ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 23-29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ! ΑΓΧΩΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΦΟΒΙΕΣ; ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΣΟΥ ΣΤΑ ΘΕΤΙΚΑ!

Ένα πολύ εποικοδομητικό τρίγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Κρόνου ξεκινάει καλά την εβδομάδα και είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την αγάπη, τα χρήματα και τα επαγγελματικά θέματα, προσθέτοντας σταθερότητα και ενισχύοντας την καλή πρόθεση.


Η Τρίτη είναι η δυνητικά δυσοίωνη ημέρα, με μια δύσκολη αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα που επιτρέπει στους χειρότερους φόβους μας να παίζουν στο μυαλό μας, δίνοντας μας ένα συνεχές βάρος.

Ευτυχώς ο Ερμής την Πέμπτη, δημιουργώντας ένα επικοινωνιακό τρίγωνο με τον Πλούτωνα, δείχνει ότι όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει τρόπος.


Δείτε τις ολοκληρωμένες σας προβλέψεις, στο βίντεο στο τέλος του κειμένου

Κριός – αυτή η εβδομάδα σε κάνει πιο εσωστρεφή. Πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές και να αναθεωρήσετε τις προτεραιότητές σας, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να διευθετήσετε ορισμένες εκκρεμότητες από το παρελθόν. (δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις σας ανά δεκαήμερο στο βίντεο που ακολουθεί)

Ταύρος – αυτή η εβδομάδα στρέφει την προσοχή σας στις αλλαγές που σχεδιάζετε εδώ και πολύ καιρό και στο μέλλον σας. (δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις σας ανά δεκαήμερο στο βίντεο που ακολουθεί)

Δίδυμοι – αυτή η εβδομάδα φέρνει τρελούς ρυθμούς στη ζωή σας. Το πλήρες πρόγραμμα, σας κάνει να αισθάνεστε ανασφαλείς και αγχωμένοι. (δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις σας ανά δεκαήμερο στο βίντεο που ακολουθεί)

Καρκίνος – αυτή η εβδομάδα δεν θα είναι κατάλληλη για τους αδύναμους. Θα χρειαστεί να παραμείνετε ήρεμοι τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. (δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις σας ανά δεκαήμερο στο βίντεο που ακολουθεί)

Λέων – αυτή θα είναι μια πολύ δημιουργική εβδομάδα. Εάν έχετε οποιαδήποτε εκκρεμή ζητήματα, η εμπιστοσύνη σας θα σας βοηθήσει να τα λύσετε. (δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις σας ανά δεκαήμερο στο βίντεο που ακολουθεί)

Παρθένος – αυτή την εβδομάδα, θα συμβούν πολλά γεγονότα που θα πάνε τις καταστάσεις ένα βήμα παραπέρα. (δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις σας ανά δεκαήμερο στο βίντεο που ακολουθεί)

Ζυγός – αυτή η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε την επαγγελματική σας ζωή. Οι συνθήκες είναι μάλλον δύσκολες και πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις σας. (δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις σας ανά δεκαήμερο στο βίντεο που ακολουθεί)

Σκορπιός – το κόλπο είναι να προσέξετε τη λεπτομέρεια. Αντιμετωπίστε υπεύθυνα και αποφασιστικά τις υποχρεώσεις σας. (δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις σας ανά δεκαήμερο στο βίντεο που ακολουθεί)

Τοξότης – αυτή η εβδομάδα θα είναι λίγο αγχωτική για εσάς, αλλά μην το αφήσετε να σας οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις. (δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις σας ανά δεκαήμερο στο βίντεο που ακολουθεί)

Αιγόκερως – αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ απαιτητική. Πάρτε το χρόνο σας, με αργά και σταθερά βήματα, προκειμένου να είστε αποτελεσματικοί και να αποφύγετε τα προβλήματα. (δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις σας ανά δεκαήμερο στο βίντεο που ακολουθεί)

Υδροχόος – αυτή η εβδομάδα θα φέρει πολλές εξελίξεις. Το τέλος της εβδομάδας μπορεί να σας παραπλανήσει και να σας βάλει σε μπελάδες. (δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις σας ανά δεκαήμερο στο βίντεο που ακολουθεί)

Ιχθύες – αυτή η εβδομάδα δεν θα πάει σύμφωνα με τα σχέδιά σας. Να είστε προσεκτικοί και για να βρείτε τρόπους για να ξεπεράσετε τα εμπόδια που θα προκύψουν. (δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις σας ανά δεκαήμερο στο βίντεο που ακολουθεί)

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.