Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 4/4
ATHINAIS ASTROLOGY STAR SIGNS

Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 21/7

Advertisements

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, θα έχετε σημαντικές συναντήσεις, επαφές ή επισκέψεις. Αυτή είναι μια σημαντική μέρα για τη μελλοντική σας ανάπτυξη. Μην σπαταλάτε και μην υποτιμάτε τη σημασία της εκπλήρωσης των υποχρεώσεών σας. Μην μπερδεύετε τα σχέδιά σας λόγω της επιρροής ανθρώπων που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Αιγόκερω, της Παρθένου ή του Ταύρου.
Κριός – δεν είναι λάθος να έχουμε προσδοκίες για την εξέλιξη κάποιων θεμάτων αυτήν την ημέρα. Ωστόσο, υπάρχει ο κίνδυνος να σας πουν ψέματα ή να σας παραπλανήσουν.
Λέων – τα προβλήματα αυτής της ημέρας θα έχουν μια παράξενη εξέλιξη ή μια απροσδόκητη στροφή. Θα ήταν καλύτερα αν δεν πιέζετε ή ελέγχετε την εξέλιξή τους.
Τοξότης – οι οικονομικές σας υποθέσεις σήμερα θα πρέπει να παρακολουθούνται προσεκτικά, για να αποφευχθούν οι δαπάνες που δεν είχατε προγραμματίσει εκ των προτέρων.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, να είστε έτοιμοι για περισσότερες δεσμεύσεις στο σπίτι σας. Σήμερα, πολλοί θα έχουν την ευκαιρία να συγκεντρωθούν ή να έχουν συναισθηματικές συνομιλίες με συγγενείς ή φίλους. Την Τετάρτη, προσπαθήστε να αποφύγετε την επαφή με άτομα που δεν κρύβουν τις εκδηλώσεις κακίας και τον φθόνο τους. Είναι δύσκολο να λάβεις αληθινή αγάπη από αυτούς τους ανθρώπους ή να γνωρίσεις καλοσύνη στις πράξεις τους. Απρόσμενα έρχονται λίγα χρήματα.
Ταύρος – η σημασία αυτής της ημέρας έγκειται στη σοβαρότητα των αποφάσεων που πρέπει να λάβετε. Μην ζητάτε συμβουλές, ακούστε την εσωτερική σας φωνή. Θα σας καθοδηγήσει στο μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσετε.
Παρθένος – μια δύσκολη μέρα, επειδή θα δυσκολευτείτε να ολοκληρώσετε τα καθήκοντά σας, οι υποχρεώσεις σας θα συναντήσουν διάφορες δυσκολίες ή παρεξηγήσεις από άλλους. Η πιθανότητα κλοπής ή απώλειας σήμερα είναι πολύ υψηλή.
Αιγόκερως – μια υπέροχη μέρα για όσους ζουν, δημιουργούν και εργάζονται με καθαρότητα. Οι απατεώνες σήμερα θα συνειδητοποιήσουν ότι στην πραγματικότητα είναι αυτοί που έχουν εξαπατηθεί.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, θα προσπαθήσετε να βρείτε μια λύση σε ήδη υπάρχουσες ανησυχίες ή προβλήματα. Σήμερα, τα πράγματα γύρω σας θα φαίνονται πιο αισιόδοξα, αρκεί να μην τα περιπλέξετε με τις βιαστικές ενέργειές σας. Για μερικούς από εσάς, η Τετάρτη προβλέπει απροσδόκητα νέα για έναν άντρα, πιθανότατα από τον κύκλο των συγγενών. Συνολικά, αυτή θα είναι μια καλή μέρα για τη δουλειά ή την επιχείρησή σας.
Δίδυμοι – αγάπη, αγαπημένοι, αισθηματικά, αυτά τα πράγματα σήμερα θα καθορίσουν τη διάθεσή σας, τις εργασίες που θα αναλάβετε, καθώς και τα αποτελέσματά τους.
Ζυγός – θα υπάρχει μεγάλη ένταση γύρω σας σήμερα. Σύγκρουση που μπορεί ακόμη και να προκαλέσει προβλήματα υγείας, προβλήματα αρτηριακής πίεσης, αϋπνία ή ημικρανίες.
Υδροχόος – εκπλήξεις σήμερα θα προέλθουν από παιδιά, νέους ή μεμονωμένους φίλους και συγγενείς. Θα είναι μια υπέροχη μέρα για δουλειές, στην οποία επενδύετε πολύ ενέργεια και περιμένετε υψηλά αποτελέσματα.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, είναι μια μέρα που θα πρέπει να εστιάσετε σε εκείνα τα πράγματα στη ζωή, από τα οποία εξαρτάται η συναισθηματική και ψυχική σας σταθερότητα. Εάν αυτό είναι η δουλειά σας, βάλτε όλη σας την ενέργεια εκεί. Εάν αυτό είναι η οικογένειά σας, προσπαθήστε να κάνετε όλους να νιώσουν άνετα στο σπίτι σας σήμερα, όπου θα εναπόκειται σε εσάς να έχετε αρμονία και γαλήνη. Εάν αυτό είναι η υγεία σας, ακολουθήστε τις συμβουλές των γιατρών ή αλλάξτε τον τρόπο ζωής σας. Αυτή είναι μια ημέρα σταθεροποίησης και όχι χρόνος για σπατάλη ενέργειας, πόρων ή χρόνου. Η προσωπική σας ζωή και η αγάπη, σας θα σας δώσουν αυτό που σας αξίζει σύμφωνα με τις ενέργειές σας μέχρι στιγμής.
Καρκίνος – σήμερα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί για να μην διαταράξετε την αρμονία και την ισορροπία της ζωής σας. Ενδέχεται να εμπλακείτε σε διαφωνίες και παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σας. Δοκιμάστε να υποχωρήσετε λίγο και να έχετε μια πιο διπλωματική στάση.
Σκορπιός – ορισμένα σχέδια που σχετίζονται με το σπίτι σας θα απαιτήσουν μια νέα και πιο ακριβή εξέταση. Θα περάσετε μέρος της ημέρας με φίλους στο τηλέφωνο ή μέσω μιας συνάντησης.
Ιχθείς – τα οικογενειακά σας καθήκοντα θα ποικίλλουν, αλλά προσοχή θα απαιτεί οτιδήποτε σχετίζεται με μια γυναίκα άνω των πενήντα.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: