Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, την Παρασκευή ενδέχεται να λάβετε πληροφορίες ή νέα για σημαντικά θέματα που θα ξεκαθαρίσουν ορισμένες από τις αμφιβολίες, τις υποψίες ή τους φόβους σας. Μια δυναμική μέρα, με πολλές εκδηλώσεις, συναντήσεις και συνομιλίες. Οι απόλυτες επιτυχίες μπορεί να μην συμβούν σήμερα, αλλά αυτό που συλλέγετε σήμερα ως πληροφορίες ή δράση, θα σας φέρει σύντομα κάποια καλά αποτελέσματα. Ενδιαφέρουσες συναντήσεις ή κάποια επίδραση στις υποθέσεις σας, θα έχουν άτομα που έχουν γεννηθεί κάτω από τα ζώδια του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Δίδυμων.
Κριός – μην επιβαρύνεστε με πολλά καθήκοντα σήμερα. Προσέξτε τα προσωπικά σας αντικείμενα και μην μοιράζεστε προσωπικά μυστικά και σχέδια.
Λέων – σήμερα θα είναι σημαντικό να ολοκληρώσετε καίριες δουλειές στο σπίτι, ώστε να εξασφαλίσετε ένα πιο ήρεμο και πιο ευχάριστο Σαββατοκύριακο.
Τοξότης – μια δυσάρεστη συνομιλία ή ειδήσεις που σχετίζονται με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα, μπορεί κάπως να σκοτεινιάσει αυτή τη μέρα για εσάς.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, σήμερα δεν θα είστε στην καλύτερη φυσική σας κατάσταση. Μπορεί να ξυπνήσετε με πονοκέφαλο ή να αισθανθείτε αδιαθεσία. Θα έχετε τις προσωπικές σας προσδοκίες για σήμερα και θα επενδύσετε ενέργεια και χρόνο για να συμβούν. Ωστόσο, οι σκέψεις σας θα είναι ανήσυχες. Θα βασανιστείτε από διάφορες αμφιβολίες ή φόβους για τα προσωπικά σας σχέδια ή αποφάσεις. Ίσως πρέπει να μιλήσετε ανοιχτά σε κάποιον για αυτά τα πράγματα.
Ταύρος – μην αγνοείτε την επιθυμία των φίλων να σας μιλήσουν ή να σας συναντήσουν. Σήμερα θα είναι σημαντικό να βάλετε ενέργεια και πληροφορίες στη ζωή σας.
Παρθένος – η διάθεσή σας θα είναι ασταθής, θα επηρεαστείτε εύκολα από σχόλια ή πληροφορίες που θα λάβετε. Ακόμα και ένα μικρό πρόβλημα θα φαίνεται για εσάς ένα δράμα.
Αιγόκερως – θα πρέπει να λάβετε μια δύσκολη απόφαση ή να κάνετε μια δύσκολη αλλαγή στα σχέδια ή στη ζωή σας.


Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, η μέρα θα σας ευνοήσει με υλικά, συναισθηματικά ή πνευματικά οφέλη και καταστάσεις. Είναι μια μέρα που θα ταξιδέψετε, θα συναντήσετε άτομα από διαφορετικές αποστάσεις, θα συνδεθείτε στο διαδίκτυο με φίλους ή γνωστούς από όλο τον κόσμο. Και ως μπαχαρικό για μια τόσο ενδιαφέρουσα μέρα, η αγάπη θα δείξει επίσης κάποια γενναιοδωρία ή την παρουσία της στη ζωή σας, με τον δικό της περίεργο και απροσδόκητο τρόπο.
Δίδυμοι – η μέρα θα είναι ενδιαφέρουσα σχετικά με διαφορετικά ζητήματα που αφορούν συγγενείς ή το σπίτι και την οικογένεια.
Ζυγός – μια υπέροχη μέρα, επεκτείνετε τις δυνατότητές σας, αναζητήστε τρόπους για να πραγματοποιήσετε τις ιδέες σας. Γίνετε φιλόδοξοι, καινοτόμοι, δημιουργικοί.
Υδροχόος – μια μέρα που θα είναι σημαντικό να επιτύχετε καλά αποτελέσματα για εσάς, σε θέματα που σχετίζονται με έγγραφα ή χρήματα.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, η μέρα θα είναι δύσκολο να τοποθετηθεί στη στήλη των εύκολων και ανέμελων ημερών. Δεν θα σας αρέσουν τα πάντα ως εξέλιξη και πολύ συχνά άλλοι άνθρωποι θα σας ενοχλήσουν με τη συμπεριφορά ή τα σχόλιά τους. Θα είναι δύσκολο για εσάς να είστε με άτομα που έχουν γεννηθεί κάτω από τα ζώδια του Αιγόκερω, της Παρθένου ή του Ταύρου, με τους οποίους θα έχετε επαγγελματικές επαφές σήμερα. Γενικά, η προβληματική περιοχή της ζωής σας την Παρασκευή θα είναι η δουλειά ή η επιχείρησή σας.
Καρκίνος – σήμερα θα έχετε την επιθυμία να διασκεδάσετε, να περάσετε αυτήν την ημέρα με μερικές ευχάριστες εμπειρίες και συναντήσεις. Έχει άρωμα επιτυχίας!
Σκορπιός – τα χρήματα θα είναι ένας σημαντικός παράγοντας στη ζωή σας σήμερα, αλλά αξιολογήστε τις ενέργειες, τις αποφάσεις και τα λόγια σας.
Ιχθείς – μια ανήσυχη μέρα, με διάφορες αντιξοότητες και αλλαγές.


Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.