Αστρολογικές προβλέψεις για Κυριακή 28/3

Η σημαντικότερη στιγμή της εβδομάδας, είναι η Πανσέληνος που γίνεται στην 1η μοίρα του Υδροχόου, στις 24 Ιουλίου 2021, ώρα 5:36 π.μ. στον 7ο οίκο, των οίκο των σχέσεων, του γάμου, των συνεργασιών, των φανερών εχθρών.
Δημιουργεί ευερεθιστότητα και εσωτερική ένταση. Ένταση στις σχέσεις, τονίζει οικονομικά θέματα και θέματα περιορισμών, αναζητώντας την ελευθερία.
Επειδή η Πανσέληνος είναι κοντά στον Κρόνο και τον Πλούτωνα, μπορεί να υπάρχουν καταθλίψεις, αίσθημα φόβου και ύφεση στην οικονομία. Θέσεις εργασίας μπορεί να μην ανακάμψουν καθόλου. Η αλήθεια και η πραγματικότητα των επιπτώσεων των διακοπών σε όλο τον κόσμο, προκαλεί σοβαρή δυσπιστία προς στις κυβερνήσεις.
Οι επιπτώσεις της διαρκούν έντονα για δύο εβδομάδες μέχρι την Νέα Σελήνη στις 8 Αυγούστου. Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος και όσοι έχετε ωροσκόπο, Σελήνη ή προσωπικό πλανήτη σε αυτά τα ζώδια από τις 0 ως τις 8 ζωδιακές μοίρες, επηρεάζεστε πιο άμεσα από την ενέργεια της.

Δείτε τις ολοκληρωμένες σας προβλέψεις, στο βίντεο στο τέλος του κειμένου

Κριός
Αυτή η εβδομάδα θα περιστραφεί γύρω από θέματα που βρίσκονται πίσω από την κουρτίνα. Το παιχνίδι του παρασκηνίου θα διαρκέσει λίγο περισσότερο, μαζί με την αγωνία που φέρνει. Θα υπάρξει ανάγκη για απρόσμενες επισκευές ή αλλαγές στο σπίτι σας. (ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΗΡΡΕΑΖΕΙ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ)


Ταύρος
Αυτή την εβδομάδα θα εστιάσετε στην κοινωνική σας ζωή. Οι άνθρωποι γύρω σας φέρνουν νέα στη ζωή σας, μερικές φορές καλά, μερικές φορές άσχημα και αυτό θα προκαλεί τη διάθεσή σας να αλλάζει από το ένα λεπτό στο άλλο. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα εκπλαγείτε από ειδήσεις (πληροφορίες) που σχετίζονται με ένα άτομο που ήταν μέρος του παρελθόντος σας. (ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΗΡΡΕΑΖΕΙ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ)

Δίδυμοι
Αυτή η εβδομάδα θα περιστραφεί γύρω από την καριέρα σας ή τις σπουδές σας. Θα πρέπει επίσης να λάβετε αποφάσεις που θα επηρεάσουν το εγγύς μέλλον σας. Σε γενικές γραμμές, οι ενέργειες και οι αποφάσεις σας αυτήν την εβδομάδα θα απαιτήσουν από εσάς να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή και να εξετάσετε τις λεπτομέρειες. (ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΗΡΡΕΑΖΕΙ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ)


Καρκίνοι
θα πρέπει να πληρώσετε για μερικές από τις βιαστικές ή λανθασμένες λέξεις, υποσχέσεις και ενέργειές σας. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, αποφύγετε κάθε είδους πονηριά, ίντριγκα ή χειραγώγηση. Μην δημιουργείτε μόνοι σας χάος και ένταση στη ζωή σας. (ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΗΡΡΕΑΖΕΙ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ)

Λέων
Αυτές οι μέρες θα είναι γεμάτες δάνεια, φόρους, κληρονομικές και άλλες οικονομικές ορολογίες, απλές ή περίπλοκες. Τα οικονομικά σας ζητήματα θα είναι το κύριο μέλημά σας αυτήν την εβδομάδα. Αυτά τα πράγματα επηρεάζουν άμεσα τους άλλους τομείς της ζωής σας και θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν να κάνετε νέα αρχή ή να αλλάξετε την καθημερινή σας ζωή. (ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΗΡΡΕΑΖΕΙ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ)

Παρθένος
Ένα απροσδόκητο πρόβλημα αυτής της εβδομάδας, θα προκαλέσει την αλλαγή ορισμένων από τα σχέδιά σας. Νέοι άνθρωποι φτάνουν στον κοινωνικό σας κύκλο και θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε καταστάσεις που σας αφορούν. (ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΗΡΡΕΑΖΕΙ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ)

Ζυγός
Αυτή η εβδομάδα θα σας φέρει απροσδόκητα γεγονότα. Θα έχετε πολλές υποχρεώσεις, βαρύ φόρτο εργασίας και έντονη εστίαση στη δουλειά σας. Αυτή η κατάσταση δεν πρέπει να σας τρομάξει. Θα σας δώσει την ευκαιρία να ολοκληρώσετε ορισμένα θέματα και να προωθήσετε άλλα. (ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΗΡΡΕΑΖΕΙ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ)

Σκορπιός
Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για οικογενειακές συγκεντρώσεις που σχετίζονται με διάφορες περιστάσεις. Πολλοί από εσάς θα λάβετε μια σημαντική απόφαση που θα σας φέρει επιτυχία μέχρι το τέλος του έτους. (ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΗΡΡΕΑΖΕΙ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ)

Τοξότης
Η εβδομάδα σας θα επικεντρωθεί σε οικογενειακά θέματα. Πρέπει να είστε κατανοητοί και συμφιλιωτικοί όταν είναι απαραίτητο. Οι ακραίες αντιδράσεις δεν θα ωφελήσουν κανέναν. (ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΗΡΡΕΑΖΕΙ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ)

Αιγόκερως
Θα ζήσετε δύσκολες στιγμές σε μια σχέση, ίσως και φιλική. Μια μικρή παρανόηση ή διαφωνία μπορεί να εξελιχθεί σε ένα δυσάρεστο συμβάν, με ανταλλαγή κατηγοριών και εάν χάσετε τον έλεγχο της κατάστασης, μπορεί ακόμη και να οδηγήσει σε οριστική ρήξη. (ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΗΡΡΕΑΖΕΙ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ)

Υδροχόος
Ένα συμβάν στην οικογένειά σας ή στην εργασία σας που θα αφήσει ένα σημάδι στη ζωή σας. Ξεφορτωθείτε τις σκοτεινές σκέψεις και αμφιβολίες και αγαπήστε τον εαυτό σας. Μην λάβετε υπόψη τις λέξεις που ακούτε και τις επιθυμίες των άλλων. (ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΗΡΡΕΑΖΕΙ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ)

Ιχθύες
Θα πρέπει απροσδόκητα να αλλάξετε τα σχέδιά σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό θα συμβεί λόγω της μεγαλύτερης απασχόλησης σας με άλλες υποχρεώσεις ή λόγω της έλλειψης συνεργασίας από άλλους ανθρώπους. (ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΗΡΡΕΑΖΕΙ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ)

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

 

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.