ATHINAIS ASTROLOGY

Αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 31/5

Advertisements

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΨΗ ΗΜΕΡΑΣ
O Άρης σε όψη τρίγωνου με τον Ποσειδώνα, φέρνει αποκαλύψεις εκεί που δεν τις περιμένεις. Ανεβασμένη διαίσθηση, πνευματικότητα, δημιουργία, ανώτερα συναισθήματα, καλλιτεχνική έκφραση, ερωτικές στιγμές. Καλή μέρα για δημόσιες σχέσεις και επαφή με κοινό. Αυτή η όψη σας χαρίζει ευελιξία, ώστε να μπορέσετε να διεκπεραιώσετε οποιαδήποτε εκκρεμότητα και να ανταπεξέλθετε σε οποιαδήποτε πρόκληση. Η διαίσθησή σας βοηθά. Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, έχετε την εύνοια αυτής της όψης.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ
Ξεκινάτε την εβδομάδα με αλλαγές στη ζωή σας. Κάποιοι από εσάς θα κάνουν μια αλλαγή στον τρόπο ζωής, άλλοι θα ταξιδέψουν, θα έχουν αλλαγές στη δουλειά τους, θα σχεδιάσουν κάτι περισσότερο από τις συνηθισμένες συναντήσεις και πολλά άλλα. Θα υπάρξουν διάφορες στιγμές αβεβαιότητας τη Δευτέρα, αλλά αυτό θα οφείλεται στη επιρροή των γεγονότων ή των αλλαγών που θα περάσετε σήμερα. Καθώς αυτή η μέρα δεν φέρνει πολλά καθήκοντα και ευθύνες, σίγουρα θα αναζητήσετε επαφές με άτομα που θα είναι σημαντικά για τις υποθέσεις σας. Θα είναι μια ευοίωνη μέρα για να φροντίσετε την εμφάνισή σας, να φτιάξετε την ντουλάπα σας, να την ανανεώσετε. Η δυναμική των ζητημάτων τη Δευτέρα θα σας ζητήσει να προσαρμοστείτε πιο γρήγορα στα νέα πράγματα που θα εμφανιστούν στη ζωή σας σήμερα. Αυτή θα είναι μια ευοίωνη μέρα για επαφές με άτομα στο εξωτερικό ή με ξένους στη χώρα σας. Η ερωτική σας ζωή θα απαιτήσει προσοχή, γιατί ένα λάθος θα κοστίσει πολύ. Οι φιλίες σας με ανθρώπους που έχουν γεννηθεί στα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) θα έχουν μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη. Μερικοί από εσάς θα πρέπει να προετοιμάσετε ένα δώρο για ένα αγόρι ή έναν άνδρα σήμερα. Όσοι από εσάς θα προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε κάποιο κόλπο ή ψέμα για να επιτύχετε κάτι, θα είστε σε θέση να ξεφύγετε χωρίς δυσάρεστες συνέπειες, αλλά προσωρινά γιατί σύντομα θα δείτε τις συνέπειες.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, σήμερα θα αντιμετωπίσετε μια σύγκρουση, που θα φέρει κάποια προσβολή ή απογοήτευση. Σε γενικές γραμμές, η ημέρα θα απαιτήσει περισσότερη διπλωματία στην επικοινωνία σας με άλλα άτομα. Σήμερα, θα εμφανιστούν ενδιαφέρουσες ιδέες, την εφαρμογή των οποίων θα εξετάσετε ή θα εφαρμόσετε τις επόμενες ημέρες.
Κριός – σήμερα θα είναι σημαντικό να σκέφτεστε σωστά και να μην βιάζεστε στις πράξεις και τις αποφάσεις σας. Αυτή θα είναι μια μέρα για να δοκιμάσετε την υπομονή και την ικανότητά σας να περιμένετε τις εξελίξεις.
Λέων – η ημέρα θα έχει ένα ιδιαίτερο νόημα ή θα αφήσει ένα σημαντικό σημάδι στη ζωή σας.
Τοξότης – οι συγκρούσεις σήμερα θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Η επιστροφή από αυτό, θα σας κοστίσει έναν δυσάρεστο συμβιβασμό, απώλεια ή ανάγκη για έναν δύσκολο συμβιβασμό με τον εαυτό σας.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, θα έχετε μια ευνοϊκή ημέρα για την ανάπτυξη των επαγγελματικών σας υποθέσεων, αλλά δεν θα έχετε αρκετή σωματική ενέργεια. Σήμερα θα λάβετε αντιφατικά νέα για σημαντικά γεγονότα. Τη Δευτέρα θα παρακολουθήσετε με ενδιαφέρον ή θα ενδιαφερθείτε για ένα συμβάν στη ζωή ενός συγγενή ή φίλου που ζει σε άλλη πόλη.
Ταύρος – τα νέα σήμερα φέρνουν ενδιαφέρουσες και χρήσιμες πληροφορίες για εσάς.
Παρθένος – έχετε μια μέρα μπροστά σας στην οποία θα είστε σε θέση να εναρμονίσετε σημαντικές σχέσεις, να ξεκαθαρίσετε κάποιες παρανοήσεις ή να ολοκληρώσετε κάποιες ημιτελείς εργασίες και υποχρεώσεις σας.
Αιγόκερως – θα ήταν καλό να περάσετε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο σπίτι, αλλά αυτό είναι απίθανο να γίνει. Θα είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί η ένταση και τα περισσότερα από τα καθήκοντα που θα σας προκύψουν σήμερα.

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, θα επικεντρωθείτε στις υποχρεώσεις και τις εργασίες που εκκρεμούν από την προηγούμενη εβδομάδα και στην πιθανή ευκαιρία να τις ολοκληρώσετε τις επόμενες ημέρες. Είναι πιθανό στις αρχές της εβδομάδας να σας εμπλέξουν στην επίλυση ενός προβλήματος που σχετίζεται με συγγενείς ή περιουσιακά θέματα που βρίσκονται σε άλλη τοποθεσία. Η Δευτέρα θα είναι μια γόνιμη μέρα για τη δουλειά σας, με ευκαιρίες να επιτύχετε συγκεκριμένα πράγματα. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, θα λάβετε μια απόφαση σχετικά με την οικογένειά σας που μπορεί να σχετίζεται με ένα επερχόμενο σημαντικό γεγονός.
Δίδυμοι – θα έχετε περισσότερες οικογενειακές υποχρεώσεις ή περισσότερες οικιακές εργασίες. Ελπίζω να μπορείτε να βασίζεστε στη βοήθεια κάποιου ατόμου, διαφορετικά στο τέλος της ημέρας δεν θα είστε μόνο κουρασμένοι, αλλά και πολύ δύσκολα θα μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους άλλους.
Ζυγός – μια ημέρα για την αγάπη, για ένα ρομαντικό δείπνο, συζητήσεις για το μέλλον μιας σχέσης αγάπης και γάμου κλπ
Υδροχόος – σήμερα μπορείτε να έχετε ένα καