Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, η Παρασκευή θα είναι μια ευοίωνη στιγμή για αγάπη, συναντήσεις και στιγμές με τους αγαπημένους σας. Νέες γνωριμίες σήμερα θα είναι ενδιαφέρουσες και θα μάθετε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα μέσω αυτών. Πολλοί θα ταξιδέψουν για αναψυχή ή διασκέδαση, αλλά να είστε προσεκτικοί με τους κανόνες του δρόμου. Σήμερα πρέπει να ζήσετε με τον καλύτερο, αλλά και τον πιο λογικό τρόπο. Το πρόβλημα, όπου μπορεί να συμβεί, μπορεί να σχετίζεται με ένα έγγραφο, μια σύμβαση ή απροσδόκητα νέα. Οι συγκρούσεις σήμερα μπορούν εύκολα να καταστρέψουν δύσκολες σχέσεις ή ζητήματα. Σε οικονομικούς όρους, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα ή να λάβετε χρήματα. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για να ταξιδέψετε, αν ακολουθήσετε τις συμβουλές μου που γράφονται παραπάνω.
Κριοί – οι φιλίες αποκτούν μια νέα έννοια τώρα και ευτυχώς προς το καλύτερο. Έχετε θετικούς πλανήτες που επηρεάζουν την κοινωνική σας ζωή και αυτό σημαίνει ότι μια σειρά από γνωστούς και νέους φίλους μπορεί να μπουν στην ζωή σας. Ωστόσο, μην αισθάνεστε ικανοποιημένοι. Δίνοντας πολύ περισσότερο χρόνο σε περισσότερες πληροφορίες σε αγνώστους πριν τους εξετάσετε πιο διεξοδικά, μπορεί να σας προκαλέσει προβλήματα. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι.
Λέοντες -μπορεί να αντιμετωπίζετε ανταγωνιστικά άτομα στον οικιακό ή κοινωνικό σας κύκλο τώρα. Αυτό μπορεί να μην έχει καμία σχέση άμεσα με εσάς. Εάν δεν είστε σε θέση να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα, είναι επειδή δεν έχετε ουδέτερη προσέγγιση. Εάν συμβαίνει αυτό, μπορεί να καταλήξετε σε μια κατάσταση όπου ίσως χρειαστεί να κάνετε επιλογές μεταξύ φίλων ή συγγενών.
Τοξότες – θα πρέπει να αισθάνεστε καλά σήμερα με έντονη εστίαση στην πνευματική δραστηριότητα, την επικοινωνία και τη γραφή εάν αυτό είναι κάτι στην τρέχουσα ατζέντα σας. Οι ιδέες και οι νέες πληροφορίες μπορεί να σας συναρπάσουν, αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να μην ασχολείστε πολύ με αποκλίνουσες δραστηριότητες. Μπορείτε να μοιραστείτε έννοιες με έναν αρκετά γρήγορο τρόπο. Μην βιάζεστε. Αυτό σας κάνει αποτελεσματικούς και εξαιρετικά παραγωγικούς, αλλά επίσης πιθανό είναι να γίνετε παρορμητικοί.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, την Παρασκευή θα εστιάσετε πολύ σε γεγονότα στη ζωή ενός ατόμου που μπορεί να μην είναι μέλος της οικογένειάς σας. Είναι δύσκολο να πούμε πόσες προσδοκίες για αυτήν την ημέρα θα πραγματοποιηθούν, καθώς δεν θα έχετε αρκετή φιλοδοξία ή θα είστε πολύ τεταμένοι για να επικεντρωθείτε με πρακτικότητα στις ενέργειές σας. Μην χάσετε μια δέσμευση ή υπόσχεση. Θα έχετε μια προσδοκία, αλλά παρόλα αυτά δυσάρεστα νέα θα σας εκπλήξουν. Αυτή η ημέρα μπορεί να φέρει κάποιο δράμα ή χωρισμό στη ζωή συγγενών, φίλων, ατόμων που γνωρίζετε. Η Παρασκευή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για ρομαντικές σχέσεις, για συνάντηση με φίλους που ζουν κοντά ή μακριά. Είναι επίσης δυνατές οι συναντήσεις με άτομα από την οικογένειά σας, οι οποίες θα γίνουν για μια συγκεκριμένη περίσταση.
