ATHINAIS ASTROLOGY STAR SIGNS

Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 6/7

Advertisements

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, σήμερα θα λάβετε μια οικονομική απόφαση, η οποία μπορεί να είναι βιαστική ή όχι σωστή. Η Τρίτη δεν είναι καλή μέρα για ταξίδι, εκτός εάν είναι απαραίτητο. Σήμερα, πολλοί θα επιτύχουν καλά αποτελέσματα καθοδηγούμενα από την έντονη διαίσθησή τους και βασίζονται στην εμπειρία της ζωής. Η καλή εξέλιξη και τα απροσδόκητα συναισθήματα μπορούν να προκύψουν σε μια ερωτική σχέση με έναν ξένο σύντροφο ή έναν που ζει σε άλλη πόλη.
Κριός – σήμερα προσπαθήστε οι υποχρεώσεις σας να συμβαδίζουν με τις φυσικές σας δυνατότητες.
Λέων– οι δουλειές του σπιτιού σας θα εξακολουθούν να είναι η προτεραιότητά σας σήμερα. Πιθανώς όλοι βασίζονται σε εσάς ή προτιμάτε να είστε το “αφεντικό” στο σπίτι σας.
Τοξότης – οι συγκρούσεις σήμερα μπορεί να σας εκπλήξουν, καθώς ο λόγος για αυτές θα είναι κάτι μικρό, ασήμαντο, επιπόλαιο ως γεγονός ή ζήτημα.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, μην το παρακάνετε με τη διανοητική και σωματική εργασία σήμερα, γιατί δεν θα είστε σε καλύτερη κατάσταση όσον αφορά την υγεία. Μια είδηση ​​ή ένα συμβάν που σχετίζεται με έναν συγγενή θα τραβήξει την προσοχή σας. Συνολικά, αυτή θα είναι μια ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική ημέρα, κατά την οποία κάθε προσπάθεια θα πραγματοποιηθεί καλά. Μια ενδιαφέρουσα μέρα για θέματα αγάπης, για όσους από εσάς έχετε έναν σύντροφο που ανήκει στο ζώδιο ή έχει ωροσκόπο στα ζώδια των Διδύμων, του Υδροχόου ή του Ζυγού.
Ταύρος – παρά τις ευνοϊκές τάσεις για αυτήν την ημέρα στην αγάπη, προσπαθήστε για την ισορροπία στη σχέση σας, ώστε να επιτευχθεί και να διατηρηθεί.
Παρθένος – οι προσδοκίες σας σήμερα θα σχετίζονται με πράγματα για τα οποία δεν θα έχετε τη φυσική ή οικονομική ικανότητα να κάνετε πραγματικότητα.
Αιγόκερως – θα υπάρχει κάτι για να χαρείτε σήμερα και μοιραστείτε ειλικρινά τη χαρά σας με τους ανθρώπους γύρω σας.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, θα λάβετε υπόψη ορισμένες σημαντικές ενέργειες ή αποφάσεις, που σχετίζονται με ένα άτομο στον κύκλο συγγενών σας. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη ημέρα για τη σύλληψη ή τη γέννηση ενός παιδιού. Σήμερα να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές σας συναλλαγές. Η ημέρα παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον γεγονός που σχετίζεται με ένα άτομο που ζει στο σπίτι σας. Μπορείτε να ελπίζετε στα αισθηματικά σας, σε ιδιαίτερα ή απροσδόκητα συναισθήματα.
Δίδυμοι – να είστε λιτοί σε σχέδια, προσδοκίες και στην δαπάνη, τόσο ενέργειας, όσο και πόρων.
Ζυγός – οι ανησυχίες σας θα είναι σοβαρές, αλλά θα περάσουν γρήγορα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε κάποιον που γεννήθηκε κάτω από τα ζώδια του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη.
Υδροχόος – πολλή δουλειά, πολλές εργασίες και μεγαλύτερες ευθύνες σήμερα.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα εκπλαγείτε από διάφορα συναισθηματικά γεγονότα που θα σας ζητήσουν να κατανοήσετε τη δύσκολη κατάσταση στη ζωή των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν δυσκολίες αυτή την περίοδο. Σήμερα, προσπαθήστε να αποδεχτείτε τους ανθρώπους και τα γεγονότα ως έχουν, χωρίς να τα αλλάξετε, χωρίς να τα κρίνετε ή να τα σχολιάσετε σύμφωνα με τη δική σας οπτική. Η Τρίτη μπορεί να σας εκπλήξει με ένα δώρο ή ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ένα δώρο για κάποιο άτομο. Οι παρεξηγήσεις στην αγάπη μπορούν να προκαλέσουν δυσάρεστες συγκρούσεις ή άλλες ανεπιθύμητες καταστάσεις.
Καρκίνος – η δυναμική των γεγονότων σήμερα θα σας στερήσει την ευκαιρία να τα ζήσετε πλήρως.
Σκορπιός – μην κρίνετε τους ανθρώπους σήμερα, ανεξάρτητα από το πόσο σας εκνευρίζει το πείσμα τους. Μια σημαντική συνομιλία με ένα άτομο που γεννήθηκε κάτω από το ζώδιο του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου.
Ιχθείς – θα ξεκινήσετε αυτήν την ημέρα με ελπίδα, με την πεποίθηση ότι θα είστε σε θέση να πραγματοποιήσετε μια σημαντική ιδέα ή σχέδιο. Ένα άτομο του ίδιου με σας ζώδιου, θα είναι η υποστήριξη ή η βοήθειά σας.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: