ATHINAIS ASTROLOGY

Αστρολογικές προβλέψεις 7-13 Ιουνίου

Advertisements

Στις 10 Ιουνίου, το νέο φεγγάρι και η Ηλιακή έκλειψη του μήνα, αναδύονται στον ουρανό, που συνδέεται σχεδόν ακριβώς με τον ανάδρομο Ερμή. Αυτή η τριπλή σύνδεση, μπορεί να αυξήσει την ψυχική δραστηριότητα και την περιέργεια, επισημαίνοντας όλα τα θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία. Προσοχή στις μετακινήσεις, στις πτήσεις κτλ, καθώς οι πολλοί ανάδρομοι πλανήτες έχουν σχέση με την πτώση.

Είναι η τέταρτη σε μια σειρά εκλείψεων στον άξονα Δίδυμων / Τοξότη. Μπορεί να θεωρηθεί ως μία από τις πολλές κοσμικές πιέσεις σχετικά με τα θέματα που διεγείρει. Η πρώτη έκλειψη σε αυτό το σύνολο των εκλείψεων Δίδυμοι / Τοξότης, πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2020 και η τελευταία θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο του 2021.

Συνδέει επίσης το μυαλό με την καρδιά, έτσι μπορούμε να περιμένουμε τη συναισθηματική ευαισθησία και την αλλαγή της διάθεσης. Τα νέα φεγγάρια είναι συνήθως υπέροχες στιγμές για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, αλλά αυτό δεν είναι ένα από αυτά, επειδή ο Ποσειδώνας τετραγωνίζει αυτήν την τριπλή σύζευξη των Δίδυμων. Η επικοινωνία θα μπορούσε επίσης να είναι ομιχλώδης και μπερδεμένη, οπότε προσέξτε για δύσκολες και παραπλανητικές δονήσεις γύρω από αυτήν την περίοδο. Ένα εξάμηνο με γεγονότα κοσμικά, αλλά και ατομικά για τον καθένα είναι μπροστά μας! Μπορεί να προκύψει ένας αγώνας μεταξύ γεγονότων έναντι της «αλήθειας», πιθανώς με συγκλονιστικές συνέπειες.

Οποιαδήποτε μορφή ταξιδιού, επικοινωνίας, διανομής, τεχνολογίας, λογισμικού, συμβάσεων συμβολαίων και ούτω καθεξής, θέλουν προσοχή καθώς μπορεί να φέρουν δυσλειτουργίες και παγίδες. Ωστόσο, υπάρχει πάντα μια ανοδική τάση στην αστρολογία και αυτή η περίοδος μπορεί να είναι μια ωραία στιγμή για να ξανασκεφτείτε, να επαναπροσδιορίσετε, να αξιολογήσετε, να επισκευάσετε ή να επαναφέρετε οτιδήποτε δεν είναι τόσο λειτουργικό, αποδοτικό και σαφές όσο θα μπορούσε να είναι.

Η κατάσταση με τους περιορισμούς, κανόνες και κανονισμούς λόγω πανδημίας πιθανότατα θα είναι ρευστή στην καλύτερη περίπτωση και μεταβλητή στη χειρότερη.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένοι στις τελευταίες ημέρες του δευτέρου δεκαημέρου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, επηρεάζεστε περισσότερο από αυτή την έκλειψη.

Την Πέμπτη, η όψη εξαγώνου Αφροδίτης και Ουρανού μπορεί να δώσει ξαφνικές και ευχάριστες ευκαιρίες στον έρωτα, που αλλάζουν απότομα την ψυχολογία. Ξαφνικά ταξίδια για ερωτικούς λόγους, έμπνευση, εξωστρέφεια, δημιουργικότητα. Έλξη από άτομα με προχωρημένη άποψη και αισθητική. Υπάρχει πάθος, ένταση, όλα γίνονται γρήγορα αν τα ακολουθήσεις, αλλά και γρήγορα μπορεί να τελειώσουν. Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως, Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες στις τελευταίες ημέρες του πρώτου δεκαημέρου και τις πρώτες ημέρες του δευτέρου δεκαημέρου ευνοούνται από αυτή την όψη.

