Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 6/4
Advertisements

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΨΗ ΗΜΕΡΑΣ
Η Αφροδίτη βρίσκεται σε όψη τετράγωνου με τον Χείρων. Μακροχρόνια θέματα, προβλήματα του παρελθόντος, είτε οικονομικά, είτε αισθηματικά, επανέρχονται και η συγχώρεση ή η επίλυσή τους μοιάζει αδύνατη. Πληγές που ανοίγουν για να θυμηθείς με ανησυχία τα θέματα που δεν ξέχασες ποτέ! Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες, μπορείτε να βρείτε την ισορροπία κα την δύναμη να συγχωρέσετε ή να προσπεράσετε τέτοια θέματα τώρα!
Μια όψη επίσης που μπορεί να δώσει θέματα σεξουαλικής κακοποίησης και ειδικά ανηλίκων, ή κάποιοι/ες να μπορέσουν να ανοίξουν τώρα καρδιές και στόματα για να πουν τι τους είχε συμβεί…

ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ
Το Σάββατο, πηγαίνετε κάπου, βγείτε από το σπίτι, απολαύστε την ενέργεια και το φως αυτής της ημέρας ανεξάρτητα από τα προβλήματα γύρω σας. Η ανάπτυξη, η πρόοδος των ιδεών και των σχεδίων σας σήμερα, πρέπει να ξεκινήσει μέσα σας για να εκραγεί μετά την Πέμπτη ως καταλύτης που θα προκαλέσει νέα πράγματα στη ζωή σας. Σήμερα προσπαθήστε να κάνετε τα πράγματα διαφορετικά, να είστε λίγο τολμηροί εάν είναι απαραίτητο, αλλά αποφύγετε λόγω αλαζονείας, ρίσκα σε ενέργειες και χειρισμούς. Συγγενείς ή φίλοι σας μπορούν να σας πουν κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις, που θα σας κάνουν να σκεφτείτε το νόημα της ζωής. Συναισθηματικά πιο ευάλωτοι σήμερα θα είναι άνδρες που θα πρέπει να ελέγχουν σοβαρά τα συναισθήματά τους. Όσοι από εσάς έχετε ένα άτομο που έχει γεννηθεί σε ζώδιο της φωτιάς στο σπίτι σας, μπορεί να έχει ενδιαφέρουσες εμπειρίες. Το Σάββατο θα είναι μια ευοίωνη μέρα για ανταλλαγή email, επιστολών ή μηνυμάτων. Όποια προβλήματα και αν προκύψουν σήμερα, θα βρουν τη φυσική τους λύση τις επόμενες μέρες, οπότε αποφύγετε να τα επιδεινώσετε.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, αυτή θα είναι μια μέρα που θα χρεωθείτε με σημαντικές υποχρεώσεις. Σήμερα μπορείτε να σχεδιάσετε τις ενέργειές σας σχετικά με το ακίνητο ή τη γη που σας ανήκει. Θα έχετε μια ευοίωνη μέρα για να μιλήσετε με άτομα από το εξωτερικό.
Κριός – μια υπέροχη μέρα για να οργανώσετε τις σκέψεις και τα σχέδιά σας. Η μέρα φέρνει διαφορετικές συναισθηματικές εμπειρίες με ανθρώπους που έχουν γεννηθεί στα ζώδια του Διδύμου, του Υδροχόου ή του Ζυγού.
Λέων – έχετε πολλές εργασίες και υποχρεώσεις που περιμένουν την εκπλήρωσή τους. Η ημέρα μπορεί να είναι επιτυχής για όσους έχουν τη δική τους επιχείρηση και ειδικά αν σχετίζεται με τον τουρισμό, τα ταξίδια, τις επικοινωνίες και την ψυχαγωγία.
Τοξότης – η υγεία σας δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση ή απλά θα είστε κουρασμένοι και χρειάζεστε περισσότερη ξεκούραση.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, θα έχετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις με άτομα από την οικογένεια ή με πιο απομακρυσμένους συγγενείς. Σήμερα, υπάρχει πιθανότητα διαφωνίας σχετικά με χρήματα ή μελλοντικά έξοδα. Ορισμένες από τις ανησυχίες σας από τις προηγούμενες ημέρες σήμερα θα βρουν ένα λόγο να σταματήσουν.
Ταύρος – είναι μια ευοίωνη μέρα για ταξίδια ή συνομιλίες που δεν θα γίνουν χωρίς σημασία.
Παρθένος – μια υπέροχη μέρα για την υλοποίηση των σχεδίων που σας ενδιαφέρουν. Η εξέλιξή τους μπορεί να συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα.
Αιγόκερως – θα είναι δύσκολο να ελέγξετε τον χρόνο και δεν θα είναι αρκετός για τα πράγματα που θέλετε να κάνετε σήμερα.

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, θα έχετε μια ιδέα πώς να επιλύσετε με επιτυχία μια κατάσταση σύγκρουσης. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για ξεκούραση, στην οποία οι συναισθηματικές καταστάσεις θα μετριαστούν. Αποφύγετε ευαίσθητα θέματα συνομιλίας. Εάν ελπίζετε για κάτι που κάποιος σας έχει υποσχεθεί, σήμερα πιθανότατα θα απογοητευτείτε, επειδή αυτό το άτομο έχει το δικό του σχέδιο για το Σάββατο. Αυτή θα είναι μια καλή μέρα για συνομιλίες και συζητήσεις σχετικά με ακίνητα που σχετίζονται με εσάς ή κάποιον άλλο στην οικογένειά σας.
Δίδυμοι – η μέρα θα είναι πολύ δυναμική κυρίως για γυναίκες που θα ζήσουν σήμερα με γρήγορο ρυθμό.
Ζυγός – σήμερα θα καταλάβετε την αδυναμία πραγματοποίησης μιας από τις ιδέες σας ή θα απογοητευτείτε από την ελπίδα που είχατε για κάποιον ή κάτι.
Υδροχόος – η ημέρα θα καθοριστεί σε μεγάλο βαθμό από την εξέλιξη της σχέσης σας με έναν άνθρωπο που πιθανότατα έχει γεννηθεί στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω.

Καρκίνος, Σκόρπιος, Ιχθύες, θα είναι μια ενδιαφέρουσα ημέρα, γιατί θα υπάρξουν πολλά σημαντικά γεγονότα στην κοινωνία όπου ζείτε ή σε όλο τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας θα πρέπει να είστε πιο υπομονετικοί στην εκτέλεση των καθημερινών σας καθηκόντων και στην επικοινωνία με άτομα με τα οποία θα έχετε επαφές. Μία από τις δοκιμές που θα αντιμετωπίσετε σήμερα θα σχετίζεται με μια αντίφαση ή σύγκρουση με έναν άνδρα. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, μπορεί να απογοητευτείτε ή να στεναχωρηθείτε από ειδήσεις ή ένα γεγονός που σχετίζεται με ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο. Οι προσδοκίες σας σχετικά με τους συγγενείς σας θα πραγματοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να καθαρίσετε το σπίτι σας από περιττά πράγματα, να ολοκληρώσετε επισκευές ή βελτιώσεις στο σπίτι ή στον κήπο.
Καρκίνος – χρησιμοποιήστε αυτήν την ημέρα για να οργανώσετε ζητήματα που σχετίζονται με περιουσιακά στοιχεία σας και ιδιοκτησία που σας ανήκει.
Σκορπιός – μια καλή μέρα για δράσεις και σχέδια που σχετίζονται με χρήματα.
Ιχθύες – μπορείτε να ελπίζετε σε στιγμές ή καταστάσεις αγάπης και ισχυρότερα συναισθήματα.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.