάποιο τρόπο με τη συναισθηματική, προσωπική ή οικογενειακή σας ζωή.
Ταύρος – η ημέρα φέρνει την ανάγκη να επικεντρωθείτε στην εκτέλεση σημαντικών εργασιών πριν από το τέλος της εβδομάδας.
Παρθένος – θα έχετε πολλές προσδοκίες για αυτήν την ημέρα, που σχετίζονται κυρίως με οικογενειακές υποθέσεις.
Αιγόκερως – αυτή είναι μια μέρα που ο εκνευρισμός και η ανυπομονησία μπορούν να σας παίξουν ένα κακό αστείο.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας θα έχετε την επιθυμία για μια πιο ενεργή κοινωνική ζωή. Παρά την επιθυμία σας για διασκέδαση και ξέγνοιαστο χρόνο, ορισμένα γεγονότα μπορεί να απαιτούν σημαντικές αποφάσεις ή γρήγορες αλλαγές. Σήμερα μπορείτε να πάρετε χρήματα ή να επενδύσετε χρήματα σε κάτι που έχει σημασία για εσάς και την οικογένειά σας. Κρατήστε ένα καλό αρχείο των εγγράφων με τα οποία θα ασχοληθείτε σήμερα. Η εργασία σας δεν πρέπει να εγκαταλειφθεί, γιατί αύριο σας περιμένουν νέες εργασίες.
Δίδυμοι – η μέρα φέρνει περισσότερη δουλειά και δουλειά που θα πρέπει να γίνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
Ζυγοί – μπορείτε να έχετε μια υπέροχη μέρα, ειδικά αν έχετε ένα προκαταρκτικό πρόγραμμα και την απαραίτητη προετοιμασία για την εφαρμογή του.
Υδροχόος – η Παρασκευή θα απαιτήσει προσοχή και δέσμευση για πράξεις και γεγονότα στη ζωή ενός παιδιού ή νέων.

Εάν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Παρασκευή τελειώστε όσο το δυνατόν γρηγορότερα και υπεύθυνα με τις σημαντικότερες δεσμεύσεις σας. Εξασφαλίστε ψυχική ηρεμία για το Σαββατοκύριακο, χωρίς ανησυχίες και αγωνίες. Σήμερα, βρείτε έναν τρόπο να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με ένα μικρό δώρο για σας ή να αγοράσετε ένα για κάποιον στην οικογένειά σας. Αυτή η μέρα μπορεί να σας επιβαρύνει με αρνητικά συναισθήματα που σχετίζονται με γεγονότα ζωής ανθρώπων που γνωρίζετε. Σήμερα θα είναι σημαντικό να αποφύγετε κόλπα, χειρισμούς και ανθρώπους που είναι πολύ γνωστοί για τέτοιες ενέργειες.
Καρκίνος – η μέρα φέρνει μια προειδοποίηση για να αποφύγετε τυχόν επικίνδυνες και συναισθηματικές (παρορμητικές) ενέργειες.
Σκορπιός – οι συνομιλίες, οι συναντήσεις ή τα γεγονότα που σχετίζονται με άτομα που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Τοξότη, του Κριού ή του Λέοντα θα είναι σημαντικά σήμερα.
Ιχθύες – προσπαθήστε να αποφύγετε τα προβλήματα του παρελθόντος, ειδικά στη δουλειά, σε μια προσπάθεια να τα ξεκαθαρίσετε. Καλύτερα να επικεντρωθείτε σε αυτό που μπορείτε να κάνετε από εδώ και πέρα.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.