Κριός – η υποκριτική συμπεριφορά ενός ατόμου, μπορεί να αποτελέσει τη βάση δυσάρεστων εμπειριών (δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις σας ανά δεκαήμερο στο βίντεο που ακολουθεί)

Ταύρος – στην ερωτική σας ζωή, τα γεγονότα θα είναι αρκετά απρόβλεπτα, μάλλον τεταμένα και θα υπόκεινται σε συναισθήματα που θα είναι δύσκολο να ελεγχθούν (δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις σας ανά δεκαήμερο στο βίντεο που ακολουθεί)

Δίδυμοι – θα έχετε ενδιαφέρουσες ή πολλά υποσχόμενες οικονομικές σχέσεις και δεσμεύσεις. Φυσικά μπορεί να είναι σημαντικά όχι μόνο για εσάς, αλλά και για την οικογένεια ή την εργασία σας (δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις σας ανά δεκαήμερο στο βίντεο που ακολουθεί)

Καρκίνος – γεγονότα θα είναι σημαντικά για την προσωπική και οικογενειακή σας ζωή. Πιθανές αλλαγές στο εισόδημά σας, στην προσωπική και στην ερωτική σας ζωή (δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις σας ανά δεκαήμερο στο βίντεο που ακολουθεί)

Λέων – θα υπάρξουν ανησυχίες για την εξέλιξη σημαντικών προσδοκιών σας. Μπορούν να αφορούν ειδήσεις, έγγραφα, συμβόλαια, προτάσεις κ.λπ (δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις σας ανά δεκαήμερο στο βίντεο που ακολουθεί)

Παρθένος – η συμπεριφορά σας θα πρέπει να επικεντρώνεται στην ολοκλήρωση των εκκρεμοτήτων. Επικεντρωθείτε σε αυτά και μην κάνετε βήματα που θα έχουν αρνητικές συνέπειες στο μέλλον (δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις σας ανά δεκαήμερο στο βίντεο που ακολουθεί)

Δείτε τις ολοκληρωμένες σας προβλέψεις, στο βίντεο στο τέλος του κειμένου

Ζυγός – αποφύγετε διαφωνίες ή συγκρούσεις με γυναίκες που έχουν κακή φήμη ή είναι επιρρεπείς σε κακόβουλες ενέργειες προς εσάς ή την οικογένειά σας (δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις σας ανά δεκαήμερο στο βίντεο που ακολουθεί)

Σκορπιός – θα υπάρξουν ευνοϊκές ευκαιρίες για να υλοποιήσετε υποθέσεις που έχετε προγραμματίσει. Τώρα θα έχετε ευνοϊκό χρόνο για εξελίξεις υπέρ σας, για επίλυση νομικής υπόθεσης, για αλλαγές και επαφές με κρατικά ιδρύματα (δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις σας ανά δεκαήμερο στο βίντεο που ακολουθεί)

Τοξότης – θα έχετε μια δύσκολη συνομιλία, η οποία μπορεί να προκαλέσει δυσάρεστες συγκρούσεις (δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις σας ανά δεκαήμερο στο βίντεο που ακολουθεί)

Αιγόκερως – οι συγκρούσεις στο σπίτι σας αυτή την εβδομάδα μπορεί να είναι αρκετά συναισθηματικές και για ασήμαντα πράγματα. Μάθετε να ψάχνετε και να βρίσκετε έναν λογικό τρόπο επίλυσης προβλημάτων χωρίς ανταλλαγή προσβολών και κατηγοριών (δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις σας ανά δεκαήμερο στο βίντεο που ακολουθεί)

Υδροχόος – θα υπάρξει καθυστέρηση στη λήψη ενός μεγάλου χρηματικού ποσού ή ενός εγγράφου που σχετίζεται με αυτά, αλλά θα υπάρχει ένας καλός λόγος για αυτό, ο οποίος δεν θα σας ζημιώσει (δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις σας ανά δεκαήμερο στο βίντεο που ακολουθεί)

Ιχθύες – θα είναι μια εβδομάδα κατά την οποία θα δυσκολευτείτε να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας. Πάντα θα υπάρχουν νέες δεσμεύσεις ή εργασίες (δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις σας ανά δεκαήμερο στο βίντεο που ακολουθεί)

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.