Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 4/4
ATHINAIS ASTROLOGY STAR SIGNS

Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 17/6

Advertisements

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΨΗ ΗΜΕΡΑΣ
Ο Ήλιος σε όψη χιαστί με τον Πλούτωνα, μπορεί να προκαλέσει αύξηση της πίεσης σε έντονο επίπεδο, που οδηγεί σε νευρωτική, εμμονική ή καταστροφική συμπεριφορά. Απαιτείται συμβιβασμός καθώς δεν υπάρχουν απαντήσεις ναι ή όχι μόνο γκρίζες ζώνες τώρα. Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι ειδικά οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του δευτέρου δεκαημέρου και οι γεννημένοι του τρίτου, επηρεάζεστε από την όψη!

ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Είναι μάλλον περίεργο να ξεκινήσετε κάτι νέο στα μέσα της εβδομάδας, αλλά κάθε δέσμευση, νέο έργο ή αλλαγή χρειάζεται τον ακριβή χρόνο του. Αυτό που ξεκινάτε σήμερα θα έχει ανάπτυξη έως το τέλος της εβδομάδας, οπότε δεν πρόκειται για γρήγορες διαδικασίες. Δώστε τους χρόνο για σωστή ανάπτυξη και να δείχνετε ετοιμότητα για επαρκή δράση. Η επιτυχία μπορεί να επιτευχθεί σε πράγματα που αφορούν την οικογένεια, το σπίτι, την αγάπη ή την εργασία σας. Οι νέες γνωριμίες σήμερα θα είναι ενδιαφέρουσες και θα έχουν μόνιμη παρουσία στη ζωή σας, ειδικά εκείνες που είναι με άτομα που γεννιούνται κάτω από το ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων. Όσοι από εσάς σήμερα θα έχετε ανησυχίες σχετικά με την εμφάνιση ενός προβλήματος υγείας, θα πρέπει να λάβετε τη θεραπεία του πολύ πιο σοβαρά. Παρακολουθήστε προσεκτικά γεγονότα που σχετίζονται με ανθρώπους που έχουν γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη, που μπορεί να βιώσουν κάποια δυσκολία στη ζωή τους, αλλά θα δυσκολευτούν να μοιραστούν με οποιονδήποτε άλλο. Την Πέμπτη, πολλοί θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μικρά αλλά σημαντικά πράγματα, όπως να λαμβάνουν χρήματα από την εργασία ή από μια ολοκλήρωσης μια υποχρέωσης, μια αγάπη ή μια οικεία συνάντηση, μια αγορά για την προσωπική τους άνεση.

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα αρχικά σας σχέδια, ειδικά εκείνα που σχετίζονται με το σπίτι σας και τα συμφέροντά σας. Μπορεί να απογοητευτείτε από τα λόγια ή τις ενέργειες κάποιου που είναι φίλος ή συνάδελφός σας. Σήμερα, ενεργήστε με σύνεση, πρακτικά και μην εγκαταλείπετε τις υποχρεώσεις σας για άλλη μέρα.
Κριός – σήμερα θα υπάρξει μια κατάσταση με έναν άνδρα από την οικογένεια ή από τον κύκλο των συγγενών, κάτι που θα είναι σημαντικό για αυτόν.
Λέων – η ημέρα θα φέρει ένα γεγονός που σχετίζεται με ένα άτομο που γεννήθηκε κάτω από τα ζώδια της Παρθένου, του Αιγόκερου ή του Ταύρου.
Τοξότης – σήμερα θα έχετε διάφορες συναντήσεις και επαφές που θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας για αυτήν την ημέρα.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, θα έχετε δεσμεύσεις και εργασίες που σχετίζονται με συγγενείς ή φίλους. Θα βασιστείτε στη βοήθεια των συγγενών κατά την εκτέλεση τους. Οι εκπλήξεις σήμερα μπορούν να ανοίξουν την πόρτα σε μια νέα αρχή στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή.
Ταύρος – μια υπέροχη μέρα. Να είστε ο εαυτός σας και να ενεργείτε όπως σας λέει η διαίσθησή σας.
Παρθένος – ο κίνδυνος να παραπλανήσετε κάποιον ή κάποιος να σας λέει ψέματα είναι μεγάλος. Να είστε σε ετοιμότητα!
Αιγόκερως – οι συγκρούσεις σήμερα θα δείξουν τις δικές σας αδυναμίες και ελλείψεις.

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, θα σχεδιάσετε να πραγματοποιήσετε μια σημαντική συνομιλία με ένα άτομο στην οικογένειά σας. Η Πέμπτη μπορεί να φέρει δυσάρεστα νέα σχετικά με έναν άντρα που δεν είναι συγγενής σας. Εάν επιτρέψετε μια σύγκρουση στο σπίτι σας σήμερα, πιθανότατα θα εξελιχθεί σε μια πιο περίπλοκη κατάσταση.
Δίδυμοι – μια δύσκολη μέρα στην οποία είναι καλό να μην κάνετε μεγάλα σχέδια, αλλά να ακολουθείτε τη συνήθη ρουτίνα στην καθημερινή σας ζωή.
Ζυγός – θα έχετε αρκετές προσωπικές και οικογενειακές ασχολίες που δεν θα έχετε χρόνο για οτιδήποτε άλλο.
Υδροχόος – μπορείτε να αποφασίσετε ότι σήμερα είναι μια στιγμή για αγάπη και διασκέδαση.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα έχετε περισσότερη ελευθερία να αναπτύξετε τα σχέδιά σας και να λάβετε σημαντικές αποφάσεις. Η επιτυχής επιλογή σε αυτές θα έχει άμεση εξάρτηση με το μέλλον σας. Οι ευνοϊκές τάσεις θα γίνουν αισθητές από όσους από εσάς είστε πρόθυμοι να τις εκμεταλλευτείτε. Αυτή θα είναι μια καλή μέρα για τα οικονομικά σας, αλλά δεν πρέπει να υποτιμάτε τον έλεγχο των ενεργειών και των αποφάσεων που σχετίζονται με τα χρήματα. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας θα εξετάσετε διαφορετικές ιδέες για να φέρετε τη διάθεση και την αισιοδοξία στο σπίτι σας, για να πραγματοποιήσετε μια ευχάριστη έκπληξη που θα φέρει χαμόγελα στους ανθρώπους γύρω σας.
Καρκίνος – περιμένετε κανονική ανάπτυξη των σχεδίων σας για σήμερα.
Σκορπιός – οι εκπλήξεις σήμερα θα σχετίζονται με κάποιο τρόπο με τα χρήματα.
Ιχθείς – αυτή η μέρα θα θυμόμαστε για ένα ζήτημα που σχετίζεται με μια κόρη, ανιψιά, μικρότερη αδερφή κλπ.

 

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: