ATHINAIS ASTROLOGY STAR SIGNS

Κρόνος – Ουρανός, πώς επηρεάζονται όλα τα ζώδια

Advertisements

Η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από το δεύτερο από τα τρία τετράγωνα Κρόνου- Ουρανού, αυτή τη φορά με τη Σελήνη να τετραγωνίζει επίσης τον Ουρανό, δίνοντας και μια επιπλέον συναισθηματική ένταση. Αλλαγή και αντίσταση! Οι λέξεις κλειδιά της όψης!
Στην προσωπική ζωή, αυτό μπορεί να επαναφέρει κάτι που συνέβη τον Φεβρουάριο όταν συνέβη η πρώτη ισχυρή αυτή όψη! Από τις 14 Μαΐου έως τις 6 Ιουλίου θα μπορούσε να δώσει αυξανόμενη έντασης και ξαφνικές αλλαγές. Προσπαθήστε να το δείτε ως μια ευκαιρία για να απαλλαγείτε από αρνητικά και περιοριστικά πράγματα στη ζωή σας.
Καθώς ο Δίας και ο Κρόνος μετακινούνται από πτυχές με τον Πλούτωνα σε πτυχές με τον Ουρανό το 2021, οι βαθιές αλλαγές που άρχισαν να διαμορφώνονται τον τελευταίο χρόνο θα επιταχύνουν και θα οδηγήσουν σε αποκαλύψεις καθώς και εκρηκτικές ρήξεις.
Θα υπάρξουν δύσκολες αναταραχές και πολωμένες συγκρούσεις που θα αντιμετωπίσουμε σε κοινωνικές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του 2021.
Τα πράγματα δεν θα επιστρέψουν όπως ήταν πριν, και έτσι θα χρειαστεί να πλοηγηθούμε σε ένα οριακό πέρασμα που θα μας μεταφέρει από το γνωστό στο άγνωστο.
Φυσικά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε και την σεισμική ή ηφαιστειακή διέγερση που προκαλεί.
Κρόνος και ο Ουρανός έχουν έναν κύκλο που διαρκεί περίπου σαράντα πέντε χρόνια, με την τελευταία τους ένωση να είναι το 1988 όταν κατέρρευσε η Σοβιετική Ένωση, όταν κατέρρευσε το Τείχος του Βερολίνου και οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής εμφανίστηκαν από τον Ψυχρό Πόλεμο ως κυρίαρχη υπερδύναμη. Έκτοτε, ο Κρόνος έχει ταξιδέψει στα 3/4 του τρέχοντος κύκλου του με τον Ουρανό, μια περίοδο που περιείχε τη γέννηση του Διαδικτύου και εφευρέσεις στην ψηφιακή τεχνολογία που έχουν δημιουργήσει τεράστιες κοινωνικές αλλαγές. Μέσα στην τριβή μεταξύ Κρόνου και Ουρανού το 2021, θα χρειαστεί να αναπροσανατολίσουμε και να προσαρμοστούμε σε γρήγορες καινοτομίες στα κοινωνικά κινήματα και στις ξαφνικές καταρρεύσεις κοινωνικών δομών.

Κριός
Ένταση. Καθώς ο Κρόνος στον ενδέκατο οίκο σας συγκρούεται με τον Ουρανό στο δεύτερο οίκο σας, θα μπορούσατε να δείτε μεγάλη ένταση γύρω από τον προϋπολογισμό σας και έναν μακροπρόθεσμο στόχο.

Ταύρος
Χαμηλοί τόνοι επιβάλλονται. Καθώς ο Κρόνος στο δέκατο οίκο σας συγκρούεται με τον Ουρανό στο πρώτο σπίτι σας, θα λαχταρούσατε να επαναστατήσετε εναντίον του αφεντικού π.χ. Αυτό θα μπορούσε επίσης να σηματοδοτήσει ότι γνωρίζετε ότι είναι καιρός να γίνετε πιο έτοιμοι για αλλαγές στα επαγγελματικά σας και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες.

