Advertisements

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, σήμερα θα ασχοληθείτε με διάφορα οικονομικά θέματα, που σχετίζονται κυρίως με έγγραφα ή πληρωμές. Θα έχετε μια δυναμική μέρα γεμάτη με διάφορες επαφές, τηλεφωνήματα. Τη Δευτέρα θα κάνετε μια μικρή αλλαγή στο σπίτι σας ή θα αγοράσετε κάτι νέο για την άνεση του σπιτιού σας. Σήμερα θα είναι σημαντικό να μην ζείτε με ψευδαισθήσεις, να μην πιστεύετε στις θεωρίες συνωμοσίας και να αποφεύγετε τα κουτσομπολιά και τις ίντριγκες, ανεξάρτητα από το πόσο ενδιαφέρουσες μπορεί να είναι για εσάς.
Κριός – θα πρέπει να επανεξετάσετε τις ενέργειές που κάνατε την προηγούμενη εβδομάδα. Σήμερα θα νιώσετε τις πραγματικές συνέπειες των λέξεων ή των αποφάσεών σας από το πρόσφατο παρελθόν σας.
Λέων – οι κίνδυνοι και οι απρόβλεπτες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν σήμερα για εσάς, θα έχουν να κάνουν με τις σχέσεις που έχετε με ανθρώπους που έχουν γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη.
Τοξότης – η επιτυχία σας σήμερα θα σχετίζεται με τη δουλειά που κάνετε. Σήμερα θα δείξετε μια αξιοζήλευτη ευθύνη και επιθυμία να αποδείξετε τι είστε.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, αυτό που σας δίνει η ημέρα, θα έχει μια μοιραία σημασία για τη ζωή και το πεπρωμένο σας. Σήμερα θα είναι σημαντικό να δείτε πέρα ​​από ό,τι συμβαίνει μπροστά σας στην πραγματική ζωή. Η Δευτέρα φέρνει μεγάλη τύχη και πιθανότητες, αλλά μπορεί να μην είστε προετοιμασμένοι για κάποιες από αυτές. Σήμερα θα είναι σημαντικό να μην εμβαθύνετε στα προβλήματά σας.
Ταύρος – μια ωραία μέρα, με την εμφάνιση διαφόρων ευκαιριών για εύκολη εφαρμογή σημαντικών σχεδίων για εσάς. Επικοινωνήστε με άτομα που έχουν γεννηθεί κάτω από το ζώδια Ζυγός, Υδροχόος ή Δίδυμοι, οι οποίοι σήμερα θα έχουν θετική επίδραση στη διάθεσή σας.

Παρθένος – θα είστε πρόθυμοι να κάνετε σημαντικά σχέδια για πράγματα που θα τραβήξουν την προσοχή σας για τις επόμενες επτά ημέρες. Θα συζητήσετε διάφορες ιδέες, κυρίως με εκπροσώπους των ζωδίων Ιχθείς, Καρκίνος ή Σκορπιός.
Αιγόκερως – θα πρέπει να συμμορφωθείτε με τη γνώμη ή την επιθυμία άλλων ανθρώπων.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, θα μιλήσετε και θα συζητήσετε ειδήσεις που σχετίζονται με ένα συμβάν στη ζωή συγγενών, φίλων ή συναδέλφων. Εάν λάβετε μια πρόσκληση ή προσφορά, μπορεί να είναι η αρχή για κάτι νέο στη ζωή σας. Σήμερα, αφήστε τα προβλήματα του νοικοκυριού ή της ιδιοκτησίας σας στο παρασκήνιο, επειδή δεν θα επιτύχετε την ανάπτυξη που θέλετε. Η μέρα φέρνει ένα ειδικό γεγονός που σχετίζεται με έναν άνδρα.
Δίδυμος – μια υπέροχη μέρα, αρκεί να γνωρίζετε τι θέλετε και πώς να το επιτύχετε.
Ζυγός – μια πολύ επιτυχημένη μέρα. Σχεδιάστε και ενεργήστε σε μεγάλη κλίμακα και σε όλους τους τομείς.
Υδροχόος – προσοχή θα απαιτηθεί στην υγεία ειδικά των ανδρών άνω των πενήντα,.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα είστε πρόθυμοι να κάνετε παραχωρήσεις και συμβιβασμούς, κάτι που θα είναι μια καλή κίνηση από την πλευρά σας για να δημιουργήσετε αρμονία στη σχέση σας στις αρχές της εβδομάδας. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, θα είστε πρόθυμοι να ακούσετε προσεκτικά τι σας λένε άλλοι και να κρίνετε τα λόγια τους με σύνεση. Όπου θα προκύψουν προβλήματα στις προσωπικές ή οικογενειακές σχέσεις, αφήστε να μιλήσει η λογική, όχι το συναίσθημα. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη ημέρα για φροντίδα ή άλλο είδος υποχρέωσης που σχετίζεται με ένα ακίνητο που βρίσκεται σε ένα χωριό ή άλλο οικισμό.
Καρκίνος – η αγάπη σήμερα θα είναι ένα σημαντικό ερέθισμα για την επιτυχία που επιδιώκετε. Σήμερα μπορείτε να λάβετε μια απόφαση σχετικά με τη συμβίωση, το γάμο ή άλλη αλλαγή στην οικογένεια, εάν είστε ήδη παντρεμένοι.
Σκορπιός – σήμερα θα είστε ανυπόμονοι, θα θέλετε τα πάντα να γίνουν τώρα και με τον δικό σας τρόπο. Οι συγκρούσεις μπορεί να σας βάλουν σε μια ευαίσθητη κατάσταση.
Ιχθείς – θα έχετε μια συνάντηση ή άλλη επαφή με φίλους με τους οποίους θα είναι σημαντικό να μιλήσετε για τρέχοντα θέματα ή εκδηλώσεις.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.