Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 4/4

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, σήμερα αποφύγετε να ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για συζήτηση, μελέτη ή προετοιμασία για την υλοποίηση των σχεδίων σας για την επόμενη εβδομάδα. Σήμερα, τα συναισθήματα πρέπει να είναι υπό τον έλεγχό σας και να μην δημιουργούν περιττά προβλήματα στη ζωή των άλλων.
Κριός – θα έχετε μια μεταβαλλόμενη διάθεση, γιατί τα γεγονότα θα αναπτυχθούν δυναμικά, αλλάζοντας πολλές φορές κατευθύνσεις.
Λέων– μια καλή μέρα για δράσεις και συνομιλίες οικονομικού χαρακτήρα.
Τοξότης – η ημέρα φέρνει σημαντικά θέματα και στιγμές με την οικογένειά σας ή με άτομα από τον κύκλο συγγενών σας.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, μην δημιουργείτε ένταση στις σχέσεις σας με άτομα με τα οποία θα έχετε επαφές σήμερα. Όσο πιο ήρεμοι και πιο υπεύθυνοι είστε, τόσο πιο πραγματική επιτυχία θα πετύχετε. Η ημέρα θα είναι ευνοϊκή για δραστηριότητες που είναι σημαντικές για την οικογένεια και το σπίτι σας, για τον κήπο ή δουλειές στο εξοχικό σας.
Ταύρος – σήμερα μπορείτε να προγραμματίσετε έξοδα που θα βελτιώσουν την προσωπική σας άνεση ή υγεία. Θα έχετε αρκετό χρόνο και επιθυμία να τον αφιερώσετε σε συναισθηματικά θέματα.
Παρθένος – οι επαγγελματικές σας σχέσεις θα απαιτήσουν προσοχή σήμερα.
Αιγόκερως – ένα γεγονός ή μια συνομιλία με μια νεαρή γυναίκα, θα προσθέσει κομμάτια στο πάζλ ενός θέματος.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, η παρέμβαση άλλων ανθρώπων στις προσωπικές και επαγγελματικές σας υποθέσεις, θα οδηγήσει σε ένταση ή αντιπαράθεση. Τέτοιες ενέργειες μπορεί να προκαλέσουν απροσδόκητα προβλήματα. Οι προσδοκίες σας σχετικά με τα αισθηματικά σας θα μπορέσουν να υλοποιηθούν.
Δίδυμοι – την προσοχή σας σήμερα θα απαιτήσουν οι ενέργειες παιδιών ή νεότερων ανθρώπων από εσάς, οι οποίοι θα είναι επιρρεπείς σε επικίνδυνες, απερίσκεπτες ενέργειες.
Ζυγός – οι σημαντικές ειδήσεις, προτάσεις ή εκδηλώσεις σήμερα θα έχουν σχέση με έναν άνδρα από τον κύκλο συγγενών ή φίλων.
Υδροχόος – σήμερα το πιο σημαντικό πράγμα για εσάς θα είναι να αποφύγετε τις αυταπάτες, τους ψεύτικους φίλους και τις προτάσεις.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, σίγουρα θα είναι μια μέρα για δουλειά και θα προσπαθήσετε να οργανώσετε τα πράγματα έτσι ώστε να έχετε αρκετό χρόνο και πόρους για να την πραγματοποιήσετε. Σήμερα, όλα θα εξαρτηθούν από την ικανότητά σας να σχεδιάζετε και να οργανώνετε τις ενέργειές σας, ακόμα και όταν αφορούν άλλους ανθρώπους. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας θα σκεφτείτε γεγονότα ή προβλήματα στη ζωή των φίλων και επίσης μπορεί να θέλετε να σχολιάσετε ορισμένα θέματα μέσα στην οικογένειά σας, αλλά μην περάσετε αυτά τα θέματα σε άτομα εκτός σπιτιού.
Καρκίνος – σήμερα θα απολαύσετε τη συντροφιά των γυναικών, τις συνομιλίες που θα έχετε μαζί τους ή τις εικονικές επαφές.
Σκορπιός – σήμερα θα πραγματοποιήσετε μια σημαντική συνάντηση ή θα παρακολουθήσετε μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση.
Ιχθείς – σήμερα θα καταλάβετε ότι οι ενέργειες και οι αποφάσεις που πήρατε στο παρελθόν δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από το σύμπαν. Έτσι θα νιώσετε τα οφέλη αυτών ή τη σημασία τους, ως αντίκτυπο στη ζωή σας.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.