Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, την Τρίτη μπορεί να συμβούν εκπλήξεις στο χώρο εργασίας σας ή στα επαγγελματικά σας σχέδια. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη ημέρα για επαφές με άτομα από άλλη πόλη ή χώρα. Σήμερα θα δώσετε μια σημαντική υπόσχεση, οπότε προσέξτε!
Κριός – σήμερα θα σκεφτείτε μια συνάντηση ή μια συγκέντρωση που θέλετε να οργανώσετε ή που σας προσκαλούνται να παρευρεθείτε.
Λέων– θα είναι δύσκολο να ολοκληρώσετε μια εργασία που σχετίζεται με ένα έγγραφο οικονομικής φύσης, οπότε μην θυμώνετε εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα ή πρέπει να περιμένετε μερικές ημέρες.
Τοξότης – τα προβλήματα σήμερα θα είναι σε θέση να σας εκπλήξουν. Πού πάτε στραβά με την εκτίμησή σας για μια συγκεκριμένη κατάσταση;

Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως, την Τρίτη θα έχετε περισσότερες τηλεφωνικές ή διαδικτυακές συνομιλίες. Αυτή θα είναι μια μέρα που θα θέλετε να τελειώσετε με όσο περισσότερες δεσμεύσεις και υποχρεώσεις γίνεται. Σήμερα, πολλοί από εσάς θα πρέπει να ασχοληθείτε με τη θεραπεία ενός προσωπικού προβλήματος υγείας ή ενός σχετικού με στενό συγγενή.
Ταύρος – μια υπέροχη μέρα όταν άνθρωποι ή γεγονότα θα σας μεταφέρουν θετικά συναισθήματα.
Παρθένος – η συναισθηματική αστάθεια και η θλίψη σας μπορεί να σχετίζονται με τη δική σας υγεία ή την υγεία ενός αγαπημένου σας προσώπου.
Αιγόκερως – η απογοήτευση που θα ζήσετε από έναν φίλο ή έναν γνωστό σας, θα σας δείξει ότι δεν έχετε μάθει ακόμα να κρίνετε καλά τους ανθρώπους.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, την Τρίτη θα είστε σε θέση να ξεκινήσετε μια δουλειά που είναι σημαντική για εσάς. Σήμερα θα πρέπει να λάβετε μια σημαντική απόφαση, ο χρόνος για την οποία θα είναι σύντομος. Η Τρίτη θα είναι μια ευοίωνη ημέρα για την εκπλήρωση των επαγγελματικών σας καθηκόντων και για συναντήσεις και συνομιλίες με αξιωματούχους.
Δίδυμοι – σήμερα, πάνω απ’ όλα διατηρήστε την σχέση σας καθαρή. Σίγουρα θα υπάρξουν προκλήσεις. Να έχετε σταθερότητα!
Ζυγός – θα πρέπει να εγκαταλείψετε ένα σχέδιο ή μια ιδέα για να δημιουργήσετε χώρο για κάτι νέο, στο οποίο μπορείτε να επενδύσετε την ενέργεια και τους πόρους σας με μεγαλύτερη επιτυχία.
Υδροχόος – μια υπέροχη μέρα που θα απολαύσετε μια είδηση ​​ή ένα γεγονός.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα ξεκινήσετε την εβδομάδα με μεγαλύτερες ελπίδες και αισιοδοξία για το μέλλον σας και για τη συνολική κατάσταση στην κοινωνία όπου ζείτε. Σήμερα θα μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα χάρη στις ικανότητές σας και σε κάποιο βαθμό στη φαντασία που έχετε. Θα αναζητήσετε πρακτικές λύσεις σε προβλήματα που σχετίζονται με χρήματα ή χρηματοοικονομικές συμβάσεις, συμφωνίες και έγγραφα.
Καρκίνος – σήμερα θα θελήσετε να τερματίσετε μερικές από τις ανησυχίες σας. Η μέρα φέρνει εμπειρίες που σχετίζονται με ανθρώπους που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη.
Σκορπιός – θα έχετε αρκετές οικογενειακές δεσμεύσεις, οπότε αποφύγετε να αναλάβετε άλλες εργασίες που μπορεί να περιμένουν.
Ιχθείς – σήμερα θα έχετε ελπίδα για κάτι καλό στη ζωή σας, που μπορεί να προέλθει από άλλη πόλη ή χώρα, μέσω ανθρώπων που ζουν μακριά από εσάς. Η μέρα φέρνει συναισθήματα που σχετίζονται με ανθρώπους που έχουν γεννηθεί κάτω από το ζώδιο των Ιχθύων , του Υδροχόου ή των Δίδυμων.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.