Αστρολογικές προβλέψεις

Αν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα μην ελπίζετε σε μια υπόσχεση που σας έδωσε κάποιος πριν από λίγο καιρό. Οι περισσότερες από τις υποχρεώσεις σας σήμερα θα είναι με παιδιά ή νέους. Η Τρίτη θα είναι μια ευοίωνη μέρα για ταξίδια. Προσπαθήστε να αποφύγετε άτομα που έχουν κακή νοοτροπία ή ιδιοσυγκρασία. Στην ερωτική σας σχέση δείξτε μεγαλύτερη ευθύνη. Αποφύγετε να ελέγχετε τη σχέση σας με βάση μόνο τις δικές σας επιθυμίες.

Κριοί – η Τρίτη φέρνει ευκαιρίες για να επιτύχετε σημαντικά αποτελέσματα. Ενώ η μέρα δεν είναι χωρίς τα προβλήματά της, γενικά η διάθεση είναι αισιόδοξη και θα μπορείτε να βρείτε γρήγορα λύσεις.

Λέων–  αυτή η μέρα φέρνει εκπλήξεις και απρόσμενες εξελίξεις σε κάποια γεγονότα. Ξεκουραστείτε και φροντίστε τον εαυτό σας. Φροντίστε την εμφάνισή σας και ενισχύστε την υγεία σας.

Τοξότης – η Τρίτη φέρνει περισσότερες οικογενειακές ευθύνες και υποχρεώσεις. Σήμερα θα γίνουν συζητήσεις στη δουλειά που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε πολλά εμπόδια και να διευκολύνετε την επίτευξη των στόχων σας.

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Τρίτη θα αντιμετωπίσετε ανησυχίες που σχετίζονται με τους προσωπικούς σας φόβους για το μέλλον. Τώρα θα είναι πιο σημαντικό να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στα προβλήματα υγείας σας. Σήμερα πιθανόν θα ζήσετε κάποια δύσκολα γεγονότα. Ωστόσο, προσέξτε τα λάθη που μπορούν να δημιουργήσουν σύγχυση στη ζωή σας. Στην αγάπη, θα είναι σημαντικό να έχετε κατανόηση για τον σύντροφό σας, κάτι που θα σας δώσει σταθερότητα στη σχέση. Δεν είναι η ώρα να ξεκαθαρίσετε λάθη ή προβλήματα του παρελθόντος. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για συναντήσεις με σημαντικά άτομα.

Ταύρος – η μέρα φέρνει μια αφορμή για χαρά και ικανοποίηση, επιτυγχάνοντας κάποια αρμονία σε σημαντικές σχέσεις. Επαγγελματικά, τα πράγματα πάνε καλά.

Παρθένος – η μέρα φέρνει γεγονότα με γρήγορο ρυθμό. Υπάρχει ένα αρνητικό κλίμα γύρω σας σήμερα. Πολλαπλές εξελίξεις είναι πιθανό να κάνουν αυτή τη μέρα κάπως δύσκολη για εσάς.

Αιγόκερως – στα αισθηματικά σας ήρθε η ώρα να αφήσετε στην άκρη τρελά σενάρια και παρανοϊκές υποψίες και να επικεντρωθείτε σε όλα τα καλά στη σχέση σας. Αισθάνεστε πολύ πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και σίγουροι για το μέλλον. Αυτό σας επιτρέπει να κάνετε ορισμένες βελτιώσεις στη ζωή σας.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Τρίτη θα θέλετε να ολοκληρώσετε μια υποχρέωση ή μια υπόσχεσή σας, την εκπλήρωση της οποίας καθυστερήσατε για διάφορους λόγους. Η παρουσία νέων ανθρώπων στην καθημερινή σας ζωή σήμερα θα έχει θετική επίδραση σε εσάς. Η Τρίτη δεν θα είναι καλή ημέρα για να λύσετε καθημερινά προβλήματα ή υλικές συγκρούσεις. Η φροντίδα ενός άρρωστου συγγενή ή φίλου. σήμερα θα έχει ως αποτέλεσμα να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες ή διαφωνίες. Στην αγάπη, προσπαθήστε να εκπληρώσετε τις επιθυμίες του συντρόφου σας, ακόμα κι αν δεν ικανοποιούν τις δικές σας απαιτήσεις. Οι συγκρούσεις σήμερα θα είναι κυρίως με άτομα που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη.

Δίδυμοι – η μέρα φέρνει καλές οικονομικές ευκαιρίες και εργασία με έγγραφα με οικονομικές παραμέτρους. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, πρέπει να γίνετε πιο λιτοί και πειθαρχημένοι, εάν θέλετε να ανακτήσετε την ισορροπία σας.

Ζυγοί – τα νέα θα είναι ποικίλα, από διαφορετικές αποστάσεις και με διαφορετικό βαθμό σπουδαιότητας. Νέες εξελίξεις έρχονται στο προσκήνιο σήμερα, οι οποίες αναταράσσουν ευχάριστα.

Υδροχόος – αυτή η μέρα φέρνει μια εμπειρία που σχετίζεται με έναν άντρα που ζει σε άλλο σπίτι ή σε άλλο οικισμό. Είναι δυνατόν να δείτε ένα όνειρο με ένα περίεργο μήνυμα που σχετίζεται με έναν άντρα.

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, προσπαθήστε την Τρίτη να παραμείνετε σταθεροί και να ακολουθήσετε τους στόχους σας, εκπληρώνοντας αυστηρά τις υποχρεώσεις σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, αποφύγετε τις ανησυχίες, ανεξάρτητα από το τι σχετίζονται. Η υγεία σας είναι ασταθής, οπότε μην επιβαρύνεστε ψυχικά και συναισθηματικά. Μια απρόσμενη, αλλά έντονη σύγκρουση μπορεί να προκύψει σήμερα. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε γρήγορα την παρεξήγηση ή την αιτία αυτής της διαμάχης. Μια σημαντική ημέρα για εσάς που περνάτε μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας.

Καρκίνος – η μέρα φέρνει προβληματισμούς που σχετίζονται με την υγεία ή παλιά άλυτα ζητήματα. Έχετε την τάση να επιβαρύνετε τον σύντροφό σας με τα καθημερινά σας προβλήματα, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργείτε ένα κλίμα δυστυχίας στη σχέση σας. Αλλάξτε στάση λοιπόν και μην επιβαρύνετε τη σχέση σας.

Σκορπιός – η μέρα φέρνει δυσκολίες ή προβλήματα στην επικοινωνία με μια γυναίκα. Έχετε ευκαιρίες εργασιακά να αναπτυχθείτε και να προοδεύσετε και πρέπει να παραμείνετε σε εγρήγορση, ώστε να μπορέσετε να αρπάξετε την καλύτερη ευκαιρία για εσάς τη στιγμή που εμφανίζεται.

Ιχθύες – νιώθετε τόσο αναστατωμένοι και ανυπόμονοι σήμερα, κινδυνεύοντας να ενεργήσετε βιαστικά και να κάνετε ανόητα λάθη. Η ημέρα θα ευνοήσει σχέδια ταξιδιού ή με άτομα που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

 

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.