Μεγάλο μέρος της αστρολογικής ενέργειας αυτής της εβδομάδας είναι γεμάτο πείσμα και υπερβολική ευαισθησία, που μόνο με διπλωματία και σωστή τακτική θα καταφέρετε να ξεπεράσετε!

Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα της Τρίτης, προκαλεί σύγχυση και αποσπά την προσοχή, ζητά προσοχή σε απάτες και αυταπάτες, στην εργασία, στην επικοινωνία, στις συμφωνίες που γίνονται σήμερα. Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Προσοχή σε επενδύσεις, ταξίδια, σπατάλη, αλκοόλ, φάρμακα. Θέματα οικονομικών, σε σχέση με το εισόδημά σας, μπορούν τώρα να σας απασχολήσουν αρνητικά! Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς του τρίτου δεκαημέρου να είστε πιο προσεκτικοί.

Ίδια ημέρα η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο, μας δίνει απογοητεύσεις, συναισθηματικά προβλήματα που έρχονται στην επιφάνεια, τάση για μοναξιά, φοβίες, ακόμα και σκληρότητα. Προσοχή στα οικονομικά, την εργασία, ενώ οι σχέσεις με μεγαλύτερα άτομα γίνονται καταπιεστικές. Οι απότομες αντιδράσεις, δεν είναι το σοφότερο τώρα. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι των τελευταίων ημερών του πρώτου δεκαημέρου και των πρώτων ήμερων του δεύτερου δεκαημέρου, κινηθείτε με σύνεση.
Όταν η Αφροδίτη τετραγωνίζει με τον Ουρανό την Πέμπτη, είναι πιθανές απρόβλεπτες συναισθηματικές εκρήξεις, που προκαλούνται από το παραμικρό. Ξαφνικές ανατροπές στις ερωτικές σχέσεις, απότομη αλλαγή στο συναίσθημα, ένταση, διαφωνίες, που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα σε μια σχέση, ή να προκαλέσουν ακόμα και χωρισμό, αν υπάρχουν βαθύτερα προβλήματα στην σχέση. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου, προσέξτε αυτή την όψη!

Η Νέα Σελήνη στις 10 του μήνα από το ζώδιο του Καρκίνου, φέρνει μια διάθεση νοσταλγίας για την οικογένεια, για τον παλιό τρόπο ζωής μας, για το παρελθόν ! Μας γεμίζει αναμνήσεις! Αποζητάμε την ασφάλεια, είτε αφορά το χώρο μας, είτε αγαπημένα μας άτομα. Οι καθυστερήσεις, οι περιορισμοί, οι απροσδόκητες αποτυχίες και η απογοήτευση που συνδέονται με την αγάπη και τα χρήματα, είναι στο αστρολογικό μενού, αλλά η θετική επιρροή του Ουρανού δίνει την ευαισθητοποίηση, τη διαίσθηση και την εφευρετικότητα για να ξεπεραστούν τέτοια πιθανά προβλήματα. Η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα, θέλει προσοχή καθώς ενδυναμώνει εσωστρέφεια, φοβίες, εσωτερική αναστάτωση, τάση για απομόνωση, εμπόδια, φέρνει απότομη και επιθετική έκφραση, που δημιουργεί προβλήματα με το περιβάλλον. Δεν ευνοούνται επαφές με ανθρώπους εξουσίας. Επηρεάζει Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο.
Η επιρροή της νέας Σελήνης της 9ης Ιουλίου, διαρκεί τέσσερις εβδομάδες έως τη νέα Σελήνη της 8ης Αυγούστου. Ο καλύτερος χρόνος για την έναρξη νέων έργων είναι από τις 9 Ιουλίου έως την πανσέληνο της 24ης Ιουλίου .
Ο Ερμής μετακινείται στον Καρκίνο την Κυριακή, σας χαρίζει δυνατή μνήμη και φαντασία πολύ συχνά υπέρμετρη, η οποία μπορεί να αποδώσει κάτι θετικό και δημιουργικό. Θα έχετε μία ισχυρή τάση στο να ζείτε στο παρελθόν, αδιαφορώντας για το μέλλον. Γίνεστε πιο ισχυρογνώμονες, αλλά μπορεί να αλλάζετε σε ότι αφορά καθημερινά ζητήματα. Θα έχετε καλοσύνη, ευαισθησία σκέψεων, περίσκεψη, ισχυρή διαίσθηση, τάση στην ονειροπόληση και ίσως αγάπη στην ποίηση, την μουσική, καθώς και ανεπτυγμένη αίσθηση του ρυθμού. Οι αδικαιολόγητες αγωνίες, φοβίες και η στενότητα σκέψης, είναι τάσεις κακές για σας και πρέπει να τις καταπολεμήσετε. Το τακτ και η διπλωματικότητα θα υπάρχει, αλλά με μεγάλες πιθανότητες μνησικακίας και δεν συγχωρείτε το παραμικρό.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

ΚΡΙΟΣ
Θα ζήσετε δύσκολες στιγμές που θα επηρεάσουν την οικογένεια, τους φίλους ή τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Παρανοήσεις, προβλήματα και άλλες καταστάσεις λόγω έλλειψης υπομονής θα προκύψουν εύκολα.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα έχετε κάποιο είδος χωρισμού από ένα μέλος της οικογένειας ή έναν φίλο. Οι λόγοι για αυτό θα σχετίζονται με διάφορες περιστάσεις ή λόγους ζωής κυρίως. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αποφύγετε συγκεντρώσεις στο σπίτι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα έχετε μια καλή στιγμή για να ταξιδέψετε, αλλά οι περισσότεροι από εσάς θα προτιμήσετε να μείνετε εκεί όπου ζείτε ή να αποφύγετε μεγάλα ταξίδια. Προσέξτε τα έξοδά σας και μην βασίζεστε σε χρήματα που θα πρέπει να λάβετε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα έχετε δυνατές συναισθηματικές στιγμές αύτη την εβδομάδα, που δεν θα αφήσουν μόνο ένα σημάδι στη ζωή σας, αλλά θα σας διδάξουν κάτι που θα σας φανεί χρήσιμο στο μέλλον.

ΛΕΩΝ
Η υπομονή σας θα δοκιμαστεί από τις προσπάθειες διαφόρων ανθρώπων να σας χειραγωγήσουν ή να σας δυσφημίσουν κατά λάθος, βιαστικά ή με απερίσκεπτες ενέργειες και σχόλια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα έχετε υποχρεώσεις που σχετίζονται με διάφορα σημαντικά οικονομικά θέματα. Η εβδομάδα θα απαιτήσει να είστε πιο προσεκτικοί σε θέματα χρημάτων. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν πρέπει να υπογράψετε ένα οικονομικό έγγραφο, μια σύμβαση δανείου, κ.λπ.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα θα σας δώσει την ευκαιρία να διορθώσετε λάθη ή παραλείψεις στο παρελθόν. Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτές τις μέρες τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ήρθε η ώρα να σηκωθείτε από τον καναπέ και να δραστηριοποιηθείτε. Μπορείτε να το κάνετε είτε προς όφελος της σωματικής σας υγείας, είτε για χάρη της συναισθηματικής σας ισορροπίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάθε διαδρομή είναι ανοιχτή μπροστά σας. Θα κάνετε επιλογές και σχέδια που θα σας βοηθήσουν να ζήσετε κάθε κατάσταση στο μέγιστο. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να είμαστε αλαζονικοί ή αχάριστοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή την εβδομάδα θα εστιάσετε στα οικονομικά σας και στην καριέρα σας. Θα έχετε έξοδα για να αντιμετωπίσετε και πολλές ευθύνες στο χώρο εργασίας σας, που θα σας κάνουν να εργάζεστε υπερωρίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η λέξη που χαρακτηρίζει την εβδομάδα σας είναι «ανανέωση». Αντιμετωπίστε τα ζητήματα του παρελθόντος και ανοίξτε την πόρτα σας για αλλαγή και πρόοδο.

ΙΧΘΥΕΣ
Τα οικονομικά σας θα είναι στο επίκεντρο της εβδομάδας. Θα έχετε συζητήσεις με τα σωστά άτομα και αυτό θα σας βοηθήσει να αξιολογήσετε προτάσεις που θα μπορούσαν να αυξήσουν τα έσοδά σας.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.