Έκφραση αυτοπεποίθησης

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, την Πέμπτη δώστε προσοχή σε γεγονότα στο σπίτι ή σε αυτά που σχετίζονται με συγγενείς. Πολλοί σήμερα θα απολαύσουν έσοδα, ένα δώρο ή μια αγορά. Οι συγκρούσεις σήμερα μπορούν να σας δυσφημήσουν μπροστά σε άλλα άτομα. Η συγγνώμη μετά από αυτό, μπορεί να μην είναι χρήσιμη. Η ερωτική σας ζωή φέρνει καλές εμπειρίες, αρκεί να μην προσπαθήσετε να αναστήσετε κάτι που έχει πεθάνει προ πολλού.
Κριοί – θα ελπίζετε ότι θα είστε τυχεροί στην εκτέλεση ενός σημαντικού έργου ή σχετικά με ένα ταξίδι. Η αισιοδοξία θα σας βοηθήσει να επιλύσετε καλύτερα καταστάσεις που μπορεί να αποδείχθηκαν προβληματικές.
Λέων – η μέρα φέρνει περισσότερες οικιακές εργασίες, υποχρεώσεις για κάποια ακίνητα, αγαθά, προϊόντα.
Τοξότης – θα υπάρχει πολύ δουλειά σήμερα, τόσο εσωτερική όσο και εξωτερική. Τα πράγματα είναι αρκετά τεταμένα στη σχέση σας, αλλά δεν θα πρέπει να το αφήσετε αυτό να σας απογοητεύσει.

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Πέμπτη θα έχετε την τάση να πάρετε σημαντικές αποφάσεις με βάση τα δικά σας συναισθήματα και διαίσθηση. Αυτό μάλλον θα είναι το σωστό βήμα για εσάς. Σήμερα θα είστε σε θέση να σώσετε διαισθητικά τον εαυτό σας από περιττά προβλήματα. Πιθανές απρόσμενες περιπέτειες αγάπης ή εκπλήξεις. Ένα γεγονός από το παρελθόν σας, θα είναι η βάση μιας συνάντησης, συνομιλίας ή συμβάντος. Γενικά, αυτή η μέρα σας φέρνει διάφορες απρόσμενες καταστάσεις και εμπειρίες.
Ταύρος – η Πέμπτη θα ευνοήσει διάφορες συναντήσεις και συγκεντρώσεις, απευθείας συνομιλίες με σημαντικά άτομα.
Παρθένος – η ημέρα φέρνει ένα γεγονός ή εμπειρία που σχετίζεται με ένα άτομο που γεννήθηκε κάτω από το ζώδιο του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου. Όλη η προσοχή σας είναι στα προβλήματα στη δουλειά, τα οποία προκαλούν τόσο μεγάλο άγχος και ανασφάλεια που χάνετε τον δρόμο σας.
Αιγόκερως – οι συναισθηματικές δυσκολίες θα επηρεάσουν πολύ τη διάθεση και την επιθυμία για οποιαδήποτε εργασία ή δέσμευση.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Πέμπτη υπάρχει πιθανότητα έντασης ή αγχωτικής κατάστασης οικονομικής φύσης. Αυτή η μέρα μπορεί να φέρει δυσάρεστες ειδήσεις ή ένα γεγονός που σχετίζεται με έναν άνδρα. Σήμερα μπορεί να εκπλαγείτε από την εμφάνιση μιας νέας ευκαιρίας ή πιθανότητας που δεν περιμένατε. Την Πέμπτη θα είστε ευχαριστημένοι με νέα που σχετίζονται με την ευνοϊκή ανάρρωση ενός συγγενή ή φίλου.
Δίδυμοι – η μέρα φέρνει σημαντικά γεγονότα, συζητήσεις, αποφάσεις ή αλλαγές.
Ζυγός – η επικοινωνία με φίλους και γνωστούς θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία και την εξέλιξη των υποθέσεων αυτήν την ημέρα.
Υδροχόος – η μέρα φέρνει οικονομικές και άλλες υποχρεώσεις με ένα νεότερο άτομο ή ένα παιδί.

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Πέμπτη θα έχετε τη φιλοδοξία να κάνετε πολλά πράγματα και το μόνο που χρειάζεστε είναι αρκετή θέληση για να πραγματοποιήσετε τις προθέσεις σας. Σήμερα, η εξέλιξη μεγάλου μέρους υποχρεώσεων σας θα εξαρτηθεί από τις ενέργειες ενός συγγενή, συναδέλφου ή φίλου. Οι συγκρούσεις στο σπίτι σας μπορεί να οφείλονται σε εγωιστική συμπεριφορά ή πείσμα κάποιου. Είναι πιθανό να συνεχίσει η επιρροή των γεγονότων που συνέβησαν την Τετάρτη και να νοιώσετε ένα αίσθημα αστάθειας στη ζωή σας.
Καρκίνος – οι υποσχέσεις, οι ρυθμίσεις και οι συμφωνίες απαιτούν προσοχή, μπορεί να υπάρξει εξαπάτηση ή λάθος .
Σκορπιός – η ημέρα φέρνει ένα γεγονός ή μια υποχρέωση σχετικά με ένα άτομο που γεννήθηκε κάτω από το ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη.
Ιχθύες – αυτή η μέρα δεν θα είναι πολύ παραγωγική. Νιώθετε πολύ κοινωνικοί σήμερα και αυτό θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις σχέσεις σας.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.