Αστρολογικές προβλέψεις

Ο ΕΡΜΗΣ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΝΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ


Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, η Τετάρτη θα είναι μια ενδιαφέρουσα ημέρα με μια απρόσμενη εξέλιξη ορισμένων γεγονότων. Σήμερα είναι πιθανό να συναντήσετε άτομα που δεν έχετε δει εδώ και πολύ καιρό. Μπορεί να αντιμετωπίσετε μια απροσδόκητη συνάντηση. Να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές σας υποθέσεις. Στη ρομαντική σας σχέση, μην υποκύψετε στην επιρροή των δικών σας συναισθημάτων και ιδιοτροπιών. Για τα κορίτσια και τις νέες γυναίκες, τα προβλήματα με έναν άνδρα είναι πιθανά, πιθανότατα από την οικογένεια ή από τον κύκλο των συγγενών.
Κριός – η μέρα φέρνει υποχρεώσεις που σχετίζονται με άτομα που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο των Ιχθύων, του Καρκίνου ή του Σκορπιού ή με τέτοιο ωροσκόπο. Σε επαγγελματικό επίπεδο, μια επιχειρηματική πρόταση θα μπορούσε να προσφέρει μια πολύ καλή ευκαιρία για πρόοδο.
Λέων – οι προσδοκίες για αυτήν την ημέρα θα σχετίζονται με φίλους, συναντήσεις, συζητήσεις και άλλες εμπειρίες. Προσπαθήστε να περιορίσετε τους φόβους και τις ανασφάλειές σας όταν πρόκειται για τη σχέση σας. Σταματήστε να ανησυχείτε για κάθε κίνηση του συντρόφου σας.
Τοξότης – οπλιστείτε με υπομονή και λογική σήμερα. Θα είναι εύκολο να επιλύσετε μακροχρόνια ζητήματα που εμποδίζουν το δρόμο σας και εμποδίζουν την πραγματοποίηση των στόχων σας εδώ και λίγο καιρό.

Αν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Τετάρτη θα πρέπει να βρείτε μια λύση σε ένα πρόβλημα που προέκυψε στον εργασιακό σας χώρο ή στην επιχείρηση σας τις τελευταίες ημέρες. Θα πρέπει να συμβιβαστείτε στη σχέση σας με κάποιον με τον οποίο συνεργάζεστε. Σήμερα πολλοί θα χαρούν με έσοδα σε μετρητά. Η ερωτική σας σχέση θα εξελιχθεί χωρίς εκπλήξεις ή δράματα.
Ταύρος – η μέρα φέρνει συναισθηματικές ή ερωτικές εμπειρίες. Στη δουλειά τα πράγματα είναι ομαλά. Απολαμβάνετε κάποια σταθερότητα προς το παρόν, οπότε προσπαθήστε να μην αναλάβετε περιττά ρίσκα. Μην αλλάζετε την τακτική σας, γιατί αυτό θα μπορούσε να αλλάξει τα πάντα και να στρέψει τους ανθρώπους εναντίον σας.
Παρθένος – δεν πάνε όλα σύμφωνα με το σχέδιο και μπορεί κάλλιστα να υπάρχουν θέματα που θα σας απομακρύνουν από την πορεία, αλλά μην αφήσετε τέτοιες απροσδόκητες εξελίξεις να σας κερδίσουν. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να απογοητευτεί και να αισθανθείτε πεσμένοι. Αντ ‘αυτού, βάλτε τα δυνατά σας για να καταλήξετε σε ένα νέο σχέδιο. Η μέρα θα σας δεσμεύσει με περισσότερες σημαντικές δουλειές του σπιτιού.
Αιγόκερως – πρέπει να κλείσετε την πόρτα στο παρελθόν μια για πάντα. Η εστίαση σε αυτό σας απογοητεύει. Ήρθε η ώρα να στρέψετε την προσοχή σας στο μέλλον. Τακτοποιήστε τις υποθέσεις σας και κρατήστε την αρνητικότητα μακριά. Η μέρα φέρνει νέα ή καλή πραγματοποίηση, καθώς και χρήσιμες συζητήσεις με άτομα Δίδυμους, Υδροχόους ή Ζυγούς.


Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Τετάρτη μπορείτε να κάνετε ένα ενδιαφέρον ταξίδι ή να έχετε ενδιαφέρουσες εμπειρίες με ανθρώπους από μακριά. Χρησιμοποιήστε τις ευνοϊκές τάσεις αυτής της ημέρας για να εναρμονίσετε σημαντικές σχέσεις για εσάς. Σήμερα, αποφύγετε να αναζητήσετε απαντήσεις σε ερωτήσεις που σχετίζονται με προηγούμενες σχέσεις ή συγκρούσεις. Η κίνηση και η διαφορετικότητα θα είναι πολύ σημαντικά για εσάς σήμερα.
Δίδυμοι – καταβάλλετε μια μεγάλη προσπάθεια στη δουλειά για να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε. Η Τετάρτη φέρνει ικανοποίηση από μια καλή δουλειά ή από ενδιαφέρουσες εμπειρίες.
Ζυγός – οι υποχρεώσεις και οι δουλειές συσσωρεύονται γρήγορα και πρέπει να παραμείνετε ήρεμοι για να αντεπεξέλθετε με όλες. Σήμερα θα απαιτηθεί μεγάλη προσοχή σε σχέδια που αφορούν υποχρεώσεις. Τα ρίσκα αντενδείκνυνται.
Υδροχόος – ο χρόνος θα περάσει γρήγορα και θα είναι δύσκολο να δείτε τα πραγματικά αποτελέσματα της δουλειάς που έγινε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Καλό θα είναι να αποφύγετε τις συνομιλίες με τους γύρω σας, γιατί αυτές είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσουν σε έντονες διαφωνίες. Τα πράγματα είναι αρκετά τεταμένα και στην προσωπική σας ζωή και θα χρειαστεί να κάνετε μια καλή προσπάθεια με τα μέλη της οικογένειας εάν θέλετε να ανακτήσετε την ισορροπία σας.

Αν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Τετάρτη θα μπορέσετε να γλιτώσετε από βαθύτερα προβλήματα ή συγκρούσεις, αν σιωπήσετε όταν προκύψουν καταστάσεις σύγκρουσης. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές και υλικές σας υποθέσεις, καθώς υπάρχει κίνδυνος κλοπής ή απάτης. Σήμερα, πολλοί θα έχουν ιδιαίτερες εμπειρίες με ένα μέλος της οικογένειας. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, οι εκπλήξεις θα είναι ένα είδος δοκιμής για την ικανότητά σας να αντιδράτε σε απροσδόκητες καταστάσεις.
Καρκίνος – η Τετάρτη θα είναι μια ευοίωνη ημέρα για προγραμματισμό, έλεγχο και εκτέλεση οικονομικών δραστηριοτήτων. Τα πράγματα είναι κάπως τεταμένα τόσο στη ζωή σας, όσο και στις σχέσεις σας με αυτούς που σας περιβάλλουν. Εάν δεν θέλετε να χειροτερέψουν τα πράγματα, αλλάξτε στάση.
Σκορπιός – αυτή η μέρα φέρνει επίτευξη ασφάλειας και σταθερότητας από υλική άποψη, αλλά από συναισθηματική άποψη είναι πιθανές διάφορες καταστάσεις που σχετίζονται με άτομα που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου.
Ιχθύες – η μέρα φέρνει διάφορες επαγγελματικές δεσμεύσεις. Φροντίστε επίσης να εξοικονομήσετε λίγο χρόνο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τα οποία μπορεί να χρειαστούν τη βοήθειά σας και την υποστήριξή σας σε όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζουν και τις οποίες δεν μπορούν να διαχειριστούν μόνοι τους.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.