Αστρολογικές προβλέψεις για Κυριακή 28/3

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΨΗ ΗΜΕΡΑΣ
Η όψη τριγώνου του Άρη με τον Ποσειδώνα, συνεχίζεται και σήμερα (δείτε ΕΔΩ)
Η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων σε σύνοδο με τον Δία, δίνει μια καλή όψη, αφού δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα και οπλίζει το άτομο με αισιοδοξία. Το χιούμορ και η διάθεση για περιπέτεια «ξυπνούν» και φέρνουν μια όμορφη ατμόσφαιρα γύρω μας, πιο χαλαρή. Μπορεί να μας δώσει ευχάριστα και αισιόδοξα μηνύματα και συναισθήματα. Δημιουργικότητα, έμπνευση, διορατικότητα, άνοιγμα καρδιάς, ευκαιρίες για έρωτα, για θετικές σχέσεις με γυναίκες και την μητέρα, όπως και τα παιδιά. Την εύνοια της όψης θα δεχτείτε πιο έντονα οι γεννημένοι στις πρώτες ημέρες του πρώτου δεκαημέρου των ζωδίων του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων.


ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ
Είναι σημαντικό να ξεκινήσετε αυτήν την ημέρα με καλή διάθεση. Το πώς θα μπείτε στον Ιούνιο, θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τη διάθεση και τις καταστάσεις σε αυτόν τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού του 2021. Σήμερα αναζητήστε και δημιουργήστε ευχάριστες και χαρούμενες στιγμές. Δείξτε τις δικές σας δεξιότητες και ταλέντα στην εργασία, στην επιχείρηση, σε αυτό που θα πρέπει να κάνετε σήμερα. Μην φοβάστε να ξεχωρίσετε με τις ικανότητές σας, απλά αφήστε το να συμβεί με φυσικό τρόπο, ώστε οι ενέργειές σας να μην παρεξηγηθούν. Σήμερα μπορείτε να μάθετε νέα πράγματα από άτομα που γνωρίζουν περισσότερα από εσάς. Βοηθήστε την ανάπτυξή σας, μην παρεμβαίνετε σε αυτήν. Την Τρίτη, η σχέση αγάπης σας θα έχει μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη, ειδικά αν καταφέρετε να δημιουργήσετε μια ρομαντική ατμόσφαιρα, μια ευχάριστη έκπληξη για το αγαπημένο σας πρόσωπο. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για να αναζητήσετε και να δημιουργήσετε μια νέα ερωτική σχέση, που πιθανά θα έχει πολύ καλύτερη προοπτική σοβαρής δέσμευσης στο μέλλον. Τίποτα δεν πρέπει να εξαναγκαστεί να συμβεί γρήγορα, γιατί έτσι η τύχη που σας δίνεται θα χαθεί. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, πολλοί θα έχουν την ευκαιρία να πάνε σε μια σημαντική περίσταση. Σήμερα, μπορεί να είστε ευάλωτοι σε δυσάρεστα λάθη και παραλείψεις.


Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, σήμερα η υπομονή σας θα δοκιμαστεί, λόγω των παράλογων ή δυσάρεστων ενεργειών ανθρώπων με τους οποίους πρόκειται να επικοινωνήσετε. Μπορεί να έχουν ως σκοπό να προκαλέσουν μια σύγκρουση που θα σας θίξει ή θα σας κάνει να αισθανθείτε ένοχοι για κάτι. Τα συναισθήματα σήμερα θα έχουν επιζήμια επίδραση στις ενέργειες και τις αποφάσεις σας. Οι άνθρωποι που ζουν σε κάποια απόσταση από εσάς, θα είναι μια ευκαιρία για διαφορετικά συναισθήματα και καταστάσεις.
Κριός – είναι πολύ σημαντικό σήμερα να μην ανησυχείτε, να δημιουργείτε αρμονία για τους ανθρώπους γύρω σας.
Λέων – η υγεία σας μπορεί να σας ανησυχεί, αλλά δεν πρέπει να πανικοβληθείτε. Για τους περισσότερους από εσάς, η δυσφορία σήμερα σχετίζεται με την κόπωση ή το έντονο άγχος στη ζωή σας τις τελευταίες ημέρες.
Τοξότης – τα προβλήματα σήμερα δεν θα έχουν περισσότερη εμβάθυνση από όση θα τους δώσετε. Έχετε μάθει πολλά σημαντικά μαθήματα ζωής και ένα από αυτά είναι να παραμένετε ήρεμοι και να περιμένετε υπομονετικά τις εξελίξεις στα γεγονότα.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, θα είναι μια ευοίωνη μέρα για την επίλυση προβλημάτων και παρεξηγήσεων. Με τακτική και τη διπλωματία θα μπορείτε να πετύχετε πολλά, οπότε αποφύγετε κόλπα ή χειρισμούς. Θα ήταν καλό να περάσετε μέρος της ημέρας πιο μοναχικά και να εξασφαλίσετε την ξεκούρασή σας.
Ταύρος – σήμερα θα έχετε μια ευκαιρία για συναισθηματικές συνομιλίες με συγγενείς από κοντά ή μακριά. Γενικά, οι οικογενειακές σας υποθέσεις θα είναι η προτεραιότητά σας.
Παρθένος – οι εκπλήξεις σήμερα μπορούν να προκαλέσουν προσωρινή σύγχυση, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις θα είναι ευχάριστες.
Αιγόκερως – περιμένετε την ανάπτυξη ορισμένων θεμάτων, αλλά τίποτα δεν θα συμβεί αν δεν κινήσετε και σεις τις καταστάσεις.

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, θα ενοχληθείτε από τη συμπεριφορά ανθρώπων που δεν ζουν στο σπίτι σας. Θα είναι δύσκολο για εσάς να κατανοήσετε τα κίνητρά τους για τέτοιες ενέργειες ή αποφάσεις. Η Τρίτη θα είναι μια ευοίωνη μέρα για την ανάπτυξη των οικονομικών και υλικών σας υποθέσεων, αλλά θα εξακολουθείτε να είστε επιρρεπείς σε ανησυχίες και εσωτερικές εντάσεις. Ζητήματα που σχετίζονται με το χώρο εργασίας σας, δεν αποτελούν έκπληξη.
Δίδυμοι – η προσοχή σας σήμερα για τον έναν ή τον άλλο λόγο θα επικεντρωθεί στις οικονομικές υποθέσεις και τα ενδιαφέροντά σας.
Ζυγός – η φροντίδα στο σπίτι, τα καθήκοντα και οι ευθύνες σήμερα θα είναι μεγαλύτερα, ο φόρτος εργασίας σας μαζί με όλα αυτά θα είναι αισθητός και η κόπωση στο τέλος της ημέρας θα είναι περισσότερο από σίγουρη.
Υδροχόος – σήμερα οι καταστάσεις θα έχουν γρήγορη εξέλιξη, θα χρειαστεί να ξοδέψετε ή να πληρώσετε μερικούς λογαριασμούς, αλλά τα έσοδα είναι επίσης δυνατά για τον προϋπολογισμό σας.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, σήμερα επενδύστε ενέργεια σε ό,τι νομίζετε ότι χρειάζεται μια καλή προετοιμασία, σχετικά με μελλοντικά γεγονότα. Οι οικονομικές συνομιλίες σήμερα θα είναι πρακτικές και θα διεξάγονται με λογικό τρόπο και όχι με ευαισθησία. Μπορεί να υπάρχουν ανησυχίες για την υγεία ενός ατόμου ή ένα άλλο προσωπικό πρόβλημα κάποιου, πιθανότατα από τον κύκλο συγγενών σας. Σήμερα μπορείτε να έχετε χρήσιμες επαφές και συνομιλίες με άτομα που έχουν σχέση με την οικογένειά σας.
Καρκίνος – σήμερα προστατεύστε τους ανθρώπους και τα σημαντικά πράγματα στη ζωή σας, καθώς και τον εαυτό σας από κλοπή, κακόβουλες ενέργειες, από ανεπανόρθωτα λάθη ή δυσάρεστα νέα που θα απαιτήσουν να δείξετε τη ψυχική σας δύναμη.
Σκορπιός – αυτή η ημέρα θα φέρει ένα γεγονός ή μια κατάσταση που σχετίζεται με ένα άτομο που γεννήθηκε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω.
Ιχθείς – μια ενδιαφέρουσα ημέρα στην οποία θα έχετε λόγους για να χαρείτε, για συναντήσεις ή συγκεντρώσεις, για κάποια ικανοποίηση από κάτι που θα πετύχετε ή θα βιώσετε.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

 

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.