Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, την Τετάρτη θα έχετε την ευκαιρία να επιτύχετε σημαντική επιτυχία ή κέρδος για εσάς. Ωστόσο από οικονομική άποψη, ενδέχεται να υπάρχουν προβλήματα με τις οφειλόμενες πληρωμές. Σήμερα θα έχετε επαφές με ενδιαφέροντα άτομα που ξέρουν να διασκεδάζουν. Μην ψάχνετε πληροφορίες ή επικοινωνία με μια παλιά σας αγάπη ή τον προηγούμενο /η σύζυγο .
Κριός – αυτή θα είναι μια σημαντική μέρα. Μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με θέματα που ξαφνικά εμφανίζονται και απαιτούν το χρόνο και την προσπάθειά σας να επιλύσετε.
Λέων– θα έχετε ενδιαφέροντα σχέδια και εργασίες κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας. Θα λάβετε ειδήσεις ή πληροφορίες σχετικά με ένα άτομο που γεννιέται κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου, των Ιχθύων ή του Σκορπιού.
Τοξότης – σήμερα μην επιβαρύνεστε με πολλά καθήκοντα. Μην σκάβετε στο παρελθόν, το δικό σας ή των αγαπημένων σας προσώπων. Ήρθε η ώρα να ξεχαστούν μερικά πράγματα.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, θα έχετε αρκετούς πόρους και ενέργεια για να εφαρμόσετε σημαντικά σχέδια και ιδέες για εσάς. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για ενέργειες που σχετίζονται με ακίνητα ή αντικείμενα στο σπίτι σας, τον εξοπλισμό και άλλα υλικά πράγματα. Σήμερα θα έχετε ευχάριστες εμπειρίες, συναντήσεις και επαφές με φίλους. Στην αγάπη, αυτή η μέρα μπορεί να δείξει γενναιοδωρία.
Ταύρος – μια μέρα που κάποιος ή κάτι θα είναι σε θέση να σας εκπλήξει.
Παρθένος – οι δυσκολίες σήμερα θα σχετίζονται με διάφορα απροσδόκητα γεγονότα. Δυσάρεστα νέα σχετικά με ένα άτομο που γνωρίζετε, είναι πιθανά.
Αιγόκερως – μια υπέροχη μέρα, που θα μπορείτε να δείξετε τις δυνατότητές σας ή να λάβετε μια απροσδόκητη νέα ευκαιρία.


Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, θα είναι μια καλή μέρα για ενέργειες που σχετίζονται με αλλαγές στην εργασία σας. Τα προβλήματα που κάποιοι από εσάς θα αντιμετωπίσετε σήμερα, είναι πιθανό να σας εκπλήξουν. Τα απροσδόκητα γεγονότα σήμερα, έχουν να κάνουν με χρήματα ή την επιτυχή ολοκλήρωση μιας υποχρέωσης. Σήμερα, προσπαθήστε να είστε πιο συναισθηματικά σταθεροί και να μην βιαστείτε να λάβετε αποφάσεις. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για θέματα αγάπης.
Δίδυμοι– πρόκειται να έχετε μια σοβαρή συνομιλία ή δέσμευση με ένα άτομο που γεννιέται κάτω από το ζώδιο του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου.
Ζυγός – θα χαρείτε ή θα εκπλαγείτε από κάποια νέα.
Υδροχόος – φροντίστε τον εαυτό σας, ειδικά εάν έχετε προβλήματα υγείας.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα έχετε περισσότερες ευθύνες σχετικά με τους συγγενείς ή την οικογένειά σας. Σήμερα θα είναι σημαντικό να δείξετε αρμονία και σταθερότητα στα συναισθήματα, τις επιθυμίες και τους στόχους, έτσι ώστε να μην υπάρχει σπατάλη ενέργειας και σπατάλη χρόνου. Η ερωτική σας ζωή θα υποστεί κάποια αλλαγή που μπορεί να εκπλήξει μερικούς από εσάς.
Καρκίνος – θα έχετε αρκετά καθήκοντα σχετικά με την οικογένειά σας. Να είστε προσεκτικοί με πρόσθετες υποχρεώσεις σας.
Σκορπιός – θα σας βλάψει πολύ ένα ψέμα ή υποκρισία.
Ιχθείς – σήμερα μπορείτε να συναντήσετε όμορφα ή σημαντικά άτομα.


Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.