Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 2/4
ATHINAIS ASTROLOGY STAR SIGNS

Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 10/6

Advertisements

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΨΗ ΗΜΕΡΑΣ
Στις 10 Ιουνίου, το νέο φεγγάρι και η Ηλιακή έκλειψη του μήνα αναδύονται στον ουρανό, η οποία συνδέεται σχεδόν ακριβώς με τον ανάδρομο Ερμή. Αυτή η τριπλή σύνδεση μπορεί να αυξήσει την ψυχική δραστηριότητα και την περιέργεια, επισημαίνοντας όλα τα θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία. Προσοχή στις μετακινήσεις, στις πτήσεις, καθώς οι πολλοί ανάδρομοι πλανήτες έχουν σχέση με την πτώση.
Είναι η τέταρτη από μια σειρά εκλείψεων στον άξονα Δίδυμων / Τοξότη. Μπορεί να θεωρηθεί ως μία από τις πολλές κοσμικές πιέσεις σχετικά με τα θέματα που διεγείρει. Η πρώτη έκλειψη σε αυτό το σύνολο των εκλείψεων Δίδυμοι / Τοξότης, πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2020 και η τελευταία θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο του 2021.
Συνδέει επίσης το μυαλό με την καρδιά, έτσι μπορούμε να περιμένουμε τη συναισθηματική ευαισθησία και την αλλαγή της διάθεσης. Τα νέα φεγγάρια είναι συνήθως υπέροχες στιγμές για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, αλλά αυτό δεν είναι ένα από αυτά, επειδή ο Ποσειδώνας τετραγωνίζει αυτήν την τριπλή σύζευξη των Δίδυμων. Η επικοινωνία θα μπορούσε επίσης να είναι ομιχλώδης και μπερδεμένη, οπότε προσέξτε για δύσκολες και παραπλανητικές δονήσεις γύρω από αυτήν την περίοδο. Ένα εξάμηνο με γεγονότα κοσμικά, αλλά και ατομικά για τον καθένα είναι μπροστά μας! Μπορεί να προκύψει ένας αγώνας μεταξύ γεγονότων έναντι της «αλήθειας», πιθανώς με συγκλονιστικές συνέπειες.
Οποιαδήποτε μορφή ταξιδιού, επικοινωνίας, διανομής, τεχνολογίας, λογισμικού, συμβάσεων συμβολαίων και ούτω καθεξής, θέλουν προσοχή, καθώς μπορεί να φέρουν δυσλειτουργίες και παγίδες. Ωστόσο, υπάρχει πάντα μια ανοδική τάση στην αστρολογία και αυτή η περίοδος μπορεί να είναι μια ωραία στιγμή για να ξανασκεφτείτε, να επαναπροσδιορίσετε, να αξιολογήσετε, να επισκευάσετε ή να επαναφέρετε οτιδήποτε δεν είναι τόσο λειτουργικό, αποδοτικό και σαφές, όσο θα μπορούσε να είναι.
Η κατάσταση με τους περιορισμούς, κανόνες και κανονισμούς λόγω πανδημίας, πιθανότατα θα είναι ρευστή στην καλύτερη περίπτωση και μεταβλητή στη χειρότερη.
Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένοι στις τελευταίες ημέρες του δευτέρου δεκαημέρου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, όπως και προσωπικούς πλανήτες σε αυτά ζώδια, Σελήνη ή Ωροσκόπο, επηρεάζεστε περισσότερο από αυτή την έκλειψη και σηματοδοτεί μια καμπή του έτους για εσάς, όπου μέσα από την δυσκολία θα περιμένετε να έρθει κάτι καλό .
Εάν είναι τα γενέθλιά σας σήμερα, περιμένετε ότι το επόμενο έτος θα είναι καθοριστικό για εσάς!

ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ
Τα θαύματα στη ζωή μας δεν συμβαίνουν μόνα τους. Είμαστε μέρος αυτών, με τις πράξεις και τις σκέψεις μας. Την Πέμπτη μπορείτε να ζήσετε εκπλήξεις που κάποτε ήταν οι επιθυμίες και οι φιλοδοξίες σας. Το αν η γλυκύτητα της συνειδητοποίησής τους θα είναι η ίδια τώρα, είναι δύσκολο να ειπωθεί. Η ταχύτητα με την οποία συμβαίνουν ορισμένα γεγονότα στη ζωή, είναι διαφορετική για τον καθένα μας. Η Πέμπτη φέρνει διάφορα νέα σχετικά με το παρελθόν μας, με λάθη ή δυσάρεστες καταστάσεις που έχουμε ήδη βιώσει. Σήμερα ωστόσο, θα τα δούμε με διαφορετικό φως και θα συνειδητοποιήσουμε την ανάγκη για την εμπειρία, τη γνώση ή τα μαθήματα που έχουμε μάθει μέσω αυτών. Όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα με πρώην φίλους, μην περιμένετε μια συζήτηση, μια εξήγηση να λύσει τα προβλήματα. Σήμερα είναι ένα σημείο καμπής, στο οποίο θα πρέπει να αποδεχτείτε το παρελθόν σας, να το κατανοήσετε, να δείτε πιο καθαρά το ίχνος που άφησε πίσω σας και να προχωρήσετε μπροστά, με νέα σχέδια, ελπίδες και ιδέες. Η τύχη είναι μπροστά, όχι πίσω σας. Οι γυναίκες να περιμένετε εναρμόνιση, οργάνωση σημαντικών σχεδίων και καταστάσεων στη ζωή σας, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να συμβούν σήμερα.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, σήμερα θα ζήσετε διάφορες εκπλήξεις. Θα σας ζητηθεί να δώσετε προσοχή σε θέματα χρημάτων, ειδικά εάν η δουλειά σας περιλαμβάνει χρήματα. Οι καταστάσεις από χθες, σήμερα θα έχουν συνέχεια ή θα τελειώσουν με τον καλύτερο τρόπο για εσάς. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να δημιουργήσει κάποιο άγχος ή δυσαρέσκεια, αλλά μην είστε απαισιόδοξοι και αποφύγετε τον πανικό, την επιθετικότητα ή την υπερβολική συναισθηματικότητα σε λόγια και πράξεις.
Κριός – μια ημέρα για την πραγματοποίηση ορισμένων οικογενειακών υποθέσεων ή ζητημάτων σχετικά με το σπίτι που έχετε αναβάλει μέχρι στιγμής για διάφορους λόγους.
Λέων – Τα σημερινά νέα φέρνουν σημαντικές πληροφορίες που θα αλλάξουν μερικά από τα σχέδια, τις ιδέες ή τις προσδοκίες σας.
Τοξότης – το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς που θα κάνετε σήμερα, θα δημιουργήσει ένταση κυρίως μέσα σας. Καθαρίστε γρήγορα τυχόν αρνητικά συναισθήματα που θα προκύψουν. Σήμερα δεν είναι η ώρα για αρνητικότητα.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, οι περισσότεροι από εσάς θα έχετε οικονομικές υποχρεώσεις που θα σχετίζονται με ένα ίδρυμα, μια υπηρεσία, μια επιχείρηση ή ένα προσωπικό ζήτημα. Σήμερα θα λάβετε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το μελλοντικό σας εισόδημα ή τις υποχρεώσεις σας. Η ημέρα παρουσιάζει ειδικές εμπειρίες ή ένα χαρούμενο γεγονός που σχετίζεται με ένα αγαπημένο άτομο. Η ερωτική σας ζωή θα είναι ενδιαφέρουσα, αλλά ξέρετε καλά τι και πώς πρέπει να το κάνετε για να είστε ευτυχισμένοι.
Ταύρος – σήμερα μπορείτε να έχετε μια συνάντηση ή συνομιλία με έναν άνδρα που στις περισσότερες περιπτώσεις θα είναι νεότερος από εσάς.
Παρθένος – μια μέρα που θα φέρει με μια ποικιλία από συναισθηματικές καταστάσεις.
Αιγόκερως – μια υπέροχη μέρα, με ευκαιρίες να δείξετε τι είδους άτομο είστε, τι έχετε επιτύχει με την ανάπτυξή σας μέχρι στιγμής, τόσο πνευματικά, όσο και υλικά.

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, θα υπάρξουν ανησυχίες που μπορεί να σχετίζονται με την υγεία ή κάποιο είδος θεραπείας. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, θα εξετάσετε την αντίδρασή σας στις ανέντιμες ή απερίσκεπτες ενέργειες ενός ατόμου που βρίσκεται στον κύκλο συγγενών, φίλων ή γνωστών σας. Αποφύγετε την επίλυση προβλημάτων του νοικοκυριού ή την αποσαφήνιση των σχέσεων με γείτονες. Σήμερα μπορείτε να περιμένετε ένα σημαντικό ή χρήσιμο τηλεφώνημα για εσάς, από ένα άτομο που ζει σε άλλο σπίτι. Μην αφήνετε χώρο για κόλπα ή χειραγωγικές ενέργειες στην ερωτική σας ζωή, γιατί σήμερα θα έχουν το φαινόμενο του μπούμερανγκ.
Δίδυμοι – μια δυναμική ημέρα, με πολλές εργασίες, πολλές συναντήσεις ή συνομιλίες και με εισροή εισοδήματος για ορισμένους από εσάς.
Ζυγός – οι ανησυχίες σας θα δικαιολογούνται, αλλά η εξέλιξη των γεγονότων που τις προκαλούν, δεν έχει ακόμη έρθει.
Υδροχόος – θα είστε πολύ δραστήριοι στον οικονομικό τομέα, γιατί εκεί θα έχετε καλύτερες ευκαιρίες για πραγματοποίηση.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα προσπαθήσετε να πραγματοποιήσετε μια από τις ιδέες σας, στην οποία έχετε επενδύσει μια δόση πρωτοτυπίας και θάρρους για να επιτύχετε κάτι που δεν έχετε κάνει πριν. Η επιτυχία σας σήμερα θα εξαρτηθεί εξ ολοκλήρου από τις προσωπικές σας φιλοδοξίες ή την έλλειψη φιλοδοξιών. Σήμερα θα έχετε καλύτερες ευκαιρίες να λύσετε διάφορα προβλήματα ή να καθαρίσετε πολύπλοκες σχέσεις. Η τύχη θα είναι στο πλευρό εκείνων από εσάς, που έχετε καθαρότητα και φως στις σκέψεις και τις πράξεις. Σήμερα, η αγάπη θα μπορεί να εκπλήξει μερικούς από εσάς μέσα από διάφορα νέα ή καταστάσεις .
Καρκίνος – η διευθέτηση διαφόρων εγγράφων και υποχρεώσεων σήμερα, θα πρέπει να εκπληρώνεται με οποιοδήποτε κόστος.
Σκορπιός – μια σημαντική μέρα, στην οποία θα αποφασίσετε για μια νέα δραστηριότητα, μια νέα δέσμευση ή ανάληψη μιας υποχρέωσης ή κάποια άλλη αλλαγή στη ζωή σας.
Ιχθείς – μια απρόβλεπτη ημέρα, με πολλά απροσδόκητα γεγονότα, συναντήσεις ή συνομιλίες.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: