Εκμεταλλευτείτε τις καλές όψεις που προσφέρει το πρώτο μέρος της εβδομάδας, ενώ μετά τα μέσα της, η εβδομάδα σκληραίνει και ζητά προσοχή και ισορροπίες!


Δευτέρα 12 Ιουλίου
Ο Ερμής τριγωνίζει με τον Δία και φέρνει αισιοδοξία, γενναιοδωρία, καλή τύχη και καλά νέα. Τα καλά ένστικτα και η θετική σκέψη το καθιστούν μια εξαιρετική στιγμή για κοινωνικοποίηση, έρευνα, μελέτη και δημιουργία σχεδίων. Τύχη σήμερα σε θέματα επαγγελματικά, στην επίτευξη στόχων και πνευματική ανάπτυξη. Καλό διάστημα για επενδύσεις, για επαφές που βοηθούν στην ανάπτυξη, αλλά και εύνοια στις μετακινήσεις και τα ταξίδια… Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες των πρώτων ημερών του πρώτου δεκαημέρου, ευνοείστε περισσότερο από αυτή την όψη!


Τρίτη, 13 Ιουλίου
Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη, αυξάνει την επιθυμία σας για οικείες σχέσεις και σεξουαλική ικανοποίηση. Το αυξημένο χάρισμα και η δημοτικότητα καθιστούν την κοινωνικοποίηση πιο ευχάριστη και συναρπαστική. Μια εξαιρετική όψη για γνωριμίες, νέους φίλους, νέες γνωριμίες, διασκέδαση και δημιουργία. Μια περίοδος που φέρνει αρμονία ερωτική. Αν υπάρχει σχέση, παθιασμένο έρωτα, έντονη σεξουαλικότητα, χαρά εσωτερική και μεγάλη ενέργεια από τον έρωτα. Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου, έχετε τον πρώτο λόγο σε αυτή την όψη.

Πέμπτη 15 Ιουλίου
Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, φέρνει ευαισθησία και ενσυναίσθηση. Θα αποκτήσετε μια βαθύτερη και ευρύτερη κατανόηση της θέσης σας στον κόσμο. Οι σχέσεις θα απολαμβάνουν περισσότερη πνευματική σύνδεση και οι σεξουαλικές σχέσεις θα είναι πιο τρυφερές και στοργικές. Έντονος ερωτισμός, υψηλά ιδανικά, ευαισθησία, κατανόηση, έμπνευση, καλλιτεχνία. Πολύ καλή περίοδος για πνευματικές αναζητήσεις, για πνευματικά σεμινάρια, βιβλία, για επαφή με ανθρώπους με ιδανικά, αλλά και για βόλτες, για διασκέδαση, δημόσιες σχέσεις και τύχη στα οικονομικά. Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, είστε πιο ευνοημένοι από αυτή την όψη.

Σάββατο 17 Ιουλίου
Ο Ήλιος απέναντι από τον Πλούτωνα, μπορεί να υποδείξει κάποια κρίση που προκύπτει από χειραγώγηση, ζήλια, κυριαρχία ή κατασκοπεία. Αποφύγετε να είστε υπερβολικά δυναμικοί, εγωιστικοί ή ανθεκτικοί στην αλλαγή. Υπάρχει αυτή την περίοδο μια ανάγκη για εσωστρέφεια, για απομόνωση, για επανεξέταση καταστάσεων σε βαθύ επίπεδο. Ανάγκη για αποφάσεις και αλλαγές, αλλά και κίνδυνος απότομης και σκληρής έκφρασης, ακόμα και βίαιες αντιδράσεις. Χρειάζεται υπομονή, ηρεμία και καθαρό μυαλό για να μην υπάρξουν απώλειες. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί με αυτή την όψη.

Η εβδομάδα κλείνει με την Κυριακή να δίνει μια σειρά όψεις χιαστών που φέρνουν επιπλοκές και πολυπλοκότητες στις φιλίες, στην ερωτική σας ζωή, στην καθημερινότητα, στην οικογένεια. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει κτητικότητα, εμμονή, γοητεία, ζήλια, ζητήματα εξουσίας και ελέγχου ή εισβολής στην ιδιωτική ζωή. Μπορεί να φέρει προβλήματα εάν έχουν υπάρχουν κρυμμένοι φόβοι, αρνητικές σκέψεις, ενώ και οι αναβολές είναι πιθανές, άλλα μάλλον προτιμότερες τώρα. Έλλειψη αυτοπεποίθησης.

Δείτε τις ολοκληρωμένες σας προβλέψεις, στο βίντεο στο τέλος του κειμένου

Κριός
Προσέξτε πώς συμπεριφέρεστε, γιατί η στάση σας μπορεί να παρεξηγηθεί. Θα υπάρξει πολύ ένταση και πρέπει να την διατηρήσετε υπό έλεγχο… (ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ)

Ταύρος
Η εβδομάδα θα περιστραφεί γύρω από ζητήματα που αφορούν την οικογένεια και τους αγαπημένους σας. Ίσως χρειαστεί να ξεπεράσετε ορισμένα εμπόδια που κάνουν τη ζωή σας δύσκολη… (ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ)

Δίδυμοι
Στην προσωπική σας ζωή, περιμένετε κάποιες συγκρούσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα για προϋπάρχοντα ζητήματα. Η σωστή συμπεριφορά θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε μια συγκεκριμένη ισορροπία… (ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ)

Καρκίνος
Τις τελευταίες εβδομάδες προσπαθείτε να επαναπροσδιορίσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Μετά τα μέσα της εβδομάδας, ορισμένες συζητήσεις πρέπει να αντιμετωπίζονται με προσοχή, ώστε να μην καταστρέψουν τα πάντα… (ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ)

Λέων
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο στους στόχους σας. Ίσως χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε τα πράγματα ξαφνικά. Η αρχή της εβδομάδας θα σας δώσει μια ώθηση ενέργειας και βιασύνη… (ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ)

Παρθένος
Το μυαλό σας απασχολείται με μερικές πολύ σημαντικές αποφάσεις που θα μπορούσαν να αλλάξουν τη ζωή σας. Η επικοινωνία δεν θα είναι το δυνατό σας σημείο αυτή την εβδομάδα… (ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ)

Ζυγός
Αν έχετε αγωνιστεί να μάθετε την αλήθεια για μερικούς ανθρώπους ή επαγγελματικές σχέσεις, αυτή η εβδομάδα θα σας την αποκαλύψει… (ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ)

Σκορπιός
Πολλά πράγματα συμβαίνουν στην επαγγελματική σας ζωή, όπου θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια νέα αρχή. Μετά τα μέσα της εβδομάδας, οι επικοινωνίες θα υποφέρουν και μια παρανόηση ίσως σας φέρει σε δύσκολη θέση… (ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ)

Τοξότης
Η ζωή υπόσχεται να γίνει πιο διασκεδαστική για εσάς. Η νοσταλγία και τα συναισθήματα που σας έχουν κατακλύσει μέχρι πρόσφατα, οδηγούν τώρα στην αισιοδοξία. Δεν μπορούν όλοι να σας δουν χαρούμενους και αυτό μπορεί να δημιουργήσει ζήλια και κακά συναισθήματα… (ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ)

Αιγόκερως
Κλείστε τα αυτιά σας σε οποιαδήποτε παρέμβαση και επικεντρωθείτε στα προσωπικά ή οικογενειακά σας ζητήματα. Η ενέργειά σας θα επικεντρωθεί σε αυτά αυτή την εβδομάδα… (ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ)

Υδροχόος
Η καταιγίδα των νέων ιδεών και πληροφοριών είναι τόσο έντονη, που σχεδόν δεν μπορείτε να την παρακολουθήσετε. Η αρχή της εβδομάδας σηματοδοτεί μια πολύ πολυάσχολη και κοινωνική περίοδο για εσάς… (ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ)

Ιχθύες
Αυτή η εβδομάδα θα είναι γεμάτη αναταραχές. Οι νέες εξελίξεις πρέπει να αντιμετωπίζονται με διορατικότητα και αυτοέλεγχο, διαφορετικά τα αποτελέσματα μπορεί να είναι απροσδόκητα… (ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ)

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.