ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΨΗ ΗΜΕΡΑΣ
Ο Ήλιος σε όψη ημιτετραγώνου με το Ουρανό, μπορεί να φέρει θέματα στις σχέσεις, ξαφνικές αλλαγές, έντονη διαφωνία, ξεροκεφαλιά και δογματισμό, απότομες αντιδράσεις, ξαφνική ατυχία, αλλαγή στόχων. Χρειάζεται καθαρό μυαλό, ηρεμία, να μην παρθούν αποφάσεις με το θυμικό. Προσοχή και στις μετακινήσεις. Οι τριβές και οι εντάσεις δίνουν το αίσθημα του ανεκπλήρωτου. Τα ζώδια της Γης, Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως και τα ζώδια του Αέρα, Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος, επηρεάζονται περισσότερο, ειδικά τα δεύτερα και τα τρίτα δεκαήμερα.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ
Η μεγαλύτερη συναισθηματικότητά σας την Παρασκευή, μπορεί να είναι ο λόγος για το ασυνήθιστο άνοιγμα στις σχέσεις σας. Θα είναι μια ευοίωνη ημέρα για πνευματικές πρακτικές, διαλογισμό, για την επίσκεψη σε ιερά μέρη. Η έλλειψη κατανόησης των συναισθημάτων και των επιθυμιών των ανθρώπων γύρω σας, μπορεί να καταστρέψει τον γενικό σκηνικό αυτής της ημέρας. Βεβαιωθείτε ότι οι προσδοκίες και τα σχέδιά σας για την Παρασκευή είναι σύμφωνα με τη στάση των αγαπημένων σας προσώπων. Έτσι, η χαρά ή η ικανοποίηση που θα λάβετε σήμερα θα είναι πραγματική και διαρκής. Οι προσπάθειές σας να ελέγξετε άλλα άτομα ή γεγονότα θα σας εκπλήξουν με απρόσμενες συνέπειες. Την Παρασκευή, κάποιοι από εσάς θα ασχοληθείτε με κάποια δραστηριότητα, συγκέντρωση ή εργασία που σχετίζεται με έναν αποθανόντα φίλο, συγγενή, κληρονομιά, ή ιδιοκτησία που ανήκε σε κάποιο άτομο που δεν ζει. Καθώς μπορείτε εύκολα να χάσετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας, θέλει προσοχή γιατί μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ερωτική σας ζωή, μέσω ζήλιας ή επιθυμίας ελέγχου του συντρόφου.

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, θα έχετε μια καλή μέρα για να απαλλαγείτε από τις ανησυχίες σας για την οικογένεια ή την εργασία σας. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε μια πρακτική λύση σε ένα σημαντικό πρόβλημα για εσάς. Θα είστε σε θέση να επιτύχετε θετικά αποτελέσματα επαγγελματικά ή να προχωρήσετε σε σημαντικά καθήκοντα και σχέδια.
Κριός – μια υπέροχη μέρα όπου μπορείτε να βρείτε νέους τρόπους για να επιτύχετε τους στόχους και τις επιθυμίες σας.
Λέων – μια μέρα που μπορείτε να φέρει σημαντικές εμπειρίες με ισχυρό αντίκτυπο στο μέλλον σας. Μπορεί να σχετίζονται με ανθρώπους που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο Ιχθείς, Καρκίνος ή Σκορπιός.
Τοξότης – θα συζητηθούν περιπτώσεις και υποχρεώσεις που σχετίζονται με έγγραφα, συμβόλαια, κάποια οικονομική συμφωνία κ.λπ.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, θα είναι μια ενδιαφέρουσα μέρα για εσάς, με μια ποικιλία γεγονότων και καταστάσεων. Έχετε μια επιτυχημένη μέρα μπροστά σας για μια δουλειά που θα αναπτυχθεί σύμφωνα με ένα αρχικό σχέδιο. Αυτή η ημέρα μπορεί να σας φέρει τύχη και αξέχαστες εμπειρίες που θα δείτε στο τέλος της εβδομάδας.
Ταύρος – είναι πιθανό να αναβάλλετε ορισμένα από τα σχέδιά σας για την ημέρα, συμπεριλαμβανομένων των προκαθορισμένων ραντεβού.
Παρθένος – μια μέρα για τη σταθεροποίηση της ζωής στο σπίτι σας, άνεση, η οποία είναι σημαντική για κάθε μέλος της οικογένειάς σας.
Αιγόκερως – μια δύσκολη μέρα που θα πρέπει να λάβετε υπόψη διάφορες περιστάσεις και ανθρώπους.

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, θα είστε θυμωμένοι ή απογοητευμένοι από τη συμπεριφορά ενός άνδρα. Την Παρασκευή, να είστε προσεκτικοί με τα ταξιδιωτικά σχέδια που κάνετε για αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς ενδέχεται να προκύψουν απροσδόκητοι καιρικές συνθήκες ή άλλα προβλήματα. Σήμερα μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα από ένα δώρο, μια χειρονομία προσοχής ή σημαντικά νέα για εσάς. Την Παρασκευή, αποφύγετε συγκρούσεις και βαθύτερες αγχωτικές καταστάσεις που θα επηρεάσουν αρνητικά την υγεία σας.
Δίδυμοι – οι πολλές επαφές που θα έχετε σήμερα μπορούν να σας μπερδέψουν, να σας επιβαρύνουν συναισθηματικά και ακόμη και να δημιουργήσουν ένταση στην υλοποίηση των σχεδίων σας για σήμερα.
Ζυγός – θα έχετε καθήκοντα ή σχέδια που σχετίζονται με ένα παιδί ή άλλο στενό άτομο, πιθανότατα έναν άνδρα.
Υδροχόος – πολύ δουλειά σήμερα δεν αντιστοιχεί πάντα στην επιτυχία, αλλά δίνει το καλύτερο σε αυτό που ασχολείστε.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα είναι σημαντικό για εσάς να δείξετε περισσότερη κατανόηση και ανοχή για τις λέξεις, τις απόψεις ή τις επιθυμίες των ανθρώπων με τους οποίους θα επικοινωνήσετε σήμερα. Αυτή θα είναι μια σημαντική μέρα για την οικοδόμηση και ανάπτυξη νέων και παλιών, φιλικών σχέσεων. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας θα παρακολουθείτε την υγεία των ατόμων που γνωρίζετε που έχουν σοβαρό πρόβλημα ή που βρίσκονται σε νοσοκομείο. Επαγγελματικά, η ημέρα μπορεί να φέρει δυσάρεστα νέα ή καταστάσεις που θα δημιουργήσουν ανησυχίες για εσάς ή τους συναδέλφους σας.
Καρκίνος – αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για ταξίδια. Τα νέα που θα λάβετε από μια γυναίκα άνω των 35 θα είναι σημαντικές πληροφορίες για εσάς.
Σκορπιός – η ερωτική σας ζωή σήμερα θα είναι σίγουρα μέρος των προτεραιοτήτων σας, ειδικά αν έχετε έναν σύντροφο που έχει γεννηθεί κάτω από τα ζώδια του Ζυγού, των Δίδυμων ή του Υδροχόου.
Ιχθείς – τα νέα, τα έγγραφα και οι πληροφορίες που θα λάβετε σήμερα, θα μπορούν να σας εκπλήξουν ή να αλλάξουν εντελώς ορισμένα από τα σχέδιά σας.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

 

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.