Αστρολογικές προβλέψεις για Σάββατο 5/6

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΨΗ ΗΜΕΡΑΣ
Μια επιθετική και ευμετάβλητη αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα φέρνει χαμηλή ενέργεια, φοβίες, ανασφάλειες, εσωτερική αναστάτωση, αναθεώρηση, απαισιοδοξία, εσωστρέφεια. Εντάσεις και ξεσπάσματα στις σχέσεις μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξεις. Ταυτόχρονα ο Ανάδρομος Ερμής κάνει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα, δίνοντας δυσκολία συγκέντρωσης, αφηρημάδα, σύγχυση στην σκέψη, μπερδεμένες ιδέες που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις από κακή επικοινωνία, προβλήματα και χαμένες ευκαιρίες στην εργασία. Προσοχή σε αγορές, επενδύσεις και συνεργασίες, όπως και στα προσωπικά σας αντικείμενα. Πάλι ζητήματα επιστρέφουν για κάποιους και εκφράζονται συμφώνα με τις όψεις. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι θα είναι δύσκολο να ελέγξετε τα συναισθήματα και τα λόγια σας, περισσότερο από τα υπόλοιπα ζώδια.


ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ
Το Σάββατο, η συναισθηματική σας ζωή θα είναι σίγουρα πολύ πιο πλούσια. Αυτό θα επηρεάσει όχι μόνο την αγάπη και τις ρομαντικές σας σχέσεις, αλλά και την κοινωνική σας ζωή και τις επαφές που έχετε με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να εκφραστείτε. Αυτή δεν είναι μια μέρα για εμπορικά ή οικονομικά θέματα και εάν πρέπει να εμπλακείτε σε τέτοια να είστε προσεκτικοί. Σήμερα, αναζητήστε την εξέλιξη των δικών σας ικανοτήτων και δυνατοτήτων. Αναζητήστε νέους ορίζοντες για έκφραση και μοιραστείτε τολμηρά, χωρίς προκατάληψη ή εμπορικούς στόχους, τις γνώσεις και τις δεξιότητες που έχετε. Το Σάββατο είναι μια μέρα που ο πνευματικός κόσμος θα είναι κοντά σας μέσα από διάφορα όνειρα με ανθρώπους που δεν είναι πια στη ζωή ή μέσα από παράξενες εμπειρίες ύπνου. Θα καταλάβετε το νόημα μιας μεγάλης, απροσδόκητης αλλαγής που έχετε βιώσει στο παρελθόν και πώς έχει επηρεάσει την ανάπτυξη της προσωπικότητάς σας μέχρι τώρα. Μια μέρα που θα δείτε πιο ξεκάθαρα τι είδους άτομο ήσασταν στο παρελθόν και πώς είστε τώρα. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη ημέρα για ένα μνημόσυνο ή μια τελετή για να τιμήσετε την μνήμη ανθρώπων που δεν είναι πια στη ζωή. Αυτή η ημέρα μπορεί επίσης να φέρει με ένα ενδιαφέρον γεγονός σχετίζεται με ένα μωρό, ένα παιδί ή μια νεαρή γυναίκα. Οι συνομιλίες που σχετίζονται με θέματα εργασίας ή ιδιοκτησίας πρέπει να είναι προσεκτικές.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, θα έχετε προσδοκίες για την ανάπτυξη σχεδίων που έχετε προετοιμάσει τις τελευταίες ημέρες. Θα είστε πιο συναισθηματικοί και ευαίσθητοι, θα αναζητάτε προσοχή, αγάπη, κομπλιμέντα και αναγνώριση για την εργασία ή κάτι που κάνατε. Όσοι από εσάς θα «υποφέρετε» από κακή διάθεση ή απαισιοδοξία, θα σας προκαλέσει αυτή η καλή μέρα να ενεργοποιηθείτε, καθώς θα μπορούσατε να κάνετε πολλά χρήσιμα πράγματα.
Κριός – αυτή η μέρα θα φέρει πολλές ειδήσεις που θα σας δώσουν διάφορα, όπως διαφορετικές σημαντικές πληροφορίες για άτομα.
Λέων – προσοχή σήμερα θα απαιτήσει ό,τι νοιώθετε σαν ένα ανεπιθύμητο φορτίο, τόσο συναισθηματικά όσο και σωματικά.
Τοξότης – σήμερα, ανεξάρτητα από την κύρια τάση της ημέρας, για τον έναν ή τον άλλο λόγο θα πρέπει να μιλήσετε για θέματα που σχετίζονται με χρήματα, διάφορα έξοδα ή για νέες, αλλά ίσως και παλιές πηγές εισοδήματος.


Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, θα είναι μια από τις μέρες της ζωής σας που θα πρέπει να προσαρμοστείτε στα γεγονότα και τις σχέσεις που έρχονται και αναπτύσσονται στη ζωή σας. Η επιθυμία σας για έλεγχο των προσωπικών σας υποθέσεων ή των οικογενειακών σας σχέσεων, θα συναντήσει μια έντονη αντίσταση από άλλους συγγενείς. Μην προκαλείτε το θυμό κάποιου με βιαστικές ενέργειες ή άσκοπα σχόλια. Αυτή είναι μια μέρα που η ενέργειά σας θα πρέπει να επικεντρώνεται στην εποικοδομητική εργασία και να μην την σπαταλάτε σε πράγματα που είναι σημαντικά μόνο για εσάς και την άνεσή σας.
Ταύρος – αποφύγετε τους κινδύνους σήμερα. Κρατήστε τα προσωπικά σας αντικείμενα, τα μυστικά σας, τα έγγραφά σας μακριά από την περιέργεια των άλλων σχετικά με την προσωπική σας ζωή.
Παρθένος – το Σάββατο θα είναι μια κουραστική μέρα για εσάς, δίνοντας σας λίγο χρόνο για την ολοκλήρωση ορισμένων εργασιών και σχεδίων.
Αιγόκερως – μια συναισθηματική, γεμάτη διαφορετικές εμπειρίες μέρα, στην οποία η υπομονή σας μπορεί μερικές φορές να δοκιμαστεί πολύ δυσάρεστα. Μπορεί να έχετε λόγους χαράς ή ικανοποίησης εάν έχετε ξεπεράσει την μικρότητα στην καθημερινή σας ζωή.

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, έχετε μια μέρα μπροστά σας για την οποία σίγουρα δεν θα είστε προετοιμασμένοι, όχι επειδή δεν έχετε ιδέα τι θέλετε, αλλά επειδή τα σημερινά γεγονότα θα ξεδιπλωθούν πολύ διαφορετικά από ότι αναμένατε. Εκπλήξεις θα προκύψουν στο σπίτι σας ή έξω, μέσω τηλεφωνικών συνομιλιών ή μέσω απροσδόκητων συναντήσεων. Θα υπάρξει πολύ θετική ενέργεια και η τύχη σίγουρα θα είναι μαζί σας. Απαιτείται υπομονή λόγω κάποιων βιαστικών σχολίων από διαφορετικά άτομα ή μπροστά σε αόριστες ενέργειες.
Δίδυμοι – πολλές επαφές σήμερα θα σας κουράσουν πολύ γρήγορα. Θα πρέπει να είστε σε επίπεδο, να διατηρήσετε τη διπλωματία και την κατανόηση, ακόμη και όταν έχετε επαφές με ευερέθιστους ανθρώπους.
Ζυγός – οι οικογενειακές σας υποθέσεις δεν θα είναι στο παρασκήνιο σήμερα και για κάποιο λόγο ακόμη και αυτό το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να κάνετε κάποια υπεύθυνη δουλειά για την οικογένειά σας.
Υδροχόος – θα είναι δύσκολο για εσάς να αντισταθείτε στον πειρασμό σήμερα να μη μιλήσετε για οικονομικά θέματα με ανθρώπους, τόσο από το σπίτι σας, όσο και με εκείνους με τους οποίους έχετε επιχειρηματικές σχέσεις.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, ένα ενδιαφέρον σαββατοκύριακο, στο οποίο θα πρέπει να είστε σε θέση να αντέξετε διάφορες αναμενόμενες ή απροσδόκητες καταστάσεις και συναντήσεις. Μπορείτε να κάνετε πολλά καλά πράγματα σήμερα και μπορείτε να πάρετε πολλά καλά πράγματα από γνωστούς ή ξένους. Να είστε έτοιμοι και ανοιχτοί σε όλα, γιατί αυτή η μέρα θα έχει ισχυρή πνευματική επιρροή σε εσάς. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για ταξίδια, για συναντήσεις με ανθρώπους από διαφορετικούς οικισμούς, καθώς και για νέους γνωστούς.
Καρκίνος – μπορείτε να πετύχετε πολλά σήμερα. Πιστέψτε στον εαυτό σας και ενεργήστε. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα συναισθήματα πρέπει να ξεπερνούν την λογική.
Σκορπιός – τα προβλήματα σήμερα μπορούν να ξεπεραστούν αν είστε έτοιμοι να αποδεχτείτε την πραγματικότητα, τη θέση των άλλων ανθρώπων ή να κάνετε συμβιβασμό.
Ιχθείς – οι σκέψεις σας σήμερα θα πετούν προς διαφορετικές κατευθύνσεις, πιθανότατα λόγω της ποικιλίας των πληροφοριών που πρόκειται να λάβετε σήμερα.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


2 απαντήσεις στο “Αστρολογικές προβλέψεις για Σάββατο 5/6”

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading