ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΨΗ ΗΜΕΡΑΣ

Σε ισχύ το χθεσινό τυχερό τρίγωνο που είδαμε χθες (διαβάστε ΕΔΩ) και το τρίγωνο Ήλιου με τον Κρόνο, που επηρεάζει περισσότερο Δίδυμους, Ζυγούς και Υδροχόους του Β’ δεκαημέρου, δίνοντας ώθηση να κάνουν πράξεις τις ιδέες τους. Δίνει ένα πολύ καλό διάστημα για ξεκινήματα που αντέχουν στον χρόνο, για σοβαρές σχέσεις, για επαφή με άτομα εξουσίας, ή ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας.

Η Σελήνη επίσης σήμερα από τον Κριό θα δώσει την ευκαιρία να ενισχυθούν αυτές οι όψεις και να προφέρει την ενέργεια για περισσότερη δράση και αποφασιστικότητα σε ζητήματα οικονομικά. Το ένστικτό σας μπορεί να είναι ο καθοδηγητής σας! Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του Α’ δεκαημέρου, έχετε αυτή την εύνοια, ενώ Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, μπορείτε να έχετε ευκαιρίες μέσα στην ημέρα σε αυτό τον τομέα!

ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Την Παρασκευή, να είστε έτοιμοι για περισσότερη δουλειά στο σπίτι και με άτομα από τον κύκλο των συγγενών σας. Πρέπει να αναλάβετε μεγαλύτερη ευθύνες για τα ζητήματα σπιτιού και τις οικογενειακές υποθέσεις. Αυτό μπορεί να περιορίσει την απόδοση στις υπόλοιπες καθημερινές δράσεις σας που σχετίζονται με την εργασία, τις επιχειρήσεις ή άλλες δραστηριότητες που είναι σημαντικές για εσάς. Η ικανότητά σας να προσαρμοστείτε σε αυτές τις συνθήκες, σήμερα θα είναι πολύ σημαντική, επειδή η κύρια αποστολή σας σήμερα, είναι να δημιουργήσετε και να διατηρήσετε την αγάπη και την αρμονία. Εάν αισθάνεστε ότι το βάρος είναι πολύ μεγάλο για εσάς, κάντε ό,τι μπορείτε για να μεταφέρετε μερικές από τις ευθύνες σας σε άλλους ανθρώπους. Την Παρασκευή, αποφύγετε την επίλυση εγγράφων ή οικονομικών ζητημάτων που έχετε ήδη αντιμετωπίσει. Μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι θα μπορείτε να τα λύσετε σήμερα, αλλά ένα νέο ή παλιό πρόβλημα θα λειτουργήσει ανασταλτικά. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι όσοι από εσάς έχετε μάθει ορισμένα μαθήματα, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε κάτι νέο σε νέα σημαντικά θέματα. Η ημέρα μπορεί να φέρει δυσάρεστα νέα σχετικά με την υγεία ή άλλες καταστάσεις ζωής στη ζωή ενός αγοριού ή ενός νεαρού άνδρα.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, πιθανότατα θα αντιμετωπίσετε μια μικρή ένταση στην οικογένειά σας ή στην ερωτική σας ζωή. Θα λάβετε σημαντικά νέα για εσάς από άλλη τοποθεσία. Σήμερα, πολλοί θα χαρείτε για απροσδόκητα χρήματα ή θα συζητήσετε την εξέλιξη των μελλοντικών επαγγελματικών σας θεμάτων.

Κριός – σήμερα μην αγνοείτε τους νέους ανθρώπους στη ζωή σας. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο για να τους γνωρίσετε και να κρίνετε από τις πράξεις τους. Η ημέρα φέρνει ένα συμβάν ή μια υποχρέωση που σχετίζεται με ένα άτομο που γεννήθηκε στα ζώδια του Ταύρου, του Αιγόκερω ή της Παρθένου.

Λέων – οι οικονομικές σας υποθέσεις θα έχουν προτεραιότητα σήμερα, λόγω της ανάγκης ολοκλήρωσης ορισμένων υποχρεώσεων έως το τέλος αυτής της εβδομάδας.

Τοξότης – μια υπέροχη μέρα. Μην φοβάστε να εργαστείτε, να ενεργήσετε στα σημαντικά καθήκοντά σας.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, την Παρασκευή θα έχετε απροσδόκητες επαφές, οι οποίες θα είναι μια ευκαιρία για συζητήσεις στο σπίτι σας. Πολλοί θα χαρείτε για τις ειδήσεις που σχετίζονται με ένα άτομο που ζει σε άλλο σπίτι ή σε άλλη τοποθεσία. Σήμερα μπορείτε να αντιμετωπίσετε μια περίπλοκη κατάσταση που σχετίζεται με ταξίδια ή με άτομα από το εξωτερικό.

Ταύρος – σήμερα, τα προβλήματά σας μπορεί να προκύψουν από αυταπάτη ή υποψίες για τα λόγια και τις ενέργειες ανθρώπων που σίγουρα δεν έχουν τόσο κακές προθέσεις απέναντί ​​σας.

Παρθένος – νέα ή πρόσκληση από μια γυναίκα θα είναι μια από τις συναισθηματικές εμπειρίες αυτής της ημέρας.

Αιγόκερως – μια δυναμική μέρα με πολλά καθήκοντα και επείγουσες υποχρεώσεις. Οργανωθείτε, σχεδιάστε και γίνετε πιο δραστήριοι!

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, αποφύγετε να κάνετε βιαστικές ή ακριβές αγορές. Οι δυσάρεστες εκπλήξεις θα σχετίζονται με παρόμοιες ενέργειες ή συναισθηματικές αποφάσεις από την πλευρά σας. Η υγεία μιας γυναίκας που γνωρίζετε, θα συνεχίσει να είναι ασαφής. Η μέρα μπορεί να φέρει ειδήσεις που σχετίζονται με μια παλιά αγάπη ή μια νέα ερωτική σχέση.

Δίδυμοι – σήμερα θα είναι δύσκολο να ελέγξετε την ημέρα. Κάποια σημαντικά πράγματα μπορεί να γλιστρήσουν από τα χέρια σας ή να μην πραγματοποιηθούν.

Ζυγός – πολλές επαφές ή συνομιλίες σήμερα μπορούν να σας κάνουν να κουραστείτε και να σας κάνουν να νιώσετε εξαντλημένοι στο τέλος της ημέρας.

Υδροχόος – μια ωραία μέρα που μπορείτε να σκεφτείτε μερικές από τις δικές σας απολαύσεις για διασκέδαση, πράγματα που μπορούν να σας φορτίσουν με καλή διάθεση και αισιοδοξία για το μέλλον.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα είστε πιο βυθισμένοι στα προσωπικά σας προβλήματα και τα σχέδιά σας και θα είναι δύσκολο για εσάς να δώσετε προσοχή στους συγγενείς ή τους φίλους σας. Σήμερα σίγουρα δεν θα είστε σε διάθεση για συγκρούσεις και διαμάχες. Εάν κάποιος σας προκαλέσει, πιθανότατα θα παραμείνετε σιωπηλοί. Αποφύγετε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων σήμερα, καθώς ενδέχεται να επηρεαστούν κατά κάποιο τρόπο από τις πικρές σας εμπειρίες στο παρελθόν. Οι οικονομικές υποχρεώσεις ή οι σχέσεις με παιδιά ή άτομα νεότερα από εσάς μπορεί να είναι αιτία ανησυχίας.

Καρκίνος – οι οικογενειακές σας υποθέσεις θα είναι σημαντικές, αλλά όχι μόνο εκείνες που αφορούν το προσωπικό σας σπίτι. Άλλοι συγγενείς θα σας χρειαστούν επίσης για διάφορους λόγους.

Σκορπιός – μια ημέρα κατά την οποία η προσοχή σας θα πρέπει να εστιάζεται στην εργασία ή την επιχείρησή σας. Εκεί θα έχετε υπεύθυνα καθήκοντα ή ευκαιρίες για ανάπτυξη.

Ιχθείς – θα έχετε μια ευοίωνη μέρα για αγάπη, φλερτ και ευκαιρίες να περάσετε όμορφα.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.