,

Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 25/8

Ασάφειες και παρεξηγήσεις


ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα θα έχετε την τάση να συγχωρείτε τους ανθρώπους, να κάνετε συμβιβασμούς, να είστε εξαιρετικά διπλωματικοί. Σήμερα θα μπορείτε να αγνοήσετε εύκολα τις ενέργειες των ανθρώπων που είναι απαισιόδοξοι και τους αρέσει να παραπονιούνται ή να συκοφαντούν. Την Τετάρτη, να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές σας υποθέσεις. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για ταξίδια. Θα υπάρξουν ευκαιρίες στην οικογένειά σας για σημαντικές συζητήσεις που θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη.


Κριός – οι σχέσεις με Ιχθύες, Καρκίνους ή Σκορπιούς, φέρνουν ένταση, εκνευρισμό και ανυπομονησία. Αυτή είναι η δυσκολία σας για αυτήν την ημέρα και προσεγγίστε την με σοφία.

Λέων – η Τετάρτη θα σηματοδοτήσει μια σημαντική συνομιλία, όνειρο ή συμβάν με έναν ή για έναν άνθρωπο που μπορεί να μην βρίσκεται στη ζωή.

Τοξότης – προσπαθήστε όσο μπορείτε να οργανώσετε τη ζωή σας και οι συνθήκες της ζωής σας εμποδίζουν. Αυτό είναι βέβαιο ότι θα σας προκαλέσει μεγάλο εκνευρισμό και απογοήτευση.

Αν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Τετάρτη θα περάσετε καλά και μπορείτε να  τελειώσετε πράγματα που έχετε ήδη ξεκινήσει. Αυτή θα είναι μια στιγμή για οργανωμένη και υπεύθυνη δουλειά σε κάθε τομέα της ζωής σας. Οι οικογενειακές σας σχέσεις και υποχρεώσεις θα είναι σημαντικές, προγραμματίστε τις καλά και μην καθυστερείτε τίποτα. Θα έχετε μια καλή μέρα για να οργανωθείτε και να ασχοληθείτε με έγγραφα, συμβόλαια ή άλλα οικονομικά θέματα.

Ταύροι – η Τετάρτη θα είναι μια μέρα που θα είναι δύσκολο να προγραμματιστεί. Προσαρμόστε τις ενέργειές σας σύμφωνα με τις συγκεκριμένες καταστάσεις που θα προκύψουν σήμερα.

Παρθένος – η υγεία, η συναισθηματική και ψυχική σταθερότητα, θα είναι πολύ σημαντική. Θα έχετε χρήσιμες συνομιλίες ή σχέσεις με άτομα που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο των Διδύμων, Υδροχόων ή Ζυγών.

Αιγόκερως – η Τετάρτη μπορεί να φέρει ένα απροσδόκητο γεγονός που σχετίζεται με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα. Ο όγκος των πληροφοριών που θα  φτάσει σε σας δεν πρέπει να δημιουργεί σύγχυση σε σχέδια και στόχους ή σχέσεις. Αναμένονται οικονομικές συνομιλίες, κυρίως με γυναίκες.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Εάν γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Τετάρτη μπορεί να υπάρχει πιθανότητα να επαναλάβετε μια προηγούμενη επαγγελματική σχέση ή επαγγελματικό έργο, αλλά δεν πρέπει να βιαστείτε να λάβετε απόφαση. Σήμερα, μπορεί να απογοητευτείτε από τις ενέργειες ατόμων που σχετίζονται με την οικογένειά σας ή την περιουσία που έχετε στην κατοχή σας. Την Τετάρτη, αποφύγετε να λάβετε σημαντικές αποφάσεις και να ασχοληθείτε με νομικά θέματα. Αυτή είναι μια μέρα που μπορείτε να εργαστείτε πολύ ενεργά σε έργα ή ιδέες που είναι σημαντικές για εσάς.

Δίδυμοι – θα έχετε επαφή, συνάντηση με ένα παιδί ή ένα νέο άτομο που ζει ή βρίσκεται σε άλλη τοποθεσία. Η πρόγνωση είναι καλή για την ερωτική σας ζωή σήμερα. Μπορεί να υπάρχουν μια ή δύο στιγμές έντασης, αλλά δεν θα διαρκέσουν πολύ, ούτε θα είναι τόσο σημαντικές.

Ζυγός – η μέρα φέρνει λίγα έσοδα σε μετρητά ή άλλες ευνοϊκές ενέργειες οικονομικής φύσης.

Υδροχόος – οι καθημερινές σας υποθέσεις θα σας δημιουργήσουν προβλήματα σήμερα και τα πράγματα δεν θα κυλήσουν καθόλου ομαλά. Οπλιστείτε με υπομονή και διπλωματία.

Αν έχετε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Τετάρτη θα υποβληθείτε σε διάφορες συναισθηματικές καταστάσεις που προκαλούνται από γεγονότα στο σπίτι ή στη δουλειά. Σήμερα θα έχετε μια πραγματική ευκαιρία να επιτύχετε σημαντική επιτυχία, να νιώσετε χαρά ή να λάβετε διαβεβαίωση και ακόμα και λύση για ένα σοβαρό πρόβλημα. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για να ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα στην ερωτική σας σχέση, αλλά επενδύστε περισσότερο στα θετικά συναισθήματά σας και όχι πάση θυσία να αναζητήσετε την υπεροχή έναντι του συντρόφου σας. Με πολλούς τρόπους, οι αποφάσεις και τα μελλοντικά σας σχέδια σήμερα θα εξαρτηθούν από άτομα που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη.

Καρκίνος – οι προσδοκίες για αυτήν την ημέρα θα είναι εφικτές, ειδικά αν σχετίζονται με κάποιου είδους περιουσία και υλικά πράγματα γενικά.

Σκορπιός – η Τετάρτη θα μείνει αξέχαστη με κάποια απρόσμενα γεγονότα ή στιγμές. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δώσετε πολύ μεγάλη προσοχή σε αρνητικά σχόλια. Το μόνο που θέλουν είναι να σας εξαπατήσουν και να σας προκαλέσουν κακό.

Ιχθύες – η διάθεση θα είναι πολύ σημαντική, ανεξάρτητα από τα νέα που λαμβάνετε σήμερα (κυρίως από φίλους).

 

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

 

 


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading