Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, θα ξεκινήσετε μια συνομιλία σχετικά με μελλοντικούς συγγενείς. Θα έχετε περισσότερες δουλειές στο σπίτι σήμερα, οπότε αποφύγετε να ασχοληθείτε με άλλα πράγματα γιατί δεν θα έχετε αρκετό χρόνο. Σήμερα, είστε έτοιμοι να αποδεχτείτε μια πρόταση που θα εξελιχτεί τις επόμενες ημέρες. Αυτή είναι μια δυναμική ημέρα, κατά την οποία το άγχος θα επηρεάσει το νευρικό σας σύστημα και τη συναισθηματική σας σταθερότητα. Η φυσική ανάπτυξη ορισμένων γεγονότων στη ζωή σας είναι μια αργή διαδικασία, αλλά το αποτέλεσμα είναι πιο σημαντικό. Θα έχετε προσδοκίες για την εξέλιξη ορισμένων θεμάτων ή υποσχέσεων, αλλά πιθανότατα θα εκπλαγείτε από κάτι.
Κριός – τώρα που τα πράγματα χαλαρώνουν, θα είστε σε θέση να αφιερώσετε χρόνο σε φίλους που χρειάζονται τη βοήθεια και την υποστήριξή σας. Μπορεί να αισθάνεστε ανισότητα στην εργασία, αλλά μην ανησυχείτε, μπορείτε να τα καταφέρετε ακόμη και αν η διαδικασία μπορεί να είναι δύσκολη κατά καιρούς.
Λέων – τα παλιά ανεπίλυτα προβλήματα επανέρχονται στην επιφάνεια και αυτή τη φορά είστε αναγκασμένοι να τα επιλύσετε μια για πάντα. Βεβαιωθείτε ότι δεν παραμελείτε τα ενοχλητικά ζητήματα, αλλά αναγκάζετε τον εαυτό σας να τα αντιμετωπίσετε μόλις εμφανιστούν. Ακολουθήστε μια πιο προσεκτική προσέγγιση στη λήψη αποφάσεων, ώστε να μην οδηγηθείτε σε λανθασμένες και βιαστικές αποφάσεις.
Τοξότης – τα πράγματα εξελίσσονται με ταχύτητα και θα πρέπει να εμφανίσετε κάποια αντανακλαστικά γρήγορα αν θέλετε να ανταποκριθείτε στα γεγονότα σε πραγματικό χρόνο. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να μην χάσετε τον έλεγχο της κατάστασης. Μην αφήσετε τα νεύρα σας να σας παρασύρουν και προσπαθήστε να ελέγξετε την ψυχραιμία σας, διαφορετικά μπορεί θα πείτε και θα κάνετε πράγματα που αργότερα θα μετανιώσετε.


Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, θα έχετε περισσότερα καθήκοντα με σύντομη προθεσμία. Η ημέρα απεικονίζει συναντήσεις και επαφές που λόγω της σημασίας τους, δεν μπορούν να αναβληθούν ή να καθυστερήσουν. Ωστόσο, η Πέμπτη μπορεί να σας εκπλήξει ευχάριστα με ένα γεγονός που θα αλλάξει τα σχέδιά σας για τις επόμενες εβδομάδες. Στην εργασία σας μπορείτε να συναντήσετε νέους ανθρώπους, νέους πελάτες ή συναδέλφους. Η ερωτική σας ζωή σήμερα θα επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από την ατμόσφαιρα στο σπίτι σας, τις σχέσεις σας με συγγενείς, οι οποίες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο επηρεάζουν τη σχέση σας. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη ημέρα για περιπτώσεις που σχετίζονται με εσωτερικούς χώρους, επισκευές και βελτιώσεις, εργασία στο σπίτι, αγορά νέων αντικειμένων και άλλα θέματα ιδιοκτησίας.
Ταύρος – είναι μια μέρα για ευχάριστες εκπλήξεις και νέες εξελίξεις. Αυτό το εξαιρετικά θετικό σκηνικό, θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε όλες τις υποχρεώσεις σας. Τα οικονομικά σας είναι ασταθή και υπό πίεση. Θα απαιτήσουν την προσοχή σας για επίλυση.
Παρθένος – έχετε πολλά στην εργασία σας και θα νιώσετε την πίεση των πολλών καθηκόντων και υποχρεώσεων να σας επιβαρύνουν σήμερα. Η μέρα είναι ιδανική για κάποια ενδοσκόπηση. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να απομακρυνθείτε από τη φασαρία όλων όσων συμβαίνουν γύρω σας, να σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε και να ελέγξετε τις μεθόδους σας.
Αιγόκερως – θέλετε πραγματικά να αλλάξετε τα πράγματα προς το καλύτερο και συνεχίζετε να προσπαθείτε να το κάνετε, αλλά χωρίς χαρά. Μην παραιτηθείτε και μην αφήσετε όλες τις προσπάθειές σας να χαθούν. Υπάρχει κάτι ημιτελές που δεν έχετε ακόμη αντιμετωπίσει και σας ενοχλεί. Κάντε τώρα αυτό που δεν είχατε ποτέ το θάρρος να κάνετε στο παρελθόν.


Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, προσέξτε στις οικονομικές σας υποθέσεις την Πέμπτη. Απαιτείται προσοχή όταν ενεργείτε με αγνώστους ή αυτούς για τους οποίους έχετε κάποια ανησυχία. Η Πέμπτη θα είναι μια μέρα που θα περιμένετε συγκεκριμένα αποτελέσματα από τις συναντήσεις και τις συνομιλίες σας που είχατε τις τελευταίες ημέρες. Αυτό μπορεί να σας κάνει ανυπόμονους, κάτι που μπορεί να βλάψει τις ενέργειές σας. Σήμερα, να είστε πιο διπλωματικοί στις ερωτικές σας σχέσεις. Αποφύγετε να επιστρέψετε σε προηγούμενα λάθη ή ζητήματα. Την Πέμπτη, να είστε προσεκτικοί σε ό,τι έχει να κάνει με οποιοδήποτε έγγραφο ή σύμβαση. Η αποκάλυψη ενός μυστικού, ενός κουτσομπολιού ή ενός κακόβουλου σχολίου σχετικά με εσάς, θα σας προσβάλει πολύ και μπορεί να είναι ένας λόγος τόσο για μια κακή διάθεση, όσο και για την απόρριψη κάποιων προθέσεών σας.
Δίδυμοι – σήμερα θα είναι αρκετά ήρεμα. Επωφεληθείτε από την αλλαγή ενέργειας για να τακτοποιήσετε το σπίτι σας και τα οικογενειακά σας. Επικεντρωθείτε στην επίλυση αυτών των ζητημάτων που σας προκαλούν άγχος και τα οποία είναι υπεύθυνα για ότι σας κρατά πίσω. Μέσω αυτής της διαδικασίας θα μάθετε μερικές αλήθειες. Αν αφαιρέσατε τις πηγές άγχους από τη ζωή σας, θα είστε σε θέση να λάβετε εποικοδομητικά μέτρα για να βελτιώσετε τις περιστάσεις σας.
Ζυγός – είχατε να αντιμετωπίσετε κάποιες ραγδαίες εξελίξεις και είναι φυσικό να αισθάνεστε σαν να έχετε τελειώσει από ενέργεια. Πάρτε το χρόνο που χρειάζεστε για να χαλαρώσετε και να ανακτήσετε τη δύναμή σας. Μόλις το κάνετε αυτό, θα είστε έτοιμοι να επικεντρωθείτε για άλλη μια φορά στην επαναφορά της ζωής σας, έτσι ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε.
Υδροχόος – η πρόβλεψη είναι για μια θετική και υπέροχη μέρα, ειδικά όταν πρόκειται για την εργασία σας όπου μπορεί να πέτυχετε κάτι ή να έχετε μια προσφορά! Μην αφήσετε τον ενθουσιασμό σας να σας παρασύρει, γιατί εύκολα μπορείτε να κάνετε λάθος ή να πέσετε σε παγίδα. Βασιστείτε στην εσωτερική σας σοφία και ακολουθήστε τα ένστικτά σας.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, η Πέμπτη θα είναι μια ευοίωνη μέρα για την οργάνωση και τις αλλαγές στα σχέδια και τις σχέσεις. Πάνω απ’ όλα τέτοιες ενέργειες είναι απαραίτητες όταν υπάρχει στασιμότητα. Δεν χρειάζεται να αλλάξετε πράγματα ή στάσεις που λειτουργούν καλά και σας φέρνουν επιτυχία ή ικανοποίηση ως τώρα. Αυτή είναι μια ευοίωνη μέρα για να ταξιδέψετε και να αναπτύξετε επαφές με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Σήμερα μπορείτε να συναντήσετε φίλους, συγγενείς ή άλλους σημαντικούς και ευχάριστους ανθρώπους. Μπορείτε να καλωσορίσετε τους επισκέπτες στο σπίτι σας ή να πάτε στο σπίτι κάποιου που σας έχει ήδη προσκαλέσει. Οι δυσάρεστες ειδήσεις σήμερα που σχετίζονται με ρήξη στις σχέσεις ανθρώπων που γνωρίζετε και μπορεί να σας φέρουν σύγχυση ή να σας λυπήσουν. Σήμερα μπορείτε να ολοκληρώσετε τις δικές σας υποθέσεις που σχετίζονται με διάφορα κυβερνητικά, τραπεζικά ή φορολογικά ιδρύματα.
Καρκίνος – σήμερα δεν θα είναι εύκολο να επικοινωνήσετε με τους γύρω σας, οπότε φροντίστε να αποφύγετε τομείς συζήτησης που είναι πιθανό να προκαλέσουν διαφωνίες και ένταση. Σε κάθε περίπτωση, παραμείνετε ήρεμοι και προσπαθήστε να διατηρήσετε μια διπλωματική στάση. Αισθάνεστε λίγο υποτονικοί, οπότε η σκέψη της αντιπαράθεσης σας κάνει νευρικό.
Σκορπιός – είστε γεμάτοι ενέργεια και αυτοπεποίθηση σήμερα και αυτό θα σας δώσει την απαραίτητη ώθηση για να θέσετε σε κίνηση όλα τα σχέδιά σας. Στη δουλειά, θα μπορείτε να βρείτε εποικοδομητικές λύσεις σε προβλήματα που υπήρξαν αγκάθι για σας, εμποδίζοντας την πρόοδό σας.
Ιχθύες – είστε έτοιμοι να επανεξετάσετε πολλές πτυχές της ζωής σας και να αλλάξετε τη στρατηγική σας, όπου βλέπετε ότι δεν επέφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μπορείτε να τερματίσετε καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά και να κάνετε μια νέα, πιο οργανωμένη αρχή.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.