Αστρολογικές προβλέψεις για Κυριακή 28/3

Η εβδομάδα ξεκινά με ένα τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα. Θα μπορούσαμε να βιώσουμε απογοητεύσεις και περιορισμούς ελευθερίας σήμερα. Αυτή η κατάσταση που θα κρατήσει για μερικές ήμερες μπορεί να φέρει απογοητεύσεις σε ελπίδες, σε διαφόρους τομείς της ζωής μας, από την αγάπη και την εργασία ή τα οικονομικά και την υγεία. Έτσι οι ψευδαισθήσεις μας θα μπορούσαν να γκρεμιστούν, παρόλα αυτά μην ξεχνάμε ότι οι ψευδαισθήσεις είναι το αποτέλεσμα μιας εντελώς λανθασμένης εκτίμησης της πραγματικότητας. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψουμε την ελπίδα. Αντιθέτως, πολλά πρέπει τώρα να επανεκτιμηθούν. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς τρίτου δεκαημέρου, αντιμετωπίστε με σύνεση την όψη.
Ο Άρης σε όψη χιαστί με τον Δια από το περασμένο Σάββατο έως αυτήν την Πέμπτη, δίνει θάρρος, δύναμη και πρωτοβουλία, αλλά και κάποια δυσκολία στον έλεγχο του ενθουσιασμού μας. Αποφύγετε την τάση και μην αναλαμβάνετε υπερβολικά ρίσκα ή μην υπερβάλετε! Επηρεάζονται τα ζώδια της Φωτιάς, Κριός, Λέων, Τοξότης και τα ζώδια του Νερού, Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς, για όσους είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο.
Η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από το δεύτερο από τα τρία τετράγωνα Κρόνου- Ουρανού, αυτή τη φορά με τη Σελήνη να τετραγωνίζει επίσης τον Ουρανό, δίνοντας και μια επιπλέον συναισθηματική ένταση. Αλλαγή και αντίσταση! Οι λέξεις κλειδιά της όψης!
Στην προσωπική ζωή, αυτό μπορεί να επαναφέρει κάτι που συνέβη τον Φεβρουάριο όταν συνέβη η πρώτη ισχυρή αυτή όψη! Από τις 14 Μαΐου έως τις 6 Ιουλίου, θα μπορούσε να δώσει αυξανόμενης έντασης και ξαφνικές αλλαγές. Προσπαθήστε να το δείτε ως μια ευκαιρία για να απαλλαγείτε από αρνητικά και περιοριστικά πράγματα στη ζωή σας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΗΡΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΕΔΩ

Την Τετάρτη, 16 Ιουνίου αφήστε το μυαλό σας να εργαστεί δημιουργικά! Μια καλή όψη της Σελήνης με τον Ουρανό δίνει θετική διάθεση και στηρίζει τις σημαντικές συνομιλίες σήμερα, είτε πρόκειται για οικογένεια, φίλους είτε για επαγγελματικούς λόγους. Το ένστικτο θα είναι ένας ακόμα βοηθός σας. Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του πρώτου και του δευτέρου δεκαημέρου, έχετε μια πολύ καλή ευκαιρία!
Την Πέμπτη, ο Ήλιος σε χιαστί με τον Πλούτωνα από την Τρίτη έως τη Παρασκευή, μπορεί να μας πιέσει περισσότερο, οδηγώντας σε νευρωτική, ιονική ή καταστροφική συμπεριφορά. Απαιτείται συμβιβασμός καθώς δεν υπάρχουν σαφείς απαντήσεις τώρα. Τα ζώδια της γης, Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως και τα ζώδια του Αέρα, Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος ειδικά τα τρίτα δεκαήμερα θα νοιώσετε αυτή την πίεση.
.


