Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, σήμερα θα έχετε περισσότερες σχέσεις με συγγενείς ή γείτονες. Προβλήματα στη ζωή τους μπορεί να απαιτούν την παρέμβαση ή τη βοήθειά σας. Στην οικογένειά σας θα ζήσετε διαφορετικά γεγονότα πιο συναισθηματικά. Μικρά έσοδα ή μικρά κέρδη από οποιαδήποτε δραστηριότητα είναι πιθανά.
Κριός – οι περισσότεροι από εσάς, σήμερα θα έχετε αρκετές δεσμεύσεις που σχετίζονται με εργασία ή επιχείρηση. Θα είστε σε θέση να επιτύχετε σημαντικά αποτελέσματα ή επιτυχία. Δεν αποκλείονται νέες ιδέες για άλλο είδος δραστηριότητας ή απασχόλησης.
Λέων – σήμερα θα νιώσετε εξαντλημένοι ή δεν θα έχετε αρκετή ενέργεια για ενεργή δραστηριότητα. Εάν αισθάνεστε αδιαθεσία, πάρτε το ως σημάδι για να δείτε έναν γιατρό.
Τοξότης – σήμερα τα παιδιά σας θα απαιτήσουν προσοχή, θα έχουν κάποιες ανάγκες ή επιθυμία να τους δώσετε λίγο χρόνο. Καλή μέρα για την ανάπτυξη των οικονομικών σας υποθέσεων, αρκεί να μην έχουν επενδυθεί με πονηριά, απληστία, υπερηφάνεια κ.λπ.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, μπορείτε να απολαύσετε ένα ευχάριστο ταξίδι έξω από την πόλη, δείπνο σε εστιατόριο και πολλά άλλα. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τις προσδοκίες και τα σχέδιά σας, ανεξάρτητα από το τι σχετίζονται. Η μέρα υπόσχεται να είναι επιτυχημένη και ενδιαφέρουσα, με διαφορετικές συναισθηματικές ή ερωτικές εμπειρίες. Η προσωπική σας ζωή μπορεί να αποτελέσει πηγή θετικών συναισθημάτων εάν δώσετε το καλύτερό σας.
Ταύρος – σχεδιάστε αυτήν την ημέρα προσεκτικά. Θα σας ζητηθεί όχι τόσο δραστηριότητα, όσο παραδειγματική και κοινή λογική στις ενέργειες που θα αναλάβετε. Αυτή είναι μια μέρα για την ανάπτυξη της προσωπικότητάς σας, ανεξάρτητα από την απροθυμία σας να αλλάξετε.
Παρθένος – οι εκπλήξεις σήμερα θα φέρουν ανεμοστρόβιλους συναισθημάτων και συναισθημάτων μέσα σας. Είναι τυχαία; Η σύμπτωση τυχαίων πραγμάτων δεν είναι τυχαία.
Αιγόκερως – θα είναι καλό παρά τις υποχρεώσεις σας να παρέχετε βοήθεια, κατανόηση ή υποστήριξη στους αγαπημένους σας και στην οικογένειά σας συνολικά.


Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, δεν θα εκπλαγείτε από τα γεγονότα που πρόκειται να ζήσετε. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, πολλοί θα μιλήσουν στη δουλειά ή στις επιχειρήσεις με συναδέλφους, συνεργάτες ή πελάτες. Οι επαγγελματικές δεσμεύσεις που σχετίζονται με τη σωματική εργασία, θα έχουν μια ιδιαίτερα ευνοϊκή ανάπτυξη. Οι εκπλήξεις θα έρθουν μέσα από τις νέες επαφές που θα δημιουργήσετε σήμερα.
Δίδυμοι – οι δυσκολίες σήμερα απαιτούν περισσότερη προσοχή, συγκέντρωση και αποφυγή κινδύνων. Οι κακές ειδήσεις μπορεί να σας ενοχλήσουν και να μπερδέψουν μερικά από τα σχέδιά σας για σήμερα ή στο εγγύς μέλλον. Προσοχή όταν ταξιδεύετε!
Ζυγός – η ανισότητα στις ενέργειές σας, σήμερα θα δημιουργήσει επιπλοκές σε ορισμένες σημαντικές σχέσεις για εσάς. Μια απροσδόκητη αγχωτική κατάσταση θα απαιτήσει γρήγορες αντιδράσεις από εσάς. Η ημέρα θα φέρει ειδήσεις ή ένα γεγονός που σχετίζεται με ένα άτομο που γεννήθηκε κάτω από το ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη.
Υδροχόος – θα έχετε μια μέρα για να αποδείξετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις σας, για να επιτύχετε έναν σημαντικό στόχο, στην απόδοση. Νέες γνωριμίες μπορεί να σας κάνουν να νοιώσετε προσωρινά άβολα. Να είστε ειλικρινείς με ανθρώπους που έχουν γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, υπό την επήρεια διαφόρων ισχυρών συναισθημάτων, θα υπάρχουν ενέργειες που μπορούν να περιπλέξουν την καθημερινή σας ζωή. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, θα είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσετε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες των ανθρώπων γύρω σας, να αποφύγετε την επιβολή της βούλησής σας εάν είναι αντίθετη με αυτό που θέλουν άλλοι άνθρωποι γύρω σας. Αυτό θα είναι μια ευοίωνη ημέρα για εργασία ή επιχείρηση με ανθρώπους από άλλους οικισμούς, την εργασία με ηλεκτρονικές πλατφόρμες συναλλαγών ή υπηρεσιών, κλπ.
Καρκίνος – η ημέρα θα φέρει ένα σημαντικό γεγονός, μια συζήτηση ή ένα σημάδι της μοίρας που θα έχουν αντίκτυπο στον καθορισμό ορισμένων από τις αποφάσεις σας σχετικά με το μέλλον σας. Μια ευοίωνη μέρα για αγάπη.
Σκορπιός – οι δουλειές του σπιτιού σας θα εξακολουθούν να είναι η προτεραιότητά σας σήμερα, αλλά οι συγκρούσεις με τους ανθρώπους με τους οποίους ζείτε θα προκύψουν εύκολα. Θα θελήσετε να αφιερώσετε χρόνο για συναντήσεις και συνομιλίες με φίλους και θα προσπαθήσετε για αυτό, για να εξασφαλίσετε κάποια ευχάριστα συναισθήματα.
Ιχθείς – σήμερα θα επισκεφθείτε ή θα συγκεντρωθείτε με φίλους ή άτομα με τα οποία έχετε κοινό σκοπό. Θα μιλήσετε για διάφορα σημαντικά οικονομικά θέματα για εσάς. Τα νέα σήμερα θα ποικίλλουν ως προς τη σημασία και την απόσταση από το πού προέρχονται.


Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.