Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 4/4

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, σήμερα θα αφιερώσετε χρόνο για να μιλήσετε με φίλους ή ομοϊδεάτες που ζουν σε άλλη πόλη ή χώρα. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, πολλοί θα πάρουν πιο σοβαρά τη λύση ενός προβλήματος νοικοκυριού ή ιδιοκτησίας. Η ημέρα απεικονίζει μια σημαντική συνάντηση ή συνομιλία που σχετίζεται με χρήματα, δάνειο, πληρωμή κ.λπ. Στην αγάπη, ζητήματα περιμένουν τις γυναίκες τόσο εντός, όσο και εκτός του γάμου, ανάλογα με την οικογενειακή σας κατάσταση.
Κριός – σήμερα παρακολουθείτε στενά τις συναντήσεις, τις συνομιλίες ή τις νέες γνωριμίες σας με άτομα που έχουν γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου, Ιχθύες, Σκορπιού.
Λέων – οι εκπρόσωποι των ζωδίων της γης, θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας σήμερα στη λήψη αποφάσεων ή στην εκτέλεση επαγγελματικών, επιχειρηματικών καθηκόντων.
Τοξότης – η μέρα σας φέρνει περισσότερα οικιακά και οικονομικά θέματα. Για όσους εργάζονται με εξοπλισμό, η προσοχή πρέπει να επικεντρωθεί στη σωστή χρήση και συντήρηση.


Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως, θα είναι μια ευοίωνη μέρα για την επίλυση των προσωπικών σας προβλημάτων και την εναρμόνιση σημαντικών σχέσεων. Στην αγάπη, η μέρα μπορεί να φέρει μια ευχάριστη εμπειρία. Οι συγκρούσεις σήμερα θα προκαλέσουν επανεκτίμηση ορισμένων από τις προσωπικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις.
Ταύρος – θα σας αρέσει να μιλάτε με φίλους και να συζητάτε για διάφορα θέματα προσωπικής ή δημόσιας ζωής.
Παρθένος – μια μέρα που θα λάβετε μια ποικιλία πληροφοριών που θα πρέπει να επιλεγούν κατά σειρά σπουδαιότητας. Μην βιαστείτε να τις μοιραστείτε!
Αιγόκερως – μια υπέροχη μέρα, με ευκαιρίες να αποδείξετε τον εαυτό σας, τι μπορείτε και τι έχετε μάθει.


Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, θα σκεφτείτε και θα σχεδιάσετε ενέργειες για την πραγματοποίηση των οποίων θα προσπαθήσετε μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Αυτή θα είναι μια σημαντική μέρα για την ερωτική σας ζωή, στην οποία η σταθερότητα θα εγκατασταθεί στις σχέσεις που καθορίζονται από τη μοίρα ή έχουν καρμική σημασία. Η Πέμπτη θα είναι μια ευοίωνη μέρα για να ξεκινήσετε μια νέα ρομαντική σχέση, αλλά μόνο εάν συμβεί φυσικά. Αυτή η ημέρα θα είναι ευνοϊκή για συναντήσεις και επαφές που σχετίζονται με την εργασία ή την επιχείρηση.
Δίδυμοι – οι συγκρούσεις σήμερα θα είναι το αποτέλεσμα της μεγαλύτερης συναισθηματικότητας και ευαισθησίας σας.
Ζυγός – σήμερα μπορεί να συναντήσετε ή να μιλήσετε με φίλους, να οργανώσετε συναντήσεις και συγκεντρώσεις για το Σαββατοκύριακο.
Υδροχόος – δεν είστε στην καλύτερη φόρμα σας σήμερα, αλλά μην αφήνετε τον εαυτό σας στη κατάθλιψη και την κακή διάθεση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτή τη μέρα αναμένει συγκεκριμένες ενέργειες και αποφάσεις από εσάς.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα εκτελείτε αυστηρά τα καθήκοντά σας, τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά. Οποιαδήποτε αντίθεση και σύγκρουση σήμερα θα δοκιμάσει τη σχέση σας με άλλους ανθρώπους. Να θυμάστε ότι μπορεί πάντα να βρεθεί μια διπλωματική λύση σε οποιαδήποτε κατάσταση ή σύγκρουση. Η Πέμπτη θα είναι μια ευοίωνη μέρα για συνομιλίες που σχετίζονται με την αποσαφήνιση παρανοήσεων σε σημαντικές σχέσεις για εσάς. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να σας φέρει εκπλήξεις.
Καρκίνος – σήμερα θα έχετε μια σημαντική συνάντηση σχετικά με μια επερχόμενη εκδήλωση ή ζήτημα.
Σκορπιός – οι οικονομικές σας υποθέσεις χρειάζονται το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας, αλλά τα αποτελέσματα θα σας ικανοποιήσουν.
Ιχθείς – οπλιστείτε με υπομονή. Να είστε σοβαροί, υπεύθυνοι. Σήμερα δεν είναι η ώρα για διασκέδαση και χάσιμο πολύτιμου χρόνου!

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.