Το τέλος της εβδομάδας, το θερινό ηλιοστάσιο φέρνει τον Ήλιο στο ζώδιο του Καρκίνου. Συνδεόμαστε περισσότερο με την πατρίδα μας ,το σπίτι και την οικογένεια και δημιουργούνται ισχυροί δεσμοί με πολύ ευαίσθητα αισθήματα. Γινόμαστε πιο ρομαντικοί, αλλά και οικονόμοι, όπως και πολύ επίμονοι και ικανοί να επιμείνουμε εκεί που οι άλλοι θα εγκατέλειπαν. Καλό είναι να αποφεύγουμε τις μεγάλες ευαισθησίες, γιατί θα μας κρατούν πίσω στην ζωή, αλλά και τις ακρότητες, σε ότι αφορά τα αισθήματά σας.
Ταυτόχρονα, ο Δίας μπαίνει στη ανάδρομη πορεία του, ενθαρρύνοντάς μας να κοιτάξουμε προς τα μέσα για τις απαντήσεις που αναζητούμε.
Αυτή είναι μια εξαιρετικά τυχερή αναδρομική φάση, που φέρνει ευτυχία, αισιοδοξία και γενναιοδωρία, με ζεστές και φιλικές σχέσεις. Μπορεί να επιβραδυνθεί το εμπόριο και οτιδήποτε έχει να κάνει με το ψάρεμα, τους ωκεανούς, τις θαλάσσιες μεταφορές ή τις κρουαζιέρες, μπορεί να επηρεαστούν από αυτό, το οποίο συνεχίζεται μέχρι τις 28 Ιουλίου στους Ιχθείς, πριν επιστρέψει στον Υδροχόο. Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς α’ δεκαημέρου.

Κριός
Αυτή την εβδομάδα, μια μάχη θα πραγματοποιηθεί στο μυαλό σας, μεταξύ της λογικής σας και των αναγκών σας. Οι πλανήτες μερικές φορές δημιουργούν αυταπάτες και σύγχυση, που σας κάνουν να αλλάξετε την άποψή σας. Ενδέχεται να έχετε διάφορες υποχρεώσεις και σχεδιασμούς που μπορεί να σχετίζονται με την οικογένειά σας, τους φίλους ή τις επιχειρηματικές σας σχέσεις με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις. Διάφορα γεγονότα αυτήν την εβδομάδα ενδέχεται να απαιτούν από εσάς να λάβετε μια σημαντική απόφαση. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη εβδομάδα για να κάνετε συγκεκριμένα βήματα προς μια αλλαγή που δεν ήταν μέχρι τώρα στα σχέδιά σας. Όλα αυτά τα γεγονότα θα απαιτήσουν ιδιαίτερη προσοχή από την πλευρά σας, ειδικά όταν αφορούν την ανταλλαγή πληροφοριών ή τη λήψη / ανάληψη υποσχέσεων.
Αυτή την εβδομάδα θα αργήσετε να λάβετε νέα ή πληροφορίες σχετικά με ένα συμβάν που έχει ήδη συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν. Θα υπάρξουν έξοδα που σχετίζονται με ένα έγγραφο ή με την πληρωμή των λογαριασμών κοινής ωφέλειας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα είστε επιρρεπείς σε προβλήματα υγείας. Η φροντίδα για την υγεία ενός αγαπημένου προσώπου δεν αποκλείεται. Εάν έχετε προβλήματα με το σπίτι ή τη στέγαση, η επίλυσή τους θα χρειαστεί βοήθεια από άτομα που έχουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για τέτοιες καταστάσεις.


Ταύρος
Αυτή την εβδομάδα θα ισορροπήσετε την ανάγκη σας να αλλάξετε τη ζωή σας και να ζήσετε μια ελεύθερη και μη συμβατική ζωή. Αντί να επιμείνετε σε παλιές, καθιερωμένες καταστάσεις που σας προσφέρουν ασφάλεια, επιλέξτε κάτι νέο που συμφωνεί με τα όνειρα και τους στόχους σας. Θα προγραμματίσετε διάφορα θέματα που σχετίζονται με ταξίδια ή άλλα σημαντικά θέματα για εσάς, τα οποία θα έχουν σχέση με άτομα από άλλη τοποθεσία. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη εβδομάδα για ταξίδια και για επαφές με άτομα από κοντά και μακριά. Στην καριέρα σας, οι καταστάσεις της εβδομάδας θα συμβάλουν στην επιτυχή ανάπτυξη διαδικτυακών επιχειρήσεων ή οικογενειακών επιχειρήσεων. Κάποιοι από εσάς μπορεί να συζητούν μια νέα επιχειρηματική ιδέα που μπορεί να είναι πολλά υποσχόμενη και επιτυχημένη. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι συγκεκριμένες επιτυχίες σας στη δουλειά σας θα είναι ένας λόγος χαράς. Εάν η δουλειά σας αφορά χρήματα, προσέξτε, εστιάστε, ώστε να μην χρειάζεται να πληρώσετε για τα δικά σας λάθη. Στην αγάπη, αυτή την εβδομάδα θα δώσει εκπλήξεις. Είναι πιθανό μια συνάντηση ή επαφή με την παλιά σας ρομαντική σχέση ή θα κάνετε μια νέα γνωριμία με έναν απροσδόκητο τρόπο. Αισθηματικά και προσωπικά που έχουν σχέση με άτομα από απόσταση, θα έχουν απρόβλεπτη εξέλιξη. Αυτή η εβδομάδα θα σας εμπλέξει σε διάφορες εκδηλώσεις ή θα υπάρχει υποχρέωση που σχετίζεται με έναν άνδρα από τον κύκλο συγγενών ή φίλων σας.

Δίδυμοι
Συνεχίζετε να παλεύετε. Αισθάνεστε ότι η κοινωνική και επαγγελματική σας κατάσταση απειλείται από ορισμένες δυνάμεις γύρω σας και γι’ αυτό δεν καταφέρνετε να πετύχετε τους στόχους σας. Θα υπάρξει προσωρινή ένταση στη σχέση σας με ένα άτομο στην οικογένειά σας ή τον κύκλο των συγγενών σας. Όποια και αν είναι η φύση του προβλήματος, θα βρει τη λύση του σχετικά γρήγορα, πιθανότατα με το κόστος κάποιου συμβιβασμού. Κατά τη διάρκεια της εργασίας μπορείτε να έχετε μια περίπλοκη αλληλεπίδραση με έναν συνάδελφο, πελάτη ή διευθυντή. Όποιος και αν είναι ο συγκεκριμένος λόγος για αυτό, είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει σε μια ψυχρότητα στη μεταξύ σας σχέση που θα κρατήσει πολύ. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα έχετε ευνοϊκό χρόνο για την υλοποίηση των σχεδίων σας που σχετίζονται με την οικογένεια ή συγγενείς σας που δεν ζουν μαζί σας. Η εβδομάδα μπορεί να σας φέρει δυσάρεστα ή απροσδόκητα νέα σχετικά με μια γυναίκα από την οικογένειά σας και τις προσδοκίες που έχετε για αυτήν.

Καρκίνος
Αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ έντονη όσον αφορά την εργασία και τις υποχρεώσεις που θα απαιτήσουν πολλή προσπάθεια από εσάς. Θα χάσετε πολλές στιγμές από την κοινωνική σας ζωή και αυτό θα σας κάνει να νιώσετε λυπημένοι. Θα απογοητευτείτε από τις ενέργειες ενός ατόμου με το οποίο εργάζεστε ή θα προσβληθείτε από έναν συνάδελφο ή πελάτη. Μπορεί να βρεθείτε σε μια κατάσταση όπου θα εξαπατηθείτε ή θα παραπλανηθείτε από ψευδείς πληροφορίες κ.α. Εάν ταξιδεύετε αυτήν την εβδομάδα, να είστε πολύ προσεκτικοί με προσωπικά έγγραφα και οτιδήποτε άλλο θα καθορίσει την επιτυχία αυτού του ταξιδιού. Αυτή την εβδομάδα, φροντίστε να αποφύγετε τις εσωτερικές συγκρούσεις που θα δημιουργήσουν ανεπιθύμητη ένταση στις οικογενειακές σας σχέσεις. Είναι πολύ πιθανό ότι η ευθύνη για την εμφάνισή τους είναι δική σας ή λόγω της παρέμβασης ενός συγγενή από την πλευρά σας. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα ήταν καλό να μιλήσετε εκ των προτέρων στα αγαπημένα σας πρόσωπα σχετικά με τα έξοδα ή τα έσοδα που θα έχετε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στον οικογενειακό προϋπολογισμό. Σχεδιάστε μαζί κάθε ενέργεια που σχετίζεται με τα χρήματα. Αυτή την εβδομάδα, ένα μωρό ή ένα μικρό παιδί θα είναι αιτία χαράς ή επανένωσης. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για περιπάτους και εκδρομές στη φύση ή επισκέψεις σε ενδιαφέροντα μέρη. Μπορεί επίσης να φέρει μια έκπληξη σχετικά με έναν συγγενή η οποία θα σχετίζεται με την επιτυχία ή την αλλαγή στη ζωή του.

Λέων
Η κοινωνική σας ζωή είναι εξαιρετικά σημαντική για εσάς, οπότε θα αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε ευκαιρία για να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε. Οι πλανήτες ενισχύουν αυτή πλευρά σας. Θα χαρείτε με την επιτυχία και τα αποτελέσματα που θα δείτε τώρα και αποτελούν απόρροια υποχρεώσεων ή προσπαθειών, τα οποία ξεκινήσατε πριν από μερικούς μήνες. Η ευνοϊκή ανάπτυξή τους αυτή την εβδομάδα μπορεί να οφείλεται στην εμφάνιση νέων συνθηκών ή στη λήψη βοήθειας από σημαντικά άτομα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα υπάρξει μια νέα ευκαιρία, η εξέλιξη της οποίας θα ξεκινήσει αυτό το καλοκαίρι. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να γίνει τεταμένη η κατάσταση στη σχέση σας με ένα πρόσωπο που είναι εκ φύσεως οξύθυμο. Αυτή την εβδομάδα θα ζήσετε μια ευχάριστη έκπληξη που σχετίζεται με ένα δώρο ή σημαντικά νέα. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, ενδέχεται να λάβετε πληροφορίες από έναν φίλο ή έναν γνωστό σας, οι οποίες, ωστόσο, θα είναι λανθασμένες ή αλλοιωμένες λόγω της μεταφοράς τους από στόμα σε στόμα.

Παρθένος
Πρέπει να πατήσετε το κουμπί που θα σταματήσει τη ροή των πραγμάτων για λίγο. Τι σημαίνει αυτό… Έχετε αφήσει το άγχος και τον παραλογισμό να εισβάλει στη ζωή σας, έτσι δεν αντιλαμβάνεστε την πραγματικότητα όπως είναι. Αυτή την εβδομάδα θα κάνετε εύκολα νέες γνωριμίες με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις. Πιθανώς ένα γεγονός κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα σας θυμίσει την παλιά σας αγάπη, κάτι από το παρελθόν σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα έχετε περισσότερες ευθύνες που σχετίζονται με την εκπαίδευση ή την ανατροφή ενός παιδιού (εάν είστε γονείς). Θα είστε συχνά με ανθρώπους που σας κουράζουν με τις ιδιοτροπίες τους ή με την επιθυμία τους να κουτσομπολεύουν μαζί σας για άλλους ανθρώπους. Αυτό μπορεί να κάνει τη σχέση σας να παγώσει με κάποιον που σας αρέσει να αλληλεπιδράτε μέχρι τώρα. Η οικογένειά σας θα είναι το μέρος όπου αισθάνεστε πιο άνετα κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών ή τουλάχιστον θα έχετε μια τέτοια επιθυμία. Η εβδομάδα θα έχει προκλήσεις για όσους από εσάς πρέπει να λάβετε σημαντικές αποφάσεις για μια αλλαγή. Τα γεγονότα αυτών των επτά ημερών θα σας δώσουν σημαντικά μαθήματα και γνώσεις ζωής.

Ζυγός
Υπάρχουν μεγάλες αλλαγές μπροστά σας στη δουλειά αυτή την εβδομάδα. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα λάβετε νέα που θα σας εκπλήξουν, αλλά είναι καλό να είστε λίγο επιφυλακτικοί πριν βγάλετε κάποια συμπεράσματα. Θα πρέπει να κάνετε μια σοβαρή συνομιλία με ένα άτομο στην οικογένειά σας. Για μερικούς από εσάς, η εβδομάδα θα φέρει ένα γεγονός που σχετίζεται με τη γέννηση ενός παιδιού, τα γενέθλια του κτλ. Αυτή την εβδομάδα δεν θα έχετε μόνο περισσότερη δουλειά στο σπίτι, αλλά και στη δουλειά. Να είστε καλά οργανωμένοι και να μην αναβάλλετε τις εργασίες σας για αύριο! Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα χρειαστούν μικρές επισκευές στο σπίτι ή θα υποχρεωθείτε για κάποιες βελτιώσεις στο ακίνητό σας. Στην ερωτική σας ζωή, ετοιμαστείτε να ζήσετε δυναμικά και απρόσμενα γεγονότα. Δεν θα αναπτυχθούν όλα βέβαια όπως τα θέλετε στα αισθηματικά σας, αλλά το πιο σημαντικό, αυτό που λειτουργεί καλύτερα για εσάς, θα συμβεί. Είναι καλό να γνωρίζετε ότι στην αγάπη και στην προσωπική σας ζωή, όλα θα εξαρτηθούν από την ικανότητά σας να δημιουργήσετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα γύρω σας. Ένα συμβάν μπορεί να συμβεί στην οικογένειά σας, που θα δημιουργήσει συναισθηματική ένταση μεταξύ των ανθρώπων στο σπίτι σας ή θα προκαλέσει απογοήτευση. Σε γενικές γραμμές, την εβδομάδα θα θυμόμαστε με διάφορα θετικά αποτελέσματα για εσάς. Σίγουρα θα υπάρξει μια ανάπτυξη σε σχέσεις που είναι σημαντικές για εσάς.

Σκορπιός
Το κύριο μέλημα αυτής της εβδομάδας, θα είναι να διατηρήσετε την ισορροπία μεταξύ του τι είναι σωστό και του τι είναι κανόνας. Με άλλα λόγια, οι καταστάσεις θα σας κάνουν να αποφασίσετε εάν θα ακολουθήσετε την τρέχουσα ροή πραγμάτων ή αν θα κάνετε αυτό που νομίζετε ότι είναι το σωστό. Μπορείτε να περιμένετε ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές στιγμές. Θα υπάρξουν διάφορες εκπλήξεις, εκδηλώσεις ή θα λάβετε απροσδόκητα νέα που σχετίζονται κυρίως με φίλους ή άτομα με τα οποία συνεργάζεστε. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα απολαύσετε διάφορες επιτυχίες, τόσο προσωπικές, όσο και κάποιες που σχετίζονται με άτομα στην οικογένειά σας. Κατά την διάρκεια της εβδομάδας θα έχετε μια συνομιλία ή συνάντηση με ένα άτομο που θα επιβαρυνθεί από πολλά προσωπικά ή επαγγελματικά προβλήματα. Είναι απίθανο να τα αλλάξετε ή να τα επιλύσετε, καθώς είναι αποτέλεσμα σοβαρών λαθών από το πρόσφατο παρελθόν. Αποφύγετε να διαφωνείτε ή να επιβάλλετε τη βούλησή σας στις σχέσεις σας με φίλους, κινδυνεύετε να ψυχράνετε τη σχέση σας μαζί τους για πράγματα που είναι ασήμαντα. Αυτή την εβδομάδα φέρνει καλά νέα και στιγμές που σχετίζονται με ένα μωρό ή ένα νεαρό άτομο.

Τοξότης
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο στη συναισθηματική σας πλευρά. Θα έχετε την αυτοπεποίθηση και την ενέργεια για να αντιμετωπίσετε ό,τι μπορεί να προκύψει. Έχετε μια εβδομάδα μπροστά σας, που μπορεί να βιώσετε τις συγκινήσεις και τον ενθουσιασμό της αγάπης, είτε έχετε σύντροφο αυτή τη στιγμή είτε ψάχνετε για μια νέα γνωριμία. Αυτή θα είναι μια καλή στιγμή για να σταθεροποιηθεί μια ρομαντική σχέση ή να ξεκινήσετε μια οικογένεια. Η εβδομάδα θα ευνοήσει νέες γνωριμίες με ανθρώπους από κοντά και μακριά, οι οποίοι θα έχουν μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη στο μέλλον σας (αλλά φυσικά, όλα θα εξαρτηθούν από το ατομικό σας ωροσκόπιο). Αυτή την εβδομάδα μπορείτε να περιμένετε συγγενείς ή φίλους να επισκεφθούν το σπίτι σας. Μπορεί να εκπλαγείτε από μυστικά ή ίντριγκες που σχετίζονται με άτομα που γνωρίζετε προσωπικά και που δεν αξίζουν να εμπλακείτε σε τέτοια δυσάρεστα πράγματα. Να είστε προσεκτικοί όταν εργάζεστε με συσκευές και όταν χρησιμοποιείτε οικιακές συσκευές στο σπίτι σας. Αυτήν την εβδομάδα θα δυσκολευτείτε να βρείτε μια λύση στα οικιακά σας προβλήματα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν αποφασίσετε να βασιστείτε μόνο στον εαυτό σας για αυτό.

Αιγόκερως
Αυτή θα είναι μια εβδομάδα που θα σας δώσει τη δύναμη και την ώθηση που χρειάζεστε για να διορθώσετε τα πράγματα, καθώς κάτι ή κάποιος σας κρατάει πίσω όλο αυτό το διάστημα. Έχετε πολύ πολυάσχολες μέρες μπροστά σας αυτήν την εβδομάδα. Θα προκύψουν εργασίες που θα έχουν σύντομες προθεσμίες. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα έχετε πολλές συναντήσεις. Θα συναντήσετε νέους ανθρώπους με τους οποίους θα βρείτε γρήγορα κοινές γνωριμίες ή παρόμοια ενδιαφέροντα στη ζωή. Στην ερωτική σας ζωή, οι εμπειρίες σας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα είναι πιο περίπλοκες. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε άγχος στη ζωή του συντρόφου σας ή σε διάφορες εκδηλώσεις ανυπομονησίας και ιδιοτροπίας εκ μέρους σας. Οι εκπλήξεις αυτής της εβδομάδας θα σχετίζονται με εκδηλώσεις που σχετίζονται με γυναίκες με τις οποίες εργάζεστε ή ζουν κοντά σας. Εάν ταξιδεύετε αυτήν την εβδομάδα, προσέξτε τις προσωπικές αποσκευές, τα έγγραφα και τα χρήματά σας.

Υδροχόος
Έχετε εργαστεί σκληρά στον τομέα των οικονομικών σας, οπότε αυτή την εβδομάδα θα δείτε τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας. Τα πρακτικά ζητήματα θα επιλυθούν γύρω στο τέλος της εβδομάδας. Θα έχετε συναντήσεις, συνομιλίες και θα πάρετε αποφάσεις που θα καθορίσουν την εξέλιξη της οικογένειάς σας ή των οικονομικών σας υποθέσεων. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για την επίλυση νομικής ή δικαστικής υπόθεσης. Αυτή την εβδομάδα μπορεί να εκπλαγείτε από πληροφορίες που θα αποκαλύψουν κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με ένα συμβάν από το παρελθόν σας. Θα έχετε συνομιλίες με ανθρώπους από τον κύκλο των συγγενών, οι οποίες στις περισσότερες περιπτώσεις θα έχουν σχέση με κάποιο είδος επένδυσης, αγοράς ή πώλησης, οικονομικού έγγραφου, κ.λπ. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα υπάρξουν δυσάρεστες υποχρεώσεις που σχετίζονται με ζημιές ή αντικατάσταση οικιακών συσκευών, οικιακών ειδών ή άλλων ζητημάτων περιουσίας.

Ιχθύες
Οι πλανήτες ξεκαθαρίζουν τη σχέση που έχετε με ένα πολύ σημαντικό άτομο από το οποίο έχετε πολλά να κερδίσετε στο μέλλον. Θα μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα το μονοπάτι που χαράζεται μπροστά σας. Θα εκπλαγείτε από νέα ή ένα έγγραφο που θα έχει σοβαρό αντίκτυπο στα σχέδια και τους στόχους σας. Είναι δυνατή η λήψη χρημάτων, εγγράφων ή αποστολών, αλλά με κάποια καθυστέρηση ή δυσκολία. Είναι δυνατές νέες γνωριμίες ή απροσδόκητες συναντήσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα δεσμευτείτε για την πληρωμή καθυστερημένων λογαριασμών του νοικοκυριού ή σε τράπεζες ή θα έχετε υποχρεώσεις με άλλα οικονομικά έγγραφα. Συνολικά, στα οικονομικά σας η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για εσάς. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα εξετάσετε διαφορετικές ιδέες και σχέδια και θα προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε κάθε καθημερινή εργασία χωρίς καθυστέρηση. Ο λόγος για αυτό θα είναι η επίγνωση της σημασίας τους και ο περιορισμένος χρόνος για την εφαρμογή τους. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για την ανάπτυξη νομικής ή δικαστικής υπόθεσης.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.