ATHINAIS ASTROLOGY STAR SIGNS

Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 28/7

Advertisements

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, την Τετάρτη θα έχετε μια απροσδόκητη εξέλιξη των σχεδίων σας. Σήμερα μπορείτε να ζήσετε περίεργα, αλλά αξέχαστα γεγονότα. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για ρομαντικές επαφές, για συναντήσεις ή για ρομαντική συνομιλία από το διαδίκτυο. Στην εργασία σας σήμερα θα έχετε περισσότερους πελάτες, περισσότερες συναντήσεις ή τηλεφωνικές κλήσεις. Η συνάντηση φίλων θα σας εμπλουτίσει με χρήσιμες και σημαντικές πληροφορίες για εσάς.
Κριός – η ημέρα θα ευνοήσει τη συνάντηση, τη συγκέντρωση ή τη συζήτηση με φίλους.
Λέων – αλλαγές έρχονται στην οικογένεια και στον κύκλο σας, που θα σας βρουν απροετοίμαστους και θα σας προβληματίσουν ή θα σας ανησυχήσουν.
Τοξότης – σήμερα θα λάβετε σημαντικές ειδήσεις, προτάσεις ή πληροφορίες από ένα άτομο που γεννιέται κάτω από τα ζώδια του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, θα έχετε μια συναισθηματική, αλλά ενδιαφέρουσα και αξέχαστη μέρα μπροστά σας. Η αγάπη στη ζωή σας θα σας φέρει διαφορετικές εμπειρίες. Εάν δεν έχετε σύντροφο, σήμερα μπορείτε να δημιουργήσετε μια νέα γνωριμία. Οι ειδήσεις σήμερα μπορεί να σας προκαλέσουν διάφορα συναισθήματα και μια πρόταση από κάποιον εκτός σπιτιού ή μια υπηρεσίας, θα απαιτήσει μια γρήγορη απάντηση. Για ορισμένους από εσάς, η υγεία θα απαιτήσει πιο σοβαρή προσοχή.
Ταύρος – θα έχετε σημαντικά ή ενδιαφέροντα σχέδια και εργασίες που θα αναλάβετε αυτήν την ημέρα. Θα παρακολουθήσετε ή θα μάθετε για γεγονότα που σχετίζονται με άτομα που έχουν γεννηθεί κάτω από τα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων.
Παρθένος – οι προσδοκίες σας σήμερα θα σχετίζονται με έναν άνδρα από την οικογένειά σας, από τον κύκλο συγγενών ή φίλων σας.
Αιγόκερως – η Τετάρτη δεν θα είναι μια πολύ παραγωγική μέρα για εσάς, οπότε μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο για να οργανώσετε και να προετοιμαστείτε για επερχόμενα ζητήματα για τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, την Τετάρτη θα έχετε μια συνάντηση ή συνομιλία λόγω των ενεργειών και των γεγονότων στη ζωή ενός συγγενή σας. Σήμερα, διάφορες εκδηλώσεις ή άνθρωποι θα ανεβάσουν τη διάθεσή σας και θα δημιουργήσουν ευχάριστα συναισθήματα στην καθημερινή ζωή. Την Τετάρτη, αποφύγετε να ασχοληθείτε με πράγματα που δεν σας έχουν φέρει επιτυχία στο παρελθόν. Θα επιτύχετε το ίδιο “αποτέλεσμα” και μπορεί ακόμη και να αντιμετωπίσετε προβλήματα. Η Τετάρτη θα είναι μια ευοίωνη μέρα για εμπειρίες αγάπης.
Δίδυμοι – καλές εκδηλώσεις, νέα, υποστήριξη ή πρόταση σήμερα θα προέλθουν από έναν άνδρα. Η Τετάρτη μπορεί να είναι μια ιδιαίτερα σημαντική ημέρα.
Ζυγός – σήμερα μπορείτε να δώσετε συναισθηματικές, ερωτικές και προσωπικές στιγμές με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
Υδροχόος – την Τετάρτη θα συναντήσετε άτομα που είναι σημαντικά για εσάς ή θα επισκεφθείτε ένα ίδρυμα ή μια υπηρεσία.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, την Τετάρτη να είστε προσεκτικοί στις ενέργειές σας. Κατά κάποιο τρόπο θα χάσετε το θάρρος του χθες και θα είστε πιο συντηρητικοί στις αποφάσεις και τις δεσμεύσεις σας. Αυτό θα σας προστατεύσει από λάθη και προβλήματα, οπότε δεν υπάρχει λόγος να αισθάνεστε αμφιβολίες ή φόβους. Τα όνειρά σας σήμερα θα είναι ξεχωριστά, τα συναισθήματά σας βαθιά, η διάθεσή σας θα αλλάξει. Η ημέρα παρουσιάζει ενδιαφέροντα νέα ή επαφές με άτομα από το εξωτερικό.
Καρκίνος – σήμερα θα είναι σημαντικό να σκεφτείτε προσεκτικά τα προβλήματά σας. Υπάρχει μια εύκολη λύση για αυτά, αλλά πιθανότατα κοιτάτε προς τη λάθος κατεύθυνση.
Σκορπιός – μια υπέροχη μέρα αν ξέρετε τι θέλετε και έχετε μια ξεκάθαρη ιδέα για το πώς να το επιτύχετε σε αρμονία με τον κόσμο γύρω σας.
Ιχθύες – σήμερα μπορείτε να αφήσετε μερικές συσκευές ή πράγματα για επισκευή ή μπορείτε να αγοράσετε καινούργιες. Στην εργασία σας, να είστε προσεκτικοί με τον εξοπλισμό, με τα αγαθά, την παραγωγή ορισμένων προϊόντων κ.λπ.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: