Αστρολογικές προβλέψεις για Κυριακή 28/3

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, σήμερα θα υπάρξουν μικρές αλλαγές στα σχέδιά σας λόγω απροσδόκητων συναντήσεων ή ειδήσεων. Εάν έχετε πρόβλημα με τα χρήματα, μην βιαστείτε να αντιδράσετε ή να λάβετε αποφάσεις. Οι απροσδόκητες ειδήσεις που σχετίζονται με φίλους ή συγγενείς θα σας εμπλέκουν κάπως με ένα γεγονός στη ζωή τους. Μια ευοίωνη μέρα για συναντήσεις αγάπης και ραντεβού.
Κριός – κινδυνεύετε να πληγωθείτε από ψέματα, εξαπάτηση, ίντριγκα και άλλες παρόμοιες ενέργειες κάποιου. Πρέπει να αποφεύγετε σημαντικές και υπεύθυνες εργασίες, συναλλαγές με μεγάλα χρηματικά ποσά και σκληρή σωματική εργασία.
Τοξότης – μια υπέροχη μέρα που θα μπορείτε να πετύχετε πολλά και να απολαύσετε τα αποτελέσματα. Δεν αποκλείονται ευχάριστες εκπλήξεις.


Λεων – θα γεμίσετε με ενέργεια και ζωτικότητα και αυτό θα σας δώσει την αίσθηση ότι ανεξάρτητα από το ποιο είναι το όνειρο ή η φιλοδοξία σας, μπορείτε να το κάνετε πραγματικότητα. Ωστόσο, για να πετύχετε πραγματικά πρέπει να γίνετε πιο γειωμένοι.


Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, θα είναι μια ενδιαφέρουσα ημέρα όσον αφορά την ανάπτυξη στις φιλίες σας ή των επαγγελματικών σας δεσμεύσεων. Σήμερα, η ανάπτυξη της επιχείρησής σας θα εξαρτηθεί από τη δική σας δραστηριότητα και ευθύνη. Είναι μια μέρα που μπορείτε να ξεκινήσετε με τόλμη νέες επιχειρήσεις ή να εφαρμόσετε νέες ιδέες. Κάντε το αγαπημένο σας πρόσωπο ευτυχισμένο με ένα μικρό δώρο.
Ταύρος – οι οικονομικές σας υποθέσεις θα εξακολουθούν να είναι σημαντικές για εσάς σήμερα. Θα προγραμματίσετε έσοδα και έξοδα, θα κάνετε πληρωμές.
Παρθένος – κάποιες ειδήσεις θα σας εκπλήξουν. Θα λάβετε μια προσφορά που δεν πρέπει να αρνηθείτε.
Αιγόκερως – η προσωπική σας ζωή εξελίσσεται ή τουλάχιστον αρχίζετε να βγαίνετε από μια συναισθηματική κρίση.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, αποφύγετε να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις σας με άλλους ανθρώπους, καθώς οι τάσεις της ημέρας θα απαιτήσουν συγκέντρωση σε άλλα πιο σημαντικά καθήκοντα. Εάν έχετε οικογενειακή επιχείρηση, ελέγξτε λεπτομερώς ό,τι θα κάνετε σήμερα. Σήμερα, μην αγνοείτε τα προβλήματα του συντρόφου σας που επηρεάζουν τον χώρο εργασίας του. Σε μια τέτοια στιγμή, όλοι χρειάζονται υποστήριξη ή συμβουλές. Την Παρασκευή θα έχετε μια καλή στιγμή για να εργαστείτε με έγγραφα ή χρήματα. Μην αφήνετε οικογενειακά προβλήματα να επηρεάσουν την αγάπη ή την σχέση σας.
Δίδυμοι – η προσωπική σας ζωή και οι επαφές με φίλους σήμερα θα σας κάνουν να έχετε καλή διάθεση. Θα είστε πιο αισιόδοξοι για τον προγραμματισμό των μελλοντικών σας σχεδίων.
Ζυγός – πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με τον τρόπο επίλυσης ορισμένων προβλημάτων στη ζωή σας.
Υδροχόος – μια μέρα που τα απροσδόκητα μπορούν να δημιουργήσουν προσωρινό άγχος ή αβεβαιότητα, σχετικά με την εξέλιξη συγκεκριμένων γεγονότων.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να κάνετε τα πρώτα βήματα για σημαντικές αλλαγές ή να ξεκινήσετε νέες επιχειρήσεις. Επενδύστε περισσότερη δημιουργικότητα και πρωτοτυπία στις ιδέες σας και στο έργο σας γενικά. Δώστε ελευθερία στις φιλοδοξίες σας, οι οποίες θα ενεργοποιήσουν σημαντικές ενέργειες μέσα σας. Την Παρασκευή, αποφύγετε την εμπλοκή σε οικονομικά θέματα που περιλαμβάνουν κληρονομιά, δάνεια ή άλλες σύνθετες νομισματικές συναλλαγές. Η ερωτική σας ζωή θα είναι περίπλοκη και απρόβλεπτη, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί και ανεκτικοί.
Καρκίνος – μια σημαντική ημέρα κατά την οποία θα πρέπει να αποτιμήσετε τι έχετε επιτύχει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και τι θέλετε να επιτύχετε τις επόμενες ημέρες.
Σκορπιός – τα σχέδια και οι εργασίες για τις όποιες έχετε δεσμευτεί, σήμερα θα έχουν μια καλή εξέλιξη. Θα μπορείτε να βασίζεστε στη βοήθεια των ατόμων που έχουν γεννηθεί στα ζώδια του νερού.
Ιχθείς – σήμερα θα απαιτηθεί προσοχή σε διάφορες εργασίες ή συνομιλίες που σχετίζονται με ένα παιδί ή νέους από το άμεσο περιβάλλον σας.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.