Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 7/4

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας θα πρέπει να είστε πιο ήρεμοι και υπομονετικοί. Η μέρα θα έχει αντίθετες δονήσεις για εσάς, οπότε σώστε τον εαυτό σας συναισθηματικά. Θα περάσετε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σας με την οικογένεια ή θα ασχολείστε με διάφορα οικογενειακά θέματα.
Κριός – σήμερα μπορείτε να έχετε ευχάριστες στιγμές στο σπίτι ή με συγγενείς.
Λέων – σήμερα κάθε δράση σας και κάθε δική σας λέξη απαιτεί προσοχή. Μην ρισκάρετε τίποτα που είναι σημαντικό για εσάς!
Τοξότης – η ημέρα θα σας φέρει ενδιαφέροντα ή χρήσιμα νέα για εσάς από μικρή απόσταση.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, θα έχετε μια ενδιαφέρουσα μέρα με ευκαιρίες να αναπτύξετε σημαντικές επαφές ή να κάνετε χρήσιμη δουλειά. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα είναι αρμονικές, με ευχάριστες συναντήσεις και εμπειρίες. Σήμερα ωστόσο θα λυπηθείτε από ειδήσεις που επηρεάζουν κάποιον που γνωρίζετε. Αποφύγετε τις μελαγχολικές διαθέσεις, γιατί υπό την επιρροή τους μπορείτε να χάσετε μια σημαντική μέρα για εσάς.
Ταύρος – τα προβλήματα σήμερα στις περισσότερες περιπτώσεις θα έχουν σχέση με έναν άνδρα ή ένα αγόρι.
Παρθένος – η ένταση την Κυριακή δεν πρέπει να αποτελεί δικαιολογία για τη στάση σας απέναντι στους ανθρώπους γύρω σας. Δεν θα κερδίσετε τίποτα.
Αιγόκερως – μια υπέροχη μέρα, σκεφτείτε σοφά, ενεργήστε πρακτικά. Αποδεχτείτε ανθρώπους και γεγονότα με χαμόγελο και με την πεποίθηση ότι όλα στη ζωή σας έρχονται για κάποιο λόγο.


Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, την Κυριακή θα εκπλαγείτε από μια συνομιλία με μια γυναίκα που θα έχει σχέση με τα επαγγελματικά σας. Σήμερα θα εξετάσετε ενέργειες που θα σχετίζονται με ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο, προκειμένου να επιτύχετε κάτι ή να συνειδητοποιήσετε τους συσχετισμούς. Η Κυριακή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για την ανάπτυξη οικονομικών υποθέσεων και για συνομιλίες, σχέδια που σχετίζονται με επερχόμενα έξοδα ή εισόδημα. Αυτή η ημέρα θα είναι ευνοϊκή για όσους από εσάς θα έχετε επαγγελματικές ή επιχειρηματικές υποχρεώσεις σήμερα.
Δίδυμοι – σήμερα θα λάβετε υπόψη σας τις επερχόμενες ενέργειες που σχετίζονται με το σπίτι ή την ιδιοκτησία σας. Οι αποφάσεις σήμερα θα ισχύουν για αύριο.
Ζυγός – το αδύναμο σημείο σας σήμερα θα είναι η δική σας διάθεση.
Υδροχόος – η μέρα σας φέρνει απροσδόκητους επισκέπτες, βόλτες, επισκέψεις σε ενδιαφέροντα μέρη ή στο σπίτι των αγαπημένων σας.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα βλέπετε τα πράγματα να αναπτύσσονται μόνα τους, χωρίς να τους δώσετε ενέργεια ή ιδιαίτερη προσπάθεια. Αυτή θα είναι πραγματικά μια ευοίωνη μέρα για τη συγκέντρωση νέων γνώσεων και δεξιοτήτων, για την ανάγνωση βιβλίων και για δημιουργική εργασία. Σήμερα μπορείτε να έχετε επαφές με φίλους με τους οποίους θα έχετε ενδιαφέροντα θέματα για συζήτηση, νέα για κοινή χρήση και γενικά να περάσετε καλά μαζί. Αυτή η μέρα μπορεί να φέρει κακές ειδήσεις για έναν άνδρα.
Καρκίνος – η Κυριακή δεν θα είναι μια δύσκολη μέρα για εσάς, ούτε θα δημιουργήσει δυσκολίες, αλλά με κάθε κόστος αποφύγετε κόλπα, χειρισμούς και αποφύγετε ανθρώπους που τους αρέσει να ψεύδονται ή να δημιουργούν ίντριγκες.
Σκορπιός – μπορεί να είναι μια σημαντική μέρα για τις οικονομικές σας υποθέσεις, στην οποία θα λάβετε μια σοβαρή απόφαση σχετικά με τις ενέργειές σας, οικονομικού χαρακτήρα.
Ιχθείς – μια υπέροχη μέρα, αν οι ενέργειές σας σήμερα σχετίζονται με χρήματα, πωλήσεις ή άλλα οικονομικά θέματα.


Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.