Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 25/3

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΨΗ ΗΜΕΡΑΣ
Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δια, δίνει μια πολύ καλή προοπτική στην ημέρα! Φέρνει τύχη στα οικονομικά και τον έρωτα. Μπορεί να σας βοηθήσει σε νομικά ζητήματα και γραφειοκρατικές διαδικασίες ή να σας δώσει μια διευκόλυνση για ένα ταξίδι! Βοήθεια δίνει και στις σχέσεις από απόσταση! Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες των πρώτων ημερών του Α’ δεκαημέρου, ευνοείστε από αυτή την όψη περισσότερο!


ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ
Και αυτή η μέρα είναι δυναμική, γεμάτη εργασίες και γεγονότα. Αν καταφέρατε να οργανώσετε τις υποθέσεις σας από χθες, σήμερα θα μπορείτε να ξεκινήσετε μερικές νέες υποχρεώσεις και σχέδια. Ωστόσο εάν δεν είστε έτοιμοι, καλύτερα να μην πιέζετε τα πράγματα, γιατί αυτό θα δημιουργήσει μόνο χάος στη ζωή σας. Πρέπει να είστε καλά προετοιμασμένοι και να γνωρίζετε τους στόχους και την υλοποίησή τους εάν θέλετε να επιτύχετε πραγματικά σήμερα. Η επικοινωνία θα είναι σημαντική, αλλά ταυτόχρονα δεν πρέπει να διασκορπίζετε την προσοχή σας σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Προσοχή σήμερα θα απαιτήσει για κάποιους η υγεία ενός άνδρα Στη δουλειά σας και στην ερωτική σας ζωή, τα θέματα θα εξαρτηθούν σε κάποιο βαθμό από τις ενέργειες και τις αποφάσεις ενός ατόμου που γεννήθηκε στα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως). Οι συγκρούσεις σήμερα, όπου προκύπτουν, είτε θα προκληθούν σκόπιμα, είτε θα αποκαλύψουν δυσάρεστες αλήθειες, μυστικά και ίντριγκες. Σήμερα θα είναι καλό να αποφεύγουμε συγκρούσεις ή εκδικητικούς ανθρώπους.


Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, τα σημερινά γεγονότα θα σας δείξουν ότι πρέπει να ελέγξετε τα σημαντικά πράγματα στη ζωή σας. Οι μεγαλύτερες υποχρεώσεις σας στην εργασία, δεν πρέπει να επηρεάζουν αρνητικά τις οικογενειακές υποθέσεις και τις σχέσεις σας. Η ημέρα θα φέρει μια σημαντική συνομιλία ή εκδήλωση που σχετίζεται με ένα άτομο στον κύκλο φίλων σας.
Κριός – σήμερα δεν θα είναι η ισχυρότερη μέρα σας, γιατί είτε θα αισθανθείτε κουρασμένοι, είτε θα έχετε κακή διάθεση και θα αισθάνεστε πιο ευαίσθητα και συναισθηματικά.
Λέων – η μέρα θα φέρει μια σημαντική συνομιλία ή ένα θέμα με ένα άτομο που γεννήθηκε κάτω από τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) .
Τοξότης – μια υπέροχη μέρα και πρέπει να την χρησιμοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο για εσάς, χωρίς να υπερεκτιμάτε τον εαυτό σας ή να ενεργείτε βιαστικά, συναισθηματικά.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, χρησιμοποιήστε τις ευκαιρίες της ημέρας για πράγματα που περιμένετε να σας φέρουν επιτυχία, να αποκτήσετε νέες γνώσεις και δεξιότητες, για να σημειώσετε σημαντική πρόοδο στις υποθέσεις σας. Σήμερα θα ζήσετε ευχάριστες στιγμές που σχετίζονται με μια γυναίκα. Θα έχετε ενδιαφέροντα όνειρα που θα προσπαθήσετε να ερμηνεύσετε. Την Πέμπτη, αποφύγετε τα άσχημα λόγια, κακές λέξεις ή τις προσβολές.
Ταύρος – σήμερα κάτι ή κάποιος μπορεί να σας τρομάξει, να σας ενοχλήσει, να σας μεταφέρει άσχημα νέα ή κάτι άλλο που θα σας ενοχλήσει.
Παρθένος – χρησιμοποιήστε αυτήν την ημέρα για να οργανώσετε και να σχεδιάσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις, τα έσοδα και τα έξοδα στον προϋπολογισμό σας.
Αιγόκερως – σήμερα μπορείτε να αγοράσετε κάτι προσωπικό για τον εαυτό σας, να οργανώσετε την καθαριότητα στο σπίτι σας και γενικά να παρέχετε υλική άνεση στη ζωή σας.

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, τα συμβάντα της ημέρας και οι άνθρωποι θα σας βοηθήσουν να βρείτε την καλύτερη λύση σε προβλήματα που σας έχουν προκαλέσει άγχος τις τελευταίες ημέρες. Σήμερα μπορείτε να μιλήσετε με τον σύντροφό σας για σημαντικά μελλοντικά σχέδια σχετικά με διάφορες οικογενειακές καταστάσεις.
Δίδυμοι – σήμερα θα ασχοληθείτε με έγγραφα, συμβόλαια, διάφορες ενέργειες οικονομικού χαρακτήρα, που θα έχουν θετικό αντίκτυπο στο μέλλον σας.
Ζυγός – οι πολλές υποχρεώσεις σας σχετικά με παιδιά ή άτομα νεότερα από εσάς, θα σας επιβαρύνουν διανοητικά. Ελπίζω να είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα.
Υδροχόος – μια μέρα για αγάπη και ρομαντικά θέματα, κατάλληλη για να ανανεώσετε τις φιλίες σας ή να συμμετάσχετε σε ομάδες με κοινά ενδιαφέροντα.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα έχετε μια ευοίωνη μέρα για να εκτελέσετε διάφορα καθήκοντα και ευθύνες που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια ή την αγάπη. Σήμερα θα είναι σημαντικό για εσάς να επιτύχετε αρμονία στις σκέψεις και τα συναισθήματα, να συναντήσετε ανθρώπους. Η Πέμπτη θα σας εκπλήξει με νέα ή προτάσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας να περιμένετε πληροφορίες ή ανάπτυξη ενός θέματος που αφορά ένα ακίνητο, ζητήματα χρημάτων ή εγγράφων. Οι περιστάσεις θα ευνοήσουν την ανάπτυξή τους εφόσον δεν δημιουργείτε δυσαρμονία με βιαστικές και συναισθηματικές αντιδράσεις και αποφάσεις.
Καρκίνος – θα ήταν καλό σήμερα να προσέχετε ορισμένα προβλήματα στη ζωή σας, αναζητώντας μια πιο ορθολογική λύση σε αυτά.
Σκορπιός – μια δυναμική ημέρα, στην οποία θα είναι δύσκολο για εσάς να ζήσετε κάθε γεγονός συναισθηματικά.
Ιχθείς – σήμερα θα έχετε σοβαρά καθήκοντα, ευθύνες και υποχρεώσεις με άτομα που ανήκουν στα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος).

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.