Με τον Άρη να μετακινείται στο Λέοντα την Παρασκευή, δίνει κινητικότητα στην κοινωνική μας ζωή, αλλά και αλαζονικές συμπεριφορές και εγωισμό! Κριοί, Λέοντες και Τοξότες κινηθείτε με σύνεση! Προετοιμάζει όμως το έδαφος προς το τέλος του μήνα όταν συναντηθεί με την Αφροδίτη, που και εκείνη θα έχει περάσει στον Λέοντα, για ανοίγματα από 27 Ιουνίου και κάπου εκεί η… μουσική θα φτάσει στα αυτιά μας!

Δείτε τις ολοκληρωμένες σας προβλέψεις, στο βίντεο στο τέλος του κειμένου

ΚΡΙΟΣ
Ένα κύμα ενέργειας και ζωντάνια θα σας περιβάλλει, χάρη στη θετική επιρροή των πλανητών. Εάν το αξιοποιήσετε στο έπακρο, μπορείτε να επιτύχετε πολλά πράγματα. Ωστόσο, περίπου στα μέσα της εβδομάδας, θα είστε επιρρεπείς σε παρεξηγήσεις και εντάσεις, επομένως…..

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή η εβδομάδα θα περιστραφεί γύρω από θέματα που αφορούν την οικογένειά σας ή τους αγαπημένους σας γενικά. Ίσως χρειαστεί να ξεπεράσετε ορισμένα εμπόδια που δυσκολεύουν την….

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή η εβδομάδα δεν θα είναι κακή. Μπορεί να αντιμετωπίσετε υπερβολικό φόρτο εργασίας στο καθημερινό σας πρόγραμμα, κάτι που θα σας αγχώσει. Στην προσωπική σας ζωή, θα υπάρξουν κάποιες….

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τον τελευταίο καιρό, προσπαθούσατε να αναθεωρήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα. Ίσως δείτε τα όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί κατά τη διάρκεια οποιωνδήποτε σημαντικών συζητήσεων, γιατί ….

ΛΕΩΝ
Προσπαθήστε να είστε ξεκάθαροι και εστιασμένοι στον επιθυμητό στόχο σας, σε περίπτωση που υπάρχουν δυσάρεστες εκπλήξεις στις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Γύρω στο τέλος της εβδομάδας, οι νέες…..

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Ανησυχείτε για κάποιες πολύ σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να αλλάξουν τη ζωή σας. Αυτή η εβδομάδα θα σας δώσει την ευκαιρία….

ΖΥΓΟΣ
Προσπαθείτε σκληρά να ανακαλύψετε την αλήθεια πίσω από μερικούς ανθρώπους ή κάποιες επιχειρηματικές σχέσεις και αυτή την εβδομάδα θα την…..

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με όλα τα πράγματα που συμβαίνουν στη δουλειά και με την επιρροή των πλανητών, πρόκειται να ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο. Περίπου στα μέσα της εβδομάδας, η επικοινωνία μπορεί να γίνει……

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ζωή υπόσχεται να γίνει πιο διασκεδαστική για εσάς αυτήν την εβδομάδα, με τις θετικές επιρροές που λαμβάνετε από τους πλανήτες. Δεν μπορούν όλοι να σας δουν χαρούμενους και αυτό δημιουργεί ζήλια και…..

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή την εβδομάδα πρέπει να αγνοήσετε τυχόν παρεμβολές και να παραμείνετε επικεντρωμένοι σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σας. Ορισμένα ζητήματα από το παρελθόν μπορεί να σας κάνουν….

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η αρχή της εβδομάδας σηματοδοτεί μια πολύ πολυάσχολη και κοινωνική περίοδο για εσάς. Είστε ενθουσιασμένοι με την ιδέα να εξερευνήσετε νέες καταστάσεις και νέα μέρη. Ωστόσο, γύρω στα μέσα της εβδομάδας….

ΙΧΘΥΕΣ
Αυτή η εβδομάδα αναμένεται να σας φέρει κάποια αναταραχή, λόγω του πλανητικού περιβάλλοντος. Οι εξελίξεις πρέπει….

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: