Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 30/3
Advertisements

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, σήμερα θα έχετε μια ευνοϊκή ημέρα για να διευθετήσετε επείγοντα οικονομικά θέματα. Είναι πιθανά μη αναμενόμενα συμβάντα που σχετίζονται με χρήματα ή ένα έγγραφο. Εάν η εργασία σας σχετίζεται με αγορές και πωλήσεις, σήμερα θα έχετε καλά αποτελέσματα.
Κριός – σήμερα θα είναι καλό να δεσμευτείτε για τη διευθέτηση σημαντικών εγγράφων ή συμβάσεων.
Λέων – διάφορα γεγονότα αυτήν την ημέρα θα σας κάνουν να σκεφτείτε τη σημασία τους στη ζωή σας.
Τοξότης – θα έχετε μια ενδιαφέρουσα εμπειρία με μια γυναίκα. Δεν θα αισθάνεστε στα καλύτερα σας σήμερα, ψυχολογικά. Νιώθετε πεσμένοι και έχετε αρνητική προοπτική για τους ανθρώπους και τις καταστάσεις και αυτό δεν σας οδηγεί πουθενά.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, θα εστιάσετε στην εξέλιξη των αισθηματικών σας και της οικογενειακής σας ζωής και θα θέλετε να περνάτε περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ένα μικρό εισόδημα στο σπίτι σας ή άλλα καλά νέα. Σήμερα θα έχετε μια ευοίωνη μέρα για πνευματική ανάπτυξη, π.χ να σκεφτείτε το νόημα των ονείρων της χθεσινής νύχτας σας ή να δείτε ένα σημάδι και να ερμηνεύσετε τι θέλει να σας πει. Η ερωτική σας ζωή σήμερα πρέπει να είναι ήσυχη και γαλήνια, ειδικά αν είστε ήδη παντρεμένοι.
Ταύρος – θα κάνετε ενδιαφέροντα σχέδια για το εγγύς μέλλον. Η ημέρα φέρνει ένα θέμα ή νέα σχετικά με ένα άτομο που γεννήθηκε κάτω από το ζώδια Ιχθείς, Καρκίνος ή Σκορπιός.
Παρθένος – μην προγραμματίζετε σημαντικά ή υπεύθυνα πράγματα για σήμερα. Αποφύγετε το άγχος, σωματικό, συναισθηματικό, ψυχικό.
Αιγόκερως – οι εκπλήξεις, τα απρόσμενα, σήμερα θα αλλάξουν μερικά από τα σχέδιά σας για το εγγύς μέλλον.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, θα θελήσετε να τερματίσετε σημαντικές δεσμεύσεις ή σχέσεις, αλλά αυτό σίγουρα δεν θα συμβεί χωρίς μια διαμάχη που μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση. Σήμερα, μην φοβάστε να δεχτείτε τη βοήθεια ή τη συμβουλή άλλων ανθρώπων, ανεξάρτητα από την ηλικία τους. Την Πέμπτη, αποφύγετε να ασχοληθείτε με σημαντικά πράγματα στο σπίτι σας, όπως ανακαινίσεις ή άλλες αλλαγές. Είναι πιθανές συγκρούσεις στα αισθηματικά σας.
Δίδυμοι – μια δύσκολη μέρα, οπλιστείτε με υπομονή. Προσπαθήστε να ρίξετε μια ματιά στην πραγματική φύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζετε και να εφαρμόσετε ρεαλιστικά σχέδια για την αντιμετώπισή τους.
Ζυγός – μια υπέροχη μέρα, ειδικά αν έχετε κάνει εκ των προτέρων τα σχέδιά σας, την πραγματοποίηση των οποίων θα αναζητήσετε σήμερα.
Υδροχόος – σήμερα πρέπει να κάνετε μερικά σημαντικά βήματα στην εργασία ή στην προσωπική σας ζωή.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα είναι μια ημέρα σημαντικών γεγονότων, αλλά δεν θα είναι τόσο προφανή και σίγουρα κανείς δεν θα βιάζεται να τα μοιραστεί πριν από την ολοκλήρωση ή την τελική ανάπτυξή τους. Σήμερα, όλα πρέπει να γίνουν υπομονετικά και χωρίς πολύ συζήτηση. Ένας λόγος σκέψης θα είναι ένα έγγραφο ή χρήματα και μια απόφαση που θα πρέπει να λάβετε. Σήμερα, πολλοί θα βιώσουν μια αγχωτική κατάσταση, έναν φόβο που θα περάσει γρήγορα. Στην αγάπη θα έχετε μια ευνοϊκή στιγμή για συναντήσεις.
Καρκίνος – χρησιμοποιήστε αυτήν την ημέρα για να οργανώσετε ή να πραγματοποιήσετε ορισμένες από τις οικονομικές σας υποθέσεις.
Σκορπιός – σήμερα μπορείτε να πάτε ένα ταξίδι, να προετοιμαστείτε για ένα ταξίδι το Σαββατοκύριακο, να περιμένετε επισκέπτες από άλλη πόλη ή χώρα και γενικά να έχετε μια ποικιλία επαφών με ανθρώπους από κοντά και μακριά.
Ιχθείς – θα είναι δύσκολο για εσάς να ελέγχετε τα συναισθήματά σας και να διατηρείτε την ηρεμία σας. Η απαισιοδοξία θα σας ακολουθήσει.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.