Δίδυμοι
Ο Κρόνος στον ένατο οίκο σας και ο Ουρανός στον δωδέκατο οίκο σας. Η ένταση γύρω από τις ιδέες και τα σχέδιά σας θα εκδηλωθεί. Μπορεί να νοιώσετε κουρασμένοι από εχθρούς στο παρασκήνιο που σχεδιάζουν την πτώση σας.

Καρκίνος
Με τον Κρόνο στον όγδοο οίκο σας να επιτίθεται στον Ουρανό στον ενδέκατο οίκο σας, θα νιώσετε ένταση γύρω από την υποστήριξη που απαιτείται για την επίτευξη ενός μακροχρόνιου στόχου. Θέματα οφειλών, δάνειων και επιθυμιών έρχονται στο προσκήνιο.

Λέων
Ο Κρόνος σας φέρεται σκληρά εδώ και μήνες. Τώρα στέκεται στον έβδομο οίκο σας και προσπαθεί να πατήσει τον Ουρανό στο δέκατο οίκο σας. Αυτό σημαίνει ότι ένας συνεργάτης ή ανταγωνιστής θα είναι ανάχωμα στα επαγγελματικά σας σχέδια στο μέλλον.

Παρθένος
Κάντε το καλύτερο δυνατό για να αποφύγετε την καταιγίδα. Ο Κρόνος στον έκτο οίκο σας και ο Ουρανός στον ένατο οίκο σας. Παρά την επιθυμία σας να κινηθείτε σε φρέσκες, τολμηρές κατευθύνσεις, η καθημερινή σας ρουτίνα, ο εργοδότης ή η υγεία σας θα μπορούσε να σας φέρνει απογοητευτικά νέα.

Ζυγός
Τα όνειρά σας με δυσκολία θα γίνουν πραγματικότητα. Ο Κρόνος στο πέμπτο οίκο σας και ο Ουρανός στο όγδοο οίκο σας, πιθανότατα θα σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε ότι οι παθιασμένες ανάγκες σας δεν ικανοποιούνται.

Σκορπιός
Πάρτε μια βαθιά ανάσα. Ο Κρόνος στον τέταρτο οίκο σας και ο Ουρανός στον έβδομο οίκο σας. Αυτό θα κάνει τον σύντροφό σας να ζητήσει πιθανώς μια αλλαγή σχετικά με την οικογενειακή σας κατάσταση ή μια αλλαγή σε θέμα σπιτιού.

Τοξότης
Τώρα δεν είναι η ώρα να είστε παρορμητικοί. Καθώς ο Κρόνος στον τρίτο οίκο σας παλεύει με τον Ουρανό στον έκτο οίκο σας, θα μπορούσε να υπάρχει μεγάλη ένταση για τις ιδέες σας για εργασία. Να είστε υπομονετικοί και όχι θυμωμένοι εάν τα σχέδιά σας δεν εγκριθούν.

Αιγόκερως
Ως κυβερνήτης σας, ο Κρόνος, στον δεύτερο οίκο σας συγκρούεται με τον Ουρανό στο πέμπτο οίκο σας και θα μπορούσατε να συνειδητοποιήσετε ότι ήρθε η ώρα να χαμηλώσετε τις δαπάνες, ειδικά τις περιττές, αυτές γύρω από τα πάθη και τα χόμπι σας.

Υδροχόος
Προσοχή! Ο Κρόνος στο ζώδιό σας, συγκρούεται με τον κυβερνήτη σας, τον Ουρανό, στο τέταρτο οίκο σας. Θα νιώσετε ένταση, καθώς πρέπει να κάνετε σκληρές επιλογές για μια οικογενειακή ή οικιακή υπόθεση.

Ιχθύες
Κρατήστε ένα χαμηλό προφίλ. Ο Κρόνος στο δωδέκατο οίκο σας επιδιώκει να υπονομεύσει τον Ουρανό στο τρίτο οίκο σας. Κάτι που είπατε κάποια στιγμή θα μπορούσε να επιστρέψει για να σας στοιχειώσει. Προσέξτε μια επίθεση από έναν εχθρό που επιδιώκει να χρησιμοποιήσει τις δικές σας ιδέες εναντίον σας.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: