Αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 5/4

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΨΗ ΗΜΕΡΑΣ
Ένα ήρεμο τρίγωνο μεταξύ Σελήνης και Κρόνου, μοιάζει σήμερα σαν την απόλυτη νηνεμία πριν την εκκωφαντική έκρηξη της αυριανής Ηλιακής έκλειψης! Δίνει έναυσμα για βαθιές σκέψεις και αυτοκριτική. Τα θέματα τώρα αντιμετωπίζονται σοβαρά και υπεύθυνα. Μπορείτε να ολοκληρώσετε εκκρεμείς υποχρεώσεις, ζητήματα καθημερινότητας ή εργασίας που έχετε καθυστερήσει. Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτή την όψη

ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Ένα συναισθηματικό περιβάλλον δημιουργείται σήμερα και μπορεί να δώσει ευκαιρίες, τόσο για να επιτύχετε, όσο όμως και να βγείτε χαμένοι. Όλα θα εξαρτηθούν από την ικανότητά σας να ζήσετε αυτήν την ημέρα με μεγαλύτερη πνευματικότητα και αγνότητα μέσα σας. Η αδράνεια ή η έλλειψη κατανόησης των συναισθημάτων και των επιθυμιών των άλλων ανθρώπων, θα σας κάνουν κακό σήμερα. Μην σπαταλάτε την ενέργειά σας! Προσπαθήστε να κάνετε τα πράγματα διαφορετικά, δίνοντας στον εαυτό σας την ευκαιρία να βρείτε καλύτερες μεθόδους για τις ενέργειές σας και την εκτέλεση των καθημερινών σας εργασιών. Ο μεγαλύτερος εχθρός σας σήμερα μπορεί να είναι η επιθυμία σας να επιβάλλετε την προσωπική σας βούληση σε άλλους. Αυτό θα είναι ιδιαίτερα αισθητό στις σχέσεις αγάπης. Ακόμα κι αν η σχέση σας είναι τέλεια, σήμερα μπορείτε να φέρετε την πικρία σε αυτήν, με την επιθυμία σας να είστε πάνω από τον σύντροφό σας ή αν ενεργείτε με οποιονδήποτε τρόπο ανέντιμα απέναντί ​​του / της. Τα νέα και οι προτάσεις που θα λάβετε σήμερα μπορεί να σας ενθουσιάσουν, αλλά μην βιάζεστε προτού ελέγξετε τα πάντα ή πραγματοποιήσετε τις απαραίτητες συνομιλίες.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, θα αναλογιστείτε τις προηγούμενες ενέργειές σας και τον αντίκτυπό τους σε εσάς μέχρι τώρα. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για νέες γνωριμίες που σχετίζονται κυρίως με τη δουλειά σας. Θα έχετε μια καλή μέρα για επαφές με άτομα από διαφορετικά μέρη. Εάν πρέπει να ταξιδέψετε σε μικρή απόσταση, δεν θα έχετε δυσκολίες.
Κριός – τα σχέδιά σας θα είναι εφικτά σήμερα και είστε αρκετά φιλόδοξοι για να τα πραγματοποιήσετε.
Λέων – μια σημαντική μέρα, στην οποία μπορούν να προκύψουν αλλαγές στην εργασία, τις προσωπικές σχέσεις και τις πράξεις σας.
Τοξότης – σήμερα δείξτε το καλύτερο του εαυτού σας. Μην είστε εγωκεντρικός, μην περιμένετε οι άλλοι να ακολουθούν ή να εντυπωσιάζονται από στις δικές σας σκέψεις, ζητήματα και ενδιαφέροντα.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, θα ασχοληθείτε πολύ πιο υπεύθυνα με τα προβλήματα συγγενών ή φίλων. Θα απολαύσετε μια συνομιλία με ένα άτομο που ζει σε άλλο σπίτι ή σε άλλη πόλη. Σήμερα θα κάνετε αισιόδοξα, τολμηρά και εφικτά σχέδια για το μέλλον σας. Σκεφτείτε τον τρόπο ζωής σας, υπάρχει κάτι για προσαρμογή.
Ταύρος – η διάθεσή σας δεν θα είναι υψηλή, αλλά τουλάχιστον μην αφήσετε τον εαυτό σας να κατηγορήσει τους άλλους για αυτό.
Παρθένος – θα δυσκολευτείτε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας σήμερα. Ο λόγος για αυτό μπορεί να είναι τα λάθη σας ή η αδυναμία σας να κρατήσετε μυστικά τα σχέδια και τις ιδέες σας πριν τα εφαρμόσετε.
Αιγόκερως – οι οικονομικές υποθέσεις θα είναι η προτεραιότητά σας, αλλά η φύση των προσωπικών σας ενεργειών πρέπει να είναι καθαρή, εάν δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε απώλεια.

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάτι χρήσιμο για εσάς ή την οικογένειά σας. Η μέρα θα είναι συναισθηματική, τεταμένη και απρόβλεπτη στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους, ειδικά τους νεότερους από εσάς. Πολλοί θα επικεντρωθείτε στην εξεύρεση πρακτικής λύσης σε ένα πρόβλημα ή μια σύγκρουση. Δεν αποκλείονται σημαντικά νέα σχετικά με μια εγκυμοσύνη ή τη γέννηση ενός παιδιού.
Δίδυμοι – σήμερα θα έχετε μια συνάντηση ή συνομιλία με έναν νεαρό άνδρα που θα είναι σημαντικός για το κοινό σας μέλλον ή θα έχετε μαζί κοινά σχέδια.
Ζυγός – οι επαφές σας με νέους ή παλιούς φίλους θα είναι ενδιαφέρουσες και παραγωγικές.
Υδροχόος – σήμερα εστιάζετε στα υλικά πράγματα στη ζωή σας, αλλά αναζητάτε μια ισορροπία μεταξύ αυτών και της πνευματικής ειρήνης μέσα σας.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα έχετε λόγο για να έχετε καλή διάθεση. Θα δείτε το μέλλον σας πιο καθαρά και αισιόδοξα. Φυσικά, όλα πρέπει να συμβαδίζουν με την πραγματικότητα γύρω σας, έτσι ώστε να μην αποδεικνύεται ότι ζείτε με ψευδαισθήσεις ή μάταιες ελπίδες. Η ισορροπία σήμερα σε όλα θα είναι πολύ σημαντική. Θα περιμένετε ειδήσεις που σχετίζονται με ένα πρόβλημα υγείας ενός ατόμου που γνωρίζετε. Αυτή η ημέρα θα ευνοήσει τις εξελίξεις στις αισθηματικές σχέσεις.
Καρκίνος – σήμερα θα έχετε διάφορες υποχρεώσεις με έγγραφα, συμβόλαια ή άλλα γραφειοκρατικά ζητήματα.
Σκορπιός – οι εκπλήξεις σήμερα θα μπερδέψουν μερικά από τα αρχικά σας σχέδια, αλλά μπορεί να είναι για το καλό σας…
Ιχθύες – σήμερα πολλοί θα έχουν μια υποχρέωση ή μια δέσμευση που πρέπει να ασχοληθείτε με έναν άνδρα από την οικογένεια ή τον κύκλο των συγγενών τους.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.