,

Ας λιθοβολήσουμε εκείνη με την κυτταρίτιδα και τα περιττά κιλά!

Πρέπει να προσέχουμε την εμφάνισή μας. Να τρώμε υγιεινά και να γυμναζόμαστε συστηματικά. Πρέπει να προσέχουμε την επιδερμίδα μας, να κάνουμε συχνά απολέπιση και να την ενυδατώνουμε τακτικά. Πρέπει να προσέχουμε το μακιγιάζ μας, ώστε να καλύπτουμε όλες τις μικρές ατέλειες που έχουμε. Πρέπει να προσέχουμε τα ρούχα μας, για να κολακεύουν τα δυνατά μας σημεία και να αποκρύπτουν όσα δεν πρέπει να φαίνονται. Πρέπει να ακολουθούμε τους κανόνες της τελειότητας και να μην παρεκκλίνουμε ούτε χιλιοστό απ’ αυτούς, γιατί μπορεί να έρθει η καταστροφή! Πρέπει να είμαστε πολύ αυστηροί με όλες τις παραπάνω πρακτικές και να μαστιγώνουμε ανελέητα όποιον έχει το θράσος να μην το κάνει! Σ’ αυτή την κοινωνία της τελειότητας, δεν χωράνε τέτοια λάθη!


Ας μαζευτούμε λοιπόν όλοι εμείς οι τέλειοι να λιθοβολήσουμε μέχρι θ@νάtου εκείνη με την κυτταρίτιδα και τα περιττά κιλά! Εκείνη που τόλμησε να βάλει μπικίνι και δεν ντρέπεται για την γεμάτη ραγάδες κοιλιά της! Εκείνη που είχε το θράσος να εμφανιστεί στην παραλία μ’ αυτό το πλαδαρό σώμα! Ας διατηρήσουμε τον κόσμο όμορφο και λαμπερό! Ας γεμίσουμε κόμπλεξ κάθε έναν που δεν πληροί τα κριτήρια! Ας γεμίσουμε τον κόσμο με ανθρώπους με διατροφικές διαταραχές! Ας οδηγήσουμε και μερικές έφηβες στην @υτοκtον1α! Μικρή η απώλεια, σημασία έχει να διατηρήσουμε μια αρμονική θέα για τα υπέροχα, καλοβαμμένα ματάκια μας στην παραλία…

Πόσο για κλάματα είστε όμως ε! Πόσο γελοίοι μπορεί να είστε ορισμένοι! Όλοι εσείς που ανοίγετε το κατά τ’ άλλα καλοσχηματισμένο στόμα σας και εξαπολύετε κοτσάνες μεγατόνων! Πόσο απαίδευτοι και κομπλεξικοί, όλοι εσείς που θέτετε όρια θαρρείς και σας ανήκει ο κόσμος! Όλοι εσείς που κάνετε ανεκδιήγητο bullying σε επώνυμους ή μη ανθρώπους, για να καλύψετε τις δικές σας ανασφάλειες και προβλήματα! Κόπτεστε τάχα για την υγεία των υπολοίπων και την εικόνα τους; Ενδιαφέρεστε τάχα για την ψυχολογία τους; Ποια ψυχολογία; Αυτή που οι ίδιοι προσπαθείτε με μανία να ποδοπατήσετε και να καταστρέψετε για να νιώσετε ανώτεροι; Ας μην κοροϊδευόμαστε! Κανένας δεν κόπτεται για την υγεία του άλλου, όταν με χαζογελάκια σχολιάζει με την παρέα του την περιφέρεια της διπλανής. Το μόνο που δείχνει είναι τα ψυχολογικά θέματα, τα κόμπλεξ κατωτερότητας και τις αμέτρητες ανασφάλειες που μπορεί να διαθέτει. Δυστυχώς όμως, καταλήγουμε στο να στέλνουμε σε ψυχολόγους τους καλούς ανθρώπους, για να αντέξουν αυτούς που έχουν πραγματικά εσωτερικά θέματα προς επίλυση.


Η διάθεση του σώματός μας, ο τρόπος που του φερόμαστε και το πόσο το φροντίζει ο καθένας από εμάς, είναι καθαρά προσωπική υπόθεση και δεν αφορά κανέναν! Και μην ακούσω αηδίες του στυλ “τα δημόσια νοσοκομεία τα πληρώνουμε όλοι κι αυτή θα νοσηλευτεί αργά ή γρήγορα, λόγω προβλημάτων που θα εμφανίσει”, γιατί αν είναι έτσι, κόψτε όλοι ποτά, τσιγάρα, αυτοκίνητα, καταχρήσεις, extreme sports κτλ για να σώσουμε το Ε.Σ.Υ.! Κυρίως όμως, κόψτε τις μ@λ@κίες κι αφήστε τον κόσμο να ζήσει όπως γουστάρει κι αν δεν γουστάρετε τέτοια “ειδεχθή θεάματα”, βάλτε το πανάκριβο γυαλί ηλίου σας και στρέψτε το βλέμμα σας αλλού! Ασχοληθείτε με την δική σας βιτρίνα κι έτσι για την αλλαγή, φροντίστε να ρίξετε και μια γενική στο μέσα σας, γιατί έχει πιάσει σκουλήκια!

Της Κικής Γιοβανοπούλου


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading