Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 2/6

Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 6/4

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΨΗ ΗΜΕΡΑΣ
Η Αφροδίτη μετακινείται στον Καρκίνο και σηματοδοτεί έναν καλό χρονικό σημείο για την επιδιόρθωση και την ενίσχυση των οικογενειακών δεσμών και για την προσφορά στους αγαπημένους μας, δίνοντας την βοήθειά μας ή ζητώντας τη βοήθειά τους. Σίγουρα θα επικεντρωθείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα και σε ζητήματα γύρω από το σπίτι. Αυτή η επιρροή μπορεί επίσης να αποφέρει οικονομικά οφέλη. Να είστε προσεκτικοί όμως όσο αφορά τις αποφάσεις που παίρνετε για χρήματα.
Τα ζώδια που ωφελούνται περισσότερο από την Αφροδίτη στον Καρκίνο είναι οι Καρκίνοι, οι Ιχθύες, οι Σκορπιοί, οι Ταύροι και οι Παρθένοι, τόσο στα οικονομικά, όσο και στα αισθηματικά σας.
Οι Δίδυμοι, οι Λέοντες, οι Υδροχόοι και οι Τοξότες, θα έχουν καλές ευκαιρίες στα αισθηματικά τους.
Οι Αιγόκεροι, οι Κριοί και οι Ζυγοί μάλλον θα δυσκολευτούν τώρα…


ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Την Τετάρτη, σίγουρα θα χρειαστείτε περισσότερη και πιο ρεαλιστική οργάνωση των υποθέσεων και των υποχρεώσεων που θα έχετε. Αυτή δεν είναι μια μέρα που θα απαιτήσει ταχύτητα στις ενέργειές σας. Αντιθέτως! Όλα θα πρέπει να μελετηθούν καλά και αν αισθανθείτε κάποια αβεβαιότητα, αφήστε τις αποφάσεις ή τις ενέργειές σας για αύριο ή για την υπόλοιπη εβδομάδα. Η αναζήτηση συμβουλών ή βοήθειας δεν θα βλάψει την αυτοεκτίμησή σας και μπορεί να σας προστατεύσει σε μεγάλο βαθμό από λάθη. Την Τετάρτη, τα οικονομικά σας ζητήματα θα απαιτήσουν τη μεγαλύτερη προσοχή, ειδικά εκείνα που σχετίζονται με την επίλυση τυχόν προβλημάτων ή δυσκολιών. Αποφύγετε επικίνδυνες ενέργειες με χρήματα, επενδύσεις για τις οποίες δεν έχετε αρκετές πληροφορίες ή γνώσεις. Η Τετάρτη έρχεται στη ζωή σας με κάποια απροσδόκητα γεγονότα ή ειδήσεις, αλλά μάλλον θα αφορούν πράγματα ή άτομα που βρίσκονται κοντά σας. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για τη μετάβαση σε ένα νέο σπίτι ή νέο διαμέρισμα προς ενοικίαση. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, μην φοβάστε να βασιστείτε στη δική σας διαίσθηση και την εμπειρία ζωής που έχετε αποκτήσει μέχρι τώρα. Αν πρέπει να ταξιδέψετε, σας περιμένουν ενδιαφέρουσες εκπλήξεις.


Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, σήμερα θα κάνετε σχέδια για ταξίδια ή με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις. Αποφύγετε να μιλάτε για χρήματα σήμερα, καθώς δεν θα σας φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Την Τετάρτη, θα έχετε λόγο να επανεξετάσετε τα σχέδιά σας για τις επόμενες ημέρες έως το τέλος της εβδομάδας.

Κριός – πιθανότατα αυτή η ημέρα θα φέρει ένα γεγονός ή ένα θέμα που σχετίζεται με ένα άτομο που γεννήθηκε στα ζώδια του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου.

Λέων – να προσέχετε την απάτη, τις βιαστικές αποφάσεις, την επιρροή των υποκριτών ή εγωιστών γύρω σας.

Τοξότης – μια ημέρα αγάπης και εναρμόνισης σημαντικών προσωπικών ή οικογενειακών σχέσεων.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, θα νιώσετε ευχάριστα συναισθήματα που σχετίζονται με φίλους ή συγγενείς. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για τον προγραμματισμό μελλοντικών ενεργειών με βάση τη συσσωρευμένη εμπειρία και γνώση ζωής που έχετε. Ζητήματα από το πρόσφατο παρελθόν θα επηρεάσουν αποφάσεις ή σχέδια που σχετίζονται με ένα ακίνητο σας.

Ταύρος – έχετε μια ενδιαφέρουσα μέρα μπροστά σας, στην οποία θα μπορείτε να διασφαλίσετε ευχάριστες στιγμές. Μπορεί αυτό να έχει καλή επίδραση στην ερωτική σας ζωή, εάν είστε πρόθυμοι να βάλετε περισσότερη τρυφερότητα και πάθος στη σχέση σας.

Παρθένος – αποφύγετε το άγχος και τις ανησυχίες σήμερα. Δεν είστε στην καλύτερη κατάσταση, οπότε αποφύγετε κάθε είδους φορτία.

Αιγόκερως – σήμερα θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε έγγραφα που είναι σημαντικά για εσάς, τα οποία θα απαιτήσουν κάποια δαπάνη χρημάτων ή θα σας προσφέρουν κάποιο εισόδημα.

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, αποφύγετε να ταξιδέψετε την Τετάρτη, εκτός εάν σχετίζεται με τις επαγγελματικές σας δεσμεύσεις που δεν μπορείτε να αναβάλλετε. Εάν είστε γονέας, σήμερα θα χρειαστεί να αφιερώσετε χρόνο για θέματα εκπαίδευσης ή άλλες σημαντικές δραστηριότητες που σχετίζονται με το παιδί σας. Σε γενικές γραμμές, αυτή η ημέρα φέρνει μια δοκιμασία των ηθικών αξιών σας, όταν λαμβάνετε σημαντικές αποφάσεις. Αποφύγετε τις συγκρούσεις που σχετίζονται με τα προσωπικά ή υλιστικά συμφέροντά σας, καθώς η Τετάρτη δεν ευνοεί τέτοιες ενέργειες.

Δίδυμοι – οι περισσότερες εργασίες ή θέματα στην οικογένεια μπορεί να απαιτούν πιο σοβαρή προσοχή από την πλευρά σας.

Ζυγός – θα είστε πολύ πιο έντονοι σήμερα λόγω της δυναμικής των γεγονότων ή λόγω των μεγαλύτερων υποχρεώσεων σας. Οι συγκρούσεις θα προκύψουν εύκολα, αλλά γενικά η εξέλιξή τους να ξέρετε, θα είναι εις βάρος σας.

Υδροχόος – ο φόρτος εργασίας σας με φίλους που θα σας αναζητούν συνομιλίες ή μια συνάντηση, μπορεί να είναι πολύ καλά για εσάς σήμερα. Να είστε διπλωματικοί και να επιλέξετε αυτούς που είναι πιο σημαντικοί αυτήν τη στιγμή.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, οι καταστάσεις θα είναι πιο δυναμικές και πιο ενδιαφέρουσες, συνοδευόμενες από μεγάλη αισιοδοξία και ελπίδα για την ανάπτυξη των προσωπικών υποθέσεων. Η κοινωνική σας δραστηριότητα θα είναι πολύ υψηλή και έτσι θα μάθετε περισσότερες πληροφορίες ή νέα που πρέπει να επιλέξετε με σύνεση. Σήμερα θα λυπηθείτε από ειδήσεις που σχετίζονται με προβλήματα ή το προσωπικό δράμα στη ζωή ενός ατόμου που γνωρίζετε. Η Τετάρτη εκφράζει κάποια ένταση στη σχέση αγάπης σας, η οποία θα περάσει γρήγορα αν κατανοήσετε περισσότερο τις λέξεις και τις ενέργειες του συντρόφου σας.

Καρκίνος – σήμερα θα έχετε περισσότερη δουλειά στη δουλειά και στο σπίτι. Είναι δυνατόν να επισκεφθείτε ένα ίδρυμα, μια εταιρεία ή μια υπηρεσία για ένα σημαντικό θέμα για εσάς.

Σκορπιός – την Τετάρτη θα ασχοληθείτε με υποθέσεις που θα σας συνδέσουν με ανθρώπους που ανήκουν πιθανότατα στο ίδιο με εσάς ζώδιο.

Ιχθείς – θα είστε συναισθηματικά απρόβλεπτοι, ευαίσθητοι και όχι προσεκτικοί. Προσπαθήστε να κατανοήσετε και να είστε ανεκτικοί με τις απόψεις ή τις επιθυμίες των ανθρώπων γύρω σας.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading