,

Αστρολογικές προβλέψεις για Κυριακή 4/7

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, σήμερα θα έχετε περισσότερα καθήκοντα που θα σχετίζονται με την οικογένειά σας. Είναι δυνατόν να πραγματοποιείτε επείγουσες τηλεφωνικές κλήσεις κ.λπ. Ένας στενός συγγενής σας, θα βρει έναν τρόπο να σας εκπλήξει. Τα σημερινά νέα θα επισημάνουν ορισμένα σημαντικά γεγονότα και εργασίες που θα αναλάβετε τις επόμενες επτά ημέρες. Στην αγάπη, αποφύγετε ψευδαισθήσεις, όνειρα, υποσχέσεις που δεν θα εκπληρώσετε ή που ο σύντροφός σας θα δώσει, μόνο για να απαλλαγεί από την πίεση σας.
Κριός – σήμερα μπορείτε να εξασφαλίσετε επιπλέον χρήματα στον προσωπικό ή οικογενειακό προϋπολογισμό, αλλά μόνο με τη δουλειά.
Λέων– την Κυριακή δώστε το καλύτερο του εαυτό σας ως προσοχή, γνώσεις και δεξιότητες σε παιδιά ή νέους γύρω σας.
Τοξότης – σήμερα θα χαρείτε να ανταλλάξετε ενδιαφέρουσες ή χρήσιμες πληροφορίες με μια γυναίκα που είναι πιθανότατα από τον κύκλο φίλων σας ή από πρόσφατους γνωστούς σας.


Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, η σχέση αγάπης σας θα είναι ιδιαίτερα σημαντική λόγω συγκεκριμένων γεγονότων, συνομιλιών ή αποφάσεων. Πολλοί σήμερα θα μιλήσετε σοβαρά για το μέλλον της αγάπης και των οικογενειακών τους σχέσεων. Μην καθυστερείτε τις υποσχέσεις ή τα ραντεβού σήμερα, καθώς αυτό δεν θα είναι καλό για εσάς. Οι συγκρούσεις θα σας εκπλήξουν, αλλά θα σας προκαλέσουν με απρόσεκτα λόγια ή σχόλια.
Ταύρος – η αγάπη μπορεί να είναι γενναιόδωρη για εσάς αυτήν την ημέρα, αλλά θα εξαρτηθεί από αυτό που είστε διατεθειμένοι να δώσετε.
Παρθένος – χρησιμοποιήστε αυτήν την ημέρα για να συναντήσετε σημαντικούς και χρήσιμους ανθρώπους.
Αιγόκερως – μια ευοίωνη μέρα για ταξίδια, για ενδιαφέρουσες και σημαντικές συνομιλίες με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, αποφύγετε να κάνετε οικονομικές συμφωνίες και γενικά να ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα. Η ημέρα θα φέρει ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με συγγενή ή φίλο. Ένα απροσδόκητο γεγονός θα σας κάνει να λάβετε μια γρήγορη απόφαση για να το αξιοποιήσετε στο έπακρο. Σε ορισμένες οικογένειες, θα δημιουργηθεί ένταση λόγω της απροθυμίας ενός από τους συντρόφους να ασχοληθεί με συγκεκριμένη εργασία. Στην αγάπη θα μπορείτε να έχετε μια σημαντική συζήτηση για εσάς σχετικά με ένα προβληματικό ζήτημα, μια περίπλοκη κατάσταση ή μια παρανόηση που έχει ήδη προκύψει.


Δίδυμοι – σήμερα θα απολαύσετε μια επιτυχία, ένα κέρδος, μια χειρονομία προσοχής, η οποία σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να έχει σχέση με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα.
Ζυγός – θα είστε ευχαριστημένοι με τα λόγια ή την αναγνώριση από έναν άντρα που σέβεστε.
Υδροχόος – μια ασταθή εξέλιξη γεγονότων σήμερα, που μπορεί να δημιουργήσει ανεπιθύμητο άγχος ή φόβο. Δράστε χωρίς συναισθήματα στις σχέσεις σας.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα έχετε την επιθυμία για περισσότερη κοινωνική ζωή και εάν οι περιστάσεις στην πόλη όπου ζείτε σας επιτρέπουν να το κάνετε, σίγουρα θα έχετε διάφορες συναντήσεις. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για νέες γνωριμίες με άτομα που έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα με εσάς. Η Κυριακή δεν είναι μια ευοίωνη μέρα για την επίλυση προβλημάτων ή την ανοικοδόμηση των σπασμένων σχέσεων. Μια υπέροχη μέρα για εμπειρίες αγάπης, αρκεί να κρατάτε στην καρδιά σας τιμιότητα, ειλικρίνεια και να μην ζείτε με αυταπάτες και όνειρα που δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα στην οποία ζείτε.
Καρκίνος – σήμερα μην φοβάστε να λάβετε σημαντικές αποφάσεις, να κάνετε σοβαρές συζητήσεις. Δείξτε σταθερότητα στην επίτευξη στόχων που είναι σημαντικοί για εσάς.
Σκορπιός – η ημέρα θα φέρει μια συνομιλία, μια συνάντηση ή ένα γεγονός που σχετίζεται με έναν άνθρωπο που γεννήθηκε κάτω από το ζώδιο του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου.
Ιχθείς – σήμερα μπορείτε να σχεδιάσετε, να μιλήσετε και να προετοιμάσετε τις ενέργειές σας που σχετίζονται με έγγραφα, συμβόλαια, πληρωμές και άλλες διατυπώσεις, με τις οποίες θα ασχοληθείτε από την πρώτη ημέρα της νέας εβδομάδας.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading