Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 2/4

Το πρώτο μισό αυτής της εβδομάδας, είναι σχετικά ήσυχο αστρολογικά. Χρησιμοποιήστε το για να προετοιμαστείτε, γιατί το δεύτερο χρειάζεται προσεκτικό χειρισμό!

Δευτέρα 28 Ιουνίου – Ο Δίας σε όψη χιαστί με την Αφροδίτη από Κυριακή έως Τρίτη, μπορεί να προκαλέσει ένταση στις σχέσεις λόγω ανισορροπίας μεταξύ της αγάπης που δίνετε και λαμβάνετε. Χρησιμοποιήστε μετριοπάθεια και ταπεινότητα για να αποφύγετε την αμηχανία, τη διαμάχη, τα σκάνδαλα ή τα νομικά προβλήματα. Επηρεάζονται οι: Κριός, Λέων, Τοξότης, Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς των πρώτων ημερών του πρώτου δεκαημέρου.


Πέμπτη 1 Ιουλίου – Ο Άρης απέναντι από τον Κρόνο από Δευτέρα έως Κυριακή, μπορεί να προκαλέσει απογοήτευση και θυμό, αλλά η αυτοπειθαρχία, η υπομονή και η απόλυτη αποφασιστικότητα μπορούν να οδηγήσουν σε ικανοποιητικά αποτελέσματα. Μια περίοδος που κρύβει ανασφάλειες, ατολμία, κούραση. Χρειάζεται προσοχή στις μετακινήσεις, σε νέες σχέσεις, συνεργασίες. Υπάρχει ένταση και άγχος που μπορεί να έχει επιπτώσεις στην υγεία. Δεν είναι εποχή για νέα ξεκινήματα. Καθαρό μυαλό και υπομονή τώρα. Επηρεάζονται οι : Κριός, Λέων, Τοξότης, Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς των πρώτων ημερών του πρώτου και δεύτερου δεκαημέρου.

Η φάση του τρίτου τέταρτου της Σελήνης, συναντά το σταθερό αστέρι Algenib και το Dishonor, δίνοντας πιθανότητες απώλειας από σκάνδαλα, αναγκαστική φυγή, κακή υγεία, προβλήματα μέσω γραπτών. Αλλά το Algenib δίνει επίσης ένα διεισδυτικό μυαλό, ισχυρή θέληση, αποφασιστικότητα, έναν εντυπωσιακό τρόπο ομιλίας. Χρησιμοποιήστε το!


Σάββατο 3 Ιουλίου – Ο Ήλιος σε όψη χιαστί με τον Κρόνο από την Παρασκευή έως την επόμενη Δευτέρα, μπορεί να εμποδίσει την ελευθερία ή την αυτο-έκφρασή σας λόγω περιορισμών ή υποχρεώσεων. Επομένως είναι σημαντικό να είστε ευέλικτοι, προσαρμόσιμοι και ανοιχτόμυαλοι καθώς προσαρμόζεστε σε μεγαλύτερες ή λιγότερες ευθύνες ή εμπόδια. Επηρεάζονται οι : Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς, Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος, των πρώτων ημερών του δεύτερου δεκαημέρου.
Το τετράγωνο Άρη- Ουρανού, από την Πέμπτη έως την επόμενη Τετάρτη, δίνει έντονη ώθηση για απελευθέρωση από τον περιορισμό και επανάσταση ενάντια στην εξουσία. Η τάση να ενεργείτε βιαστικά μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλη αναστάτωση, γι’ αυτό προσπαθήστε να εκφράσετε με ασφάλεια τις αστείες ή τις επικίνδυνες επιθυμίες σας χωρίς να ενοχλείτε τους άλλους. Ξαφνικές ανατροπές, αλλαγή αποφάσεων, απότομη έκφραση, βιασύνη, εντάσεις. Προσοχή στις μετακινήσεις, στην χρήση εργαλείων, γιατί λόγο βιασύνης, μη καθαρού νου, νευρικότητας, μπορεί να υπάρξουν και μικροατυχήματα. Επηρεάζονται, ο Ταύρος, ο Λέων, ο Σκορπιός και ο Υδροχόος των αρχών του δεύτερου δεκαημέρου.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριός
Αυτή την εβδομάδα θα παρουσιαστούν διάφορα θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια ή τα οικονομικά σας. Διατηρήστε τις καταστάσεις υπό έλεγχο.
Ταύρος
Αυτή η εβδομάδα θα σας κάνει πολύ πιο πρακτικούς όσον αφορά την αντιμετώπιση των προβλημάτων σας αλλά και τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας με τους άλλους.
Δίδυμοι
Αυτή την εβδομάδα θα προσπαθήσετε να οργανώσετε τα οικονομικά σας. Πρέπει να ξεκινήσετε να ξεκαθαρίζετε τα πράγματα, καθώς η κατάσταση δεν θα είναι τόσο σταθερή όσο νομίζετε.
Καρκίνος
Αυτή την εβδομάδα θα παρακολουθήσετε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις και θα αισθανθείτε την τάση να ικανοποιήσετε τον εαυτό σας και τους ανθρώπους γύρω σας.
Λέων
Αυτή την εβδομάδα τα πράγματα θα πάνε ομαλά για εσάς, δίνοντάς σας μια καλύτερη επαφή με τους ανθρώπους γύρω σας. Το Σαββατοκύριακο θα είναι δύσκολο.
Παρθένος
Αυτή η εβδομάδα θα σας φέρει ένα αίσθημα σιγουριάς και αισιοδοξίας για το μέλλον σας. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, οι σκέψεις σας θα είναι λίγο μπερδεμένες.
Ζυγός
Αυτή η εβδομάδα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αντιμετωπίσετε τις δικές σας ανάγκες και να βρείτε τρόπους για να τις εκπληρώσετε. Εστιάστε στη συναισθηματική και οικονομική σας ασφάλεια, καθώς και σε οικογενειακά θέματα.
Σκορπιός
Αυτή θα είναι μια πολυάσχολη εβδομάδα, η οποία θα σας κάνει να θέλετε να έχετε μοναχικό χρόνο για να μπορέσετε να έχετε ενέργεια ώστε να αντιμετωπίσετε τα πράγματα. Οι περιστάσεις θα σας κάνουν να θέλετε να είστε μόνοι.
Τοξότης
Αυτή την εβδομάδα τα πράγματα θα πάρουν μια πιο θετική πορεία για τη ζωή σας. Χωρίς καν να προσπαθήσετε, είναι πιθανό να προσελκύσετε την προσοχή των άλλων και να λάβετε την υποστήριξή τους.
Αιγόκερως
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να σκεφτείτε τα λάθη σας και να βρείτε έναν τρόπο να αλλάξετε την οπτική που αντιμετωπίζετε τα πράγματα.
Υδροχόος
Αυτή την εβδομάδα τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα δείξουν εκτίμηση για τις ικανότητές σας, θα σας αναγνωριστούν και αυτό θα σας κάνει να νιώσετε πολύ καλά.
Ιχθύες
Αυτή η εβδομάδα είναι η κατάλληλη στιγμή για να σκεφτείτε τα προβλήματά σας και να βρείτε εποικοδομητικές λύσεις.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.