Ταύροι – η επιθυμία σας να εργαστείτε σκληρά μπορεί να υπονομευθεί από κάποιο νομικό ή συμβατικό ζήτημα τώρα. Θα μπορούσατε να απογοητευτείτε από τη λεγόμενη «πολιτική» της εργασίας. Μπορεί να μην υπάρχει τίποτα ιδιαίτερα κακό για το τι συμβαίνει, αλλά το γεγονός ότι είστε λίγο ασαφής για το αποτέλεσμα, σας αποσπά από το να κάνετε το καλύτερο στη δουλειά σας. Είναι καλύτερο να αφήσετε τα πράγματα να κυλίσουν έως ότου έχετε περισσότερες πληροφορίες και να παραμείνετε πλήρως εστιασμένοι στην εργασία που θέλετε.

Παρθένοι – πρόκειται για εξαιρετικές μέρες, όπου η επαγγελματική σας ικανότητα μπορεί να αποκτήσει πλήρη έλεγχο. Είναι πιθανό να βρεθείτε σε θέση να ηγηθείτε των άλλων, να αποκτήσετε μια νέα περιζήτητη θέση ή τουλάχιστον να σας δοθεί μια προσωρινή ευκαιρία για να αποδείξετε πόσο καλοί είστε στη δουλειά σας. Θα πρέπει να το δείτε ως αντανάκλαση της ικανότητάς σας και να επιτύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα στις προσπάθειές σας.
Αιγόκεροι – τα οικονομικά είναι στο μυαλό σας και έχετε ιδέες που μπορούν να σας φέρουν χρήματα. Μπορεί να υπάρχει μια λεπτή αντιπαλότητα στο χώρο εργασίας σας, αλλά αν είστε έξυπνοι, θα είστε έξυπνοι και στη χρήση αυτής της ενέργειας για να σας ωθήσει προς τα εμπρός στις φιλοδοξίες σας. Θα σας κάνει ακόμα πιο αποφασισμένους ότι θα είστε οι καλύτεροι και θα πετύχετε περισσότερα. Πρόκειται για τη διατήρηση μιας θετικής ψυχικής στάσης ανάμεσα σε άλλους, που μπορεί να προσπαθήσουν να μειώσουν τον ενθουσιασμό σας.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, την Παρασκευή θα έχετε μια ευοίωνη μέρα για ταξίδια, αγάπη, για διασκέδαση. Οι συναντήσεις με ανθρώπους που ζουν σε άλλο οικισμό θα έχουν ευνοϊκή εξέλιξη. Αφού ξεπεράσετε διάφορες δυσκολίες, σήμερα θα μπορείτε να απολαύσετε την επιτυχία που σας αξίζει. Σήμερα, πολλοί θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν μια νέα ρομαντική ή προσωπική γνωριμία. Η Παρασκευή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για τη διευθέτηση διαφόρων οικονομικών υποθέσεων και εγγράφων, για τη λήψη χρημάτων ή για την πληρωμή λογαριασμών κοινής ωφέλειας, δανείων κ.λπ. Οι προσπάθειες εξαπάτησης σε κάτι θα γίνουν γρήγορα αντιληπτές και θα αγνοηθούν από εσάς. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για συναντήσεις και συγκεντρώσεις με φίλους ή γνωστούς. Οι άνδρες πρέπει να είναι προσεκτικοί με τα έξοδα και τις οικονομικές ρυθμίσεις που θα κάνουν σήμερα.
Δίδυμοι– αισθάνεστε σαν να υπονομεύεστε από άτομα με κρυμμένες ατζέντες και αυτό σας κάνει να υποχωρείτε. Είναι δύσκολο όταν δεν είστε σίγουροι ποιες είναι οι προθέσεις των ανθρώπων. Ίσως να μην έχετε αποδείξεις, αλλά εδώ πρέπει να βασιστείτε η διαίσθησή σας. Εμπιστεύεστε το ένστικτο ή θα συνεχίσετε να έτσι, μέχρι να βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποια δυσάρεστη νέα πραγματικότητα.
