ATHINAIS ASTROLOGY STAR SIGNS

Αστρολογικές προβλέψεις για Σάββατο 24/7

Advertisements

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, το Σάββατο θα είναι μια υπέροχη μέρα για να ταξιδέψετε, ειδικά αν το έχετε σχεδιάσει εκ των προτέρων. Σήμερα μπορεί να εκπλαγείτε με απροσδόκητα χρήματα ή ένα μικρό κέρδος. Το Σάββατο θα φέρει την τύχη σε μια σημαντική ή δύσκολη στιγμή. Η έκπληξη σήμερα μπορεί να έρθει από μια γυναίκα, η οποία θα σας πει κάποια νέα. Αποφύγετε τις συγκρούσεις και τις αντιφάσεις στην αγάπη και την οικογενειακή σας ζωή.
Κριός – μια υπέροχη μέρα, ειδικά αν καταφέρετε να κάνετε ότι πρέπει με καλές πράξεις, με την εκτέλεση σημαντικών εργασιών για την οικογένεια.
Λέων – δεν θα ηρεμήσετε σήμερα. Θα συγκλονιστείτε από διάφορες κακές σκέψεις ή προαισθήματα. Θα νιώσετε μια αλλαγή στη ζωή σας, αλλά δεν θα σας φέρει τίποτα καλό.
Τοξότης – τα προβλήματα σήμερα θα είναι το αποτέλεσμα των συναισθημάτων σας και της έλλειψης κατανόησης των συναισθημάτων και των επιθυμιών των ανθρώπων γύρω σας. Θα αισθανθείτε μια ισχυρή αίσθηση ιδιοκτησίας σε οικογενειακά θέματα, η οποία μπορεί να προσβάλει άλλα μέλη της οικογένειάς σας.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, το Σάββατο θα έχετε εύνοια για μια σοβαρή συνομιλία με μέλη της οικογένειας ή άλλους συγγενείς. Η ημέρα απεικονίζει ένα σημαντικό γεγονός ή συναισθηματική συνάντηση με συγγενείς ή φίλους. Θα είναι μια ωραία και δυναμική μέρα, με ευκαιρίες για αλλαγή ή ταξίδια οποιουδήποτε είδους. Στην αγάπη και την οικογενειακή σας ζωή, αφήστε τους άλλους να οργανώσουν τα θέματα τους αυτήν την ημέρα όπως θέλουν.
Ταύρος – σήμερα θα ασχοληθείτε με διάφορα οικονομικά θέματα, αλλά περισσότερο θα σχεδιάζετε επερχόμενα έξοδα για τη νέα εβδομάδα.
Παρθένος – οι σημερινές ειδήσεις θα είναι σημαντικές για τις τρέχουσες ή τις μελλοντικές σας υποθέσεις και ενδιαφέροντα.
Αιγόκερως – σήμερα η ζωή μπορεί να σας εκπλήξει με ένα δώρο που δεν χρειάζεται να είναι υλικό.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, το Σάββατο ενδέχεται να αντιμετωπίσετε απροσδόκητες διαταραχές υγείας, κρυολογήματα ή ατυχήματα. Η ημέρα απεικονίζει μια ενδιαφέρουσα συνομιλία ή συνάντηση με ένα άτομο που δεν είναι από τον κύκλο συγγενών σας. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για την αναζήτηση και την εξεύρεση λύσεων σε οικογενειακά προβλήματα και δυσκολίες. Ένας σημαντικός παράγοντας στην αγάπη και την οικογενειακή σας ζωή θα είναι η δουλειά σας ή η δουλειά του συντρόφου σας. Θα είναι δύσκολο να αγνοήσετε σημαντικά καθήκοντα για να μπορέσετε να χαλαρώσετε με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Αυτή θα είναι μια καλή μέρα για ραντεβού μέσω γνωριμιών, όπου μεσολαβεί κάποιο τρίτο άτομο ή μέσω διαδικτύου.
Δίδυμοι – σήμερα θα έχετε μια καλή στιγμή για να ταξιδέψετε. Πηγαίνετε κάπου έξω από το σπίτι σας, έξω από την πόλη σας, δώστε στον εαυτό σας μερικές νέες εμπειρίες.
Ζυγός– σήμερα να είστε ταπεινοί, εκτελέστε τις καθημερινές σας εργασίες και τα καθήκοντα σας και μην πιέζετε τίποτα και κανέναν να σας ακολουθήσει. Προσοχή για κλοπή ή απώλεια.
Υδροχόος – η ερωτική σας ζωή σήμερα μπορεί να αποτελέσει πηγή διαφόρων εμπειριών.

Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες, το Σάββατο θα ήταν καλό να δώσετε περισσότερη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της οικογένειάς σας, να τους στηρίξετε στην επίτευξη ενός σημαντικού στόχου ή ιδέας. Σήμερα, να είστε προσεκτικοί όταν μοιράζεστε προσωπικές εμπειρίες με φίλους. Το Σάββατο φέρνει απροσδόκητα, αλλά ενδιαφέροντα ή ευνοϊκά νέα οικονομικού χαρακτήρα. Σήμερα θα περιμένετε σημαντικά νέα ή ένα συμβάν που σχετίζεται με έναν συγγενή. Μερικοί από εσάς θα παρευρεθείτε σε μια συγκέντρωση που θα απαιτήσει λουλούδια ή ένα δώρο.
Καρκίνος – σήμερα τα πράγματα δεν θα πάνε όπως θέλετε, κάτι που δεν σημαίνει ότι θα είναι κάτι κακό για εσάς. Μερικές φορές είναι δύσκολο να αποδεχτούμε την αλλαγή.
Σκορπιός – η μέρα μπορεί να φέρει μια νέα γνωριμία ή φιλία.
Ιχθείς – μια υπέροχη μέρα αν ξέρετε πώς να απολαύσετε αυτό που σας δίνει η ζωή.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: