Αστρολογικές προβλέψεις

Έντονο διάστημα το μεσημέρι

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ


Αν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα θα έχετε διάφορες ανησυχίες που σχετίζονται με ένα ταξίδι που έχετε μπροστά σας στο εγγύς μέλλον. Στην οικογένεια υπάρχουν πιθανές διαμάχες και δυσάρεστες συγκρούσεις που σχετίζονται με λάθη κάποιου κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, τις οποίες θα βιώσετε συναισθηματικά. Αποφύγετε τις ανειλικρινείς σχέσεις με φίλους ή συγγενείς σήμερα. Οι οικονομικές σας υποθέσεις αναπτύσσονται με τον καλύτερο τρόπο, ειδικά αν σχετίζονται με ορισμένα έγγραφα.

Κριοί – η μέρα θα απαιτήσει πολλή υπομονή και κατανόηση της θέσης ή των επιθυμιών των ανθρώπων γύρω σας.


Λέων – η ημέρα θα ευνοήσει ένα ταξίδι για αναψυχή, διασκέδαση ή μια επίσκεψη στο σπίτι των γονιών, των φίλων.

Τοξότης – το Σάββατο θα απαιτήσει μια ανανεωμένη εστίαση σε οικιακές και οικογενειακές υποθέσεις.

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, το Σάββατο θα πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς στις σχέσεις σας με τα άτομα με τα οποία πρόκειται να έρθετε σε επαφή. Οι νέες γνωριμίες σήμερα θα σας κάνουν να νιώσετε ξεχωριστοί ή θα σας δώσουν ελπίδα για καλές εμπειρίες στο μέλλον. Το Σάββατο, πολλά πράγματα θα εξαρτηθούν από τις δικές σας ενέργειες και αποφάσεις. Περάστε μέρος της ημέρας σας έξω με φίλους ή στη φύση. Κάποια νέα θα σας εκπλήξουν σήμερα.

Ταύρος – η μέρα φέρνει την υλοποίηση ενός προκαθορισμένου προγράμματος που έχετε για σήμερα.

Παρθένος – είναι πιθανή μια απροσδόκητη κατάσταση που σχετίζεται με ειδήσεις, η οποία φέρνει κάποια αλλαγή στη ζωή.

Αιγόκερως – το Σάββατο θα είναι μια ευοίωνη ημέρα για προσωπικές επαφές και συναντήσεις.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Αν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, το Σάββατο πολλοί θα χαρείτε από νέα που θα είναι σημαντικά για την οικογένεια ή για κάποιον από τον κύκλο συγγενών σας. Το πρόβλημα με ένα παιδί ή νέους γύρω σας δεν θα είναι καινούργιο, αλλά σήμερα μπορεί ανεπιθύμητα να βαθύνει. Το Σάββατο θα είναι μια σημαντική και επιτυχημένη ημέρα για τη δουλειά ή την επιχείρησή σας. Σήμερα συζητήσεις ή αποφάσεις που σχετίζονται με κληρονομιά ή κληρονομική περιουσία. Δεν θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις αυτή την ημέρα, αλλά μερικές από αυτές δεν θα είναι ευχάριστες.

Δίδυμοι – το Σάββατο θα είναι ημέρα αγάπης και θα δώσει ευχάριστες εμπειρίες.

Ζυγός – η μέρα φέρνει μια πιο σοβαρή συνομιλία με ένα άτομο που γεννήθηκε κάτω από το ζώδιο του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη ή με ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια.

Υδροχόος – υπάρχει κίνδυνος ανεπιθύμητων συγκρούσεων με μια γυναίκα ή με γυναίκες.

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, το Σάββατο προσπαθείτε να κάνετε ευχάριστα πράγματα και να επικοινωνείτε με ευχάριστα, θετικά άτομα. Αποφύγετε άτομα με ζοφερή διάθεση, κακόβουλα ή εκδικητικά. Μπορούν όχι μόνο να σκοτεινιάσουν τη μέρα σας, αλλά και να προκαλέσουν δυσάρεστες καταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων διαφόρων μορφών βίας. Προσπαθήστε να μιλήσετε ανοιχτά με ένα άτομο στο σπίτι σας για θέματα που νομίζετε ότι καλύπτει για κάποιον άλλο λόγο. Σήμερα μπορείτε να προγραμματίσετε σοφά τις οικονομικές σας υποθέσεις για την επόμενη εβδομάδα.

Καρκίνος – το Σάββατο φέρνει ευχάριστες εμπειρίες και επιτυχίες.

Σκορπιός – κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας θα είναι σημαντικό να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στην οικογένεια.

Ιχθύες – μια ψευδαίσθηση μπορεί να σας κοστίσει μια δυσάρεστη απογοήτευση, ειδικά αν σχετίζεται με ένα άτομο που γνωρίζετε.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.