Ζυγοί – οι δημιουργικές σας αναζητήσεις ενδέχεται να αποκλείονται τώρα επειδή ανησυχείτε πολύ για το τι θα «σκεφτούν οι άνθρωποι για εσάς». Πρέπει να αφήσετε ελεύθερη την δημιουργικότητά σας και να μην την εμποδίζετε από σκέψεις ή φοβίες.
Υδροχόοι – είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι σήμερα, αλλά αυτή η ευαισθησία οξύνει τη διαίσθησή σας. Αυτό σας δίνει το πλεονέκτημα έναντι των άλλων. Εμπιστευτείτε αυτό που βλέπετε και νιώθετε, ειδικά για αυτούς που μπορεί να προσποιούνται ότι ενδιαφέρονται για σας. Μπορεί να σας χρησιμοποιήσουν ή να σας ζητήσουν κάτι που μπορεί να προκαλέσει αμηχανία.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, για εσάς η Παρασκευή θα είναι μια μέρα εργασίας, η οποία θα σας δώσει επίσης αρκετό χρόνο για να αναπτύξετε τις οικογενειακές σας υποθέσεις. Σήμερα θα αγαπάτε διπλωματικά. Θα θελήσετε να παρατηρήσετε, αλλά δεν θα επιβάλλετε την παρουσία σας. Σήμερα, η αρμονία στη σκέψη και την πράξη μπορεί να σας φέρει την πολυαναμενόμενη ευτυχία ή επιτυχία. Καθαρίστε τις σκέψεις σας από την αρνητικότητα, βάλετε περισσότερο φως στις ενέργειές σας. Όσοι από εσάς αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, μην πανικοβληθείτε, αλλά ακολουθήστε προσεκτικά τις συστάσεις και τη θεραπεία του γιατρού. Για μερικούς από εσάς, η Παρασκευή θα φέρει μια συναισθηματική εμπειρία που σχετίζεται με ένα παιδί από το σπίτι ή έναν κύκλο συγγενών.
Καρκίνοι – πιθανότατα να αισθάνεστε πολύ εξαντλημένοι. Φαίνεται ότι το μυαλό σας εξακολουθεί να λειτουργεί υπερωρίες. Χρειάζεστε μερικές μέρες για να αναπληρώσετε τα ενεργειακά σας αποθέματα, αλλά το μυαλό σας συνεχίζει να δουλεύει ακατάπαυστα .Η ανανέωση που χρειάζεστε αφορά τόσο την ψυχική σας κατάσταση, όσο και τη σωματική σας ευεξία. Προσπαθήστε να σταματήσετε να σκέφτεστε για λίγο.
Σκορπιοί – επαναφέρετε μια οικογενειακή ή προσωπική σας υπόθεση. Ωστόσο, για να το κάνετε αυτό, πρέπει να κινηθείτε ήσυχα από τα παρασκήνια. Εάν η ομιλία δεν λειτουργεί, αυτό σημαίνει ότι τα λόγια σας έχουν γίνει φθηνά και χάνετε τον σεβασμό. Αυτό μπορεί να συμβεί. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αποτύχατε, αλλά χρειάζεστε μια νέα στρατηγική.
Ιχθύες – δεν είναι όλα όσα πρόκειται να πετύχετε τώρα απτά. Έχετε συνηθίσει να αγγίζετε, να αισθάνεστε, να βλέπετε και να ακούτε τα αποτελέσματα για τα οποία εργάζεστε σκληρά. Αυτή η διέλευση αφορά τη σύνδεση με εσωτερικούς πόρους που σας κάνουν ισχυρούς από μέσα προς τα έξω. Προσπαθήστε να αποφύγετε επικίνδυνες συναισθηματικές καταστάσεις, εκτός εάν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τα συναισθήματα. Μπορείτε να φτάσετε στα άκρα.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.