Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 7/4

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, θα αναλάβετε εργασίες που έχετε προγραμματίσει εκ των προτέρων. Μια νέα γνωριμία που θα δημιουργηθεί σήμερα, θα έχει έναν ενδιαφέρον ρόλο στο μέλλον σας. Οι εκπλήξεις της Τετάρτης μπορεί να σχετίζονται με τις ενέργειες συγγενών ή συναδέλφων. Η ερωτική σας ζωή θα είναι ενδιαφέρουσα, εάν δεν αφήσετε να εκδηλωθούν σκηνές ζήλιας ή πιο σοβαρών συγκρούσεων λόγω κάποιας παρανόησης.
Κριός – οι γονείς είναι πιθανό να επιβαρυνθούν με μεγαλύτερα ή επείγοντα έξοδα για παιδιά.
Λέων – σκεφτείτε τον τρόπο ζωής σας και ορισμένα προβλήματα υγείας που σας ενοχλούν τελευταία.
Τοξότης – πληροφοριακά δυναμική μέρα, με διάφορα νέα από κοντά και μακριά.


Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, θα έχετε περισσότερες υποχρεώσεις σχετικά με την οικογένειά σας. Οι ευχάριστες εκπλήξεις σήμερα θα αφήσουν ένα ευχάριστο αίσθημα. Μην εμβαθύνετε στα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Όλα θα βρουν την ευνοϊκή λύση σε κατάλληλη στιγμή. Στην αγάπη, οι νεότεροι κάτω των 35 θα είναι σε καλύτερη θέση σήμερα.
Ταύρος – η προσωπική σας ζωή σήμερα μπορεί να είναι πηγή διαφόρων συναισθημάτων.
Παρθένος – σήμερα μπορείτε να επιτύχετε καλά αποτελέσματα στις οικονομικές σας υποθέσεις. Είναι δυνατόν να λάβετε χρήματα.
Αιγόκερως – θα δεσμευτείτε για χρηματικά ζητήματα ή να πληρώσετε μερικούς λογαριασμούς. Είναι δυνατή η δέσμευση με διάφορα συμβόλαια ή έγγραφα.


Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, θα λάβετε υπόψη τα έξοδα που σχετίζονται με άτομα της οικογένειάς σας. Σήμερα, αποφύγετε να προσβληθείτε από λόγια ή σχόλια από συγγενή που θα έχει κακή διάθεση. Την Τετάρτη, εστιάστε σε μια πρόταση που μπορεί να αλλάξει ορισμένα πράγματα στη ζωή σας. Θα έχετε συνομιλίες ή δεσμεύσεις που σχετίζονται με την υγεία ή την προσωπική ζωή μιας γυναίκας. Σήμερα, είναι δυνατά συναισθήματα που σχετίζονται με φλερτ ή σχέσεις με ένα άτομο με το οποίο συνεργάζεστε ή έχετε κοινές επαγγελματικές, κοινωνικές επαφές.
Δίδυμοι – μια υπέροχη μέρα, ενεργήστε σύμφωνα με τις απόψεις, τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας.
Ζυγός – μια μέρα που θα υπάρχει πάντα κάτι που μπορεί να σας εκπλήξει.
Υδροχόος – η εργασία σας δεν θα είναι αγχωτική, αλλά δεν θα έχετε και πολύ επιθυμία για να εργαστείτε.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα προσπαθήσετε για πιο πραγματική πρόοδο και ανάπτυξη σημαντικών πραγμάτων για εσάς. Μην εγκαταλείπετε τις φιλοδοξίες σας μόνο και μόνο επειδή χρειάζεστε περισσότερη θέληση και πιο ενεργή δράση, για κάτι που μπορεί να είναι προσωπικό σας πρόβλημα. Την Τετάρτη θα έχετε την ευκαιρία να εκκαθαρίσετε προβλήματα που έχουν δημιουργήσει άγχος για εσάς. Σήμερα, προσπαθήστε να διατηρήσετε την αγάπη σας και αυτό που έχετε δημιουργήσει με τον σύντροφό σας μέχρι στιγμής. Αποφύγετε τις συνομιλίες που περιλαμβάνουν παλιά λάθη και επίσης δεν έχει νόημα να επιστρέψετε σε μια παλιά αγάπη.
Καρκίνος – σήμερα να είστε λιτός όταν να ξοδεύετε χρήματα και ενέργεια. Δεν είστε στην καλύτερη φόρμα σας!
Σκορπιός – μια συνομιλία στην οικογένεια θα προκαλέσει διάφορα συναισθήματα, διαφωνίες και τις συνέπειές τους.
Ιχθείς – μια ωραία μέρα που μπορείτε να δείτε την ομορφιά της, εάν είστε ανοιχτοί σε αυτό. Εάν κοιτάζετε τα προβλήματά σας, όλα θα φαίνονται θλιβερά και καταθλιπτικά. Η επιλογή είναι δική σας!

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.