Η υπερβολική σκέψη θα μπορούσε να είναι ένα ζήτημα αυτήν την εβδομάδα. Ο Ερμής μετακινείται στον Λέοντα την Τετάρτη, όπου η εστίαση είναι σίγουρα σε μεγάλα σχέδια, μεγάλα οράματα και ακόμη μεγαλύτερα όνειρα, αλλά όχι τόσο στη λεπτομέρεια που χρειάζεται για να συμβούν αυτά. Πιο πρόσχαρη και αισιόδοξη η επικοινωνία, αλλά συχνά στα λόγια γινόμαστε πιο ισχυρογνώμονες και δογματικοί και αυτά μπορεί να οδηγήσουν στην καταπίεση των άλλων. Πολύ πιθανόν οι συχνοί νευρικοί ερεθισμοί που φέρνει από αυτή τη θέση να δημιουργήσουν νευρίτιδα και ισχιαλγία.
Την ιδία μέρα, ο Δίας θα επιστρέψει στη σφαίρα του Υδροχόου. Νωρίτερα μέσα στο έτος ήταν εδώ, πριν από τις 13 Μαΐου 2021. Παρόμοια θέματα θα επαναληφθούν τώρα για τους επόμενους έξι μήνες. Τώρα στον Υδροχόο, θα ενισχύσει τις εφευρετικές, καινοτόμες, ανθρωπιστικές και πνευματικές μας φύσεις. Θα υπάρξει μεγαλύτερη εστίαση στην ισότητα, την ποικιλομορφία και τον πειραματισμό – ωστόσο, αυτή η ενέργεια θα συγκρουστεί με τις δυνάμεις του Κρόνου, οπότε θα υπάρξει μια ισχυρή μάχη μεταξύ ανάπτυξης, έναντι περιορισμών σε όλους αυτούς τους τομείς. Θα υπάρξει μια ξαφνική άνθηση στην επιστήμη και την τεχνολογία. Θα υπάρξει ώθηση για πρόοδο από τον Δία με έντονη εστίαση στους περιορισμούς από τον Κρόνο. Με πολλούς τρόπους, αυτή η περίοδος θα είναι σαν να κάνουμε δύο βήματα μπροστά και μετά ένα βήμα πίσω. Οι κοινότητες και τα κοινωνικά κινήματα θα αποκτήσουν μια νέα δύναμη και στις δύο πλευρές του φράχτη, συντηρητική και φιλελεύθερη. Σε παγκόσμιο επίπεδο, θα επικεντρωθούμε ιδιαίτερα στο «μέλλον» και στο μέλλον, το οποίο θα φέρει την επιστήμη και τη φιλοσοφία στο κοινό, ενώ σίγουρα θα υπάρχει μια ιδεαλιστική ενέργεια που αναδύεται, θα κυριαρχήσει και η ψυχρότερη θέα του Κρόνου. Τελευταίο να σημειωθεί ότι πιθανότατα θα υπάρξει επέκταση γύρω από την παγκόσμια συνδεσιμότητα μέσω του Διαδικτύου, νέων εφαρμογών και της εξέλιξης των δημοφιλών μέσων κοινωνικής δικτύωσης.


Δείτε τις ολοκληρωμένες σας προβλέψεις, στο βίντεο στο τέλος του κειμένου

Κριός
Αυτή η περίοδος είναι πολύ γεμάτη και σημαντική για εσάς. Μια απροσδόκητη, αγχωτική κατάσταση μπορεί να εμφανιστεί περίπου στο τέλος της εβδομάδας. (δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις στο βίντεο που ακολουθεί)


Ταύρος
Αυτή η εβδομάδα θα καθορίσει οριστικά μερικές από τις αλλαγές στις σχέσεις σας. Κρατήστε τα σχέδια και τις σκέψεις σας για τον εαυτό σας και μην τα μοιραστείτε με άλλους. (δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις στο βίντεο που ακολουθεί)

Δίδυμοι
Αυτή την εβδομάδα θα εστιάσετε στη δουλειά σας και στους ανθρώπους που υπάρχουν σε αύτη. Υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν. (δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις στο βίντεο που ακολουθεί)

Καρκίνος
Η επικοινωνία βελτιώνεται και είναι η ευκαιρία σας να κάνετε νέες επαφές με σημαντικά άτομα και να προωθήσετε τον εαυτό σας και τη δουλειά σας. (δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις στο βίντεο που ακολουθεί)

Λέων
Τώρα είναι η ώρα να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας και να λάβετε τα μέτρα που θα σας οδηγήσουν στους στόχους σας. (δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις στο βίντεο που ακολουθεί)

Παρθένος
Χρειάζεστε χρόνο και χώρο για να βρείτε τις απαντήσεις που αναζητάτε και να λάβετε τις σωστές αποφάσεις. Δώστε στον εαυτό σας χώρο για να αποφύγετε λάθη. (δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις στο βίντεο που ακολουθεί)

Ζυγός
Ορισμένες σχέσεις θα σας φέρουν αλλαγές και σύγχυση αυτήν την εβδομάδα. Περίπου στο τέλος της εβδομάδας, θα πρέπει να ασχοληθείτε με θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία ή την εργασία. (δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις στο βίντεο που ακολουθεί)

Σκορπιός
Αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για την αναδιάρθρωση της στρατηγικής σας σε θέματα εργασίας. Βεβαιωθείτε ότι προσέχετε την υγεία σας και βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε. (δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις στο βίντεο που ακολουθεί)

Τοξότης
Η δημιουργικότητα και η εμπιστοσύνη, συνεχίζουν να κυριαρχούν μέσα σας. Η ανάγκη σας για κοινωνικοποίηση θα είναι πολύ εμφανής αυτήν την εβδομάδα. (δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις στο βίντεο που ακολουθεί)

Αιγόκερως
Αυτή η εβδομάδα θα σας φέρει πολλές θετικές αλλαγές, αρκεί να συμβιβαστείτε με κάποια πράγματα και να μην προσπαθείτε να ελέγξετε ανθρώπους και καταστάσεις. (δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις στο βίντεο που ακολουθεί)

Υδροχόος
Τα σχέδιά σας θα συνεχίσουν να αλλάζουν και σε κάποιο σημείο, νέα γεγονότα ή ιδέες θα αλλάξουν τα πράγματα για πάντα. (δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις στο βίντεο που ακολουθεί)

Ιχθύες
Αυτή την εβδομάδα, περιμένετε μια αναδιάρθρωση στις προτεραιότητες και τις προοπτικές σας. Ένα ζήτημα θα προκύψει στο χώρο εργασίας σας. Προσπαθήστε να το αντιμετωπίσετε χωρίς υπερβολική συναισθηματικότητα. (δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις στο βίντεο που ακολουθεί)

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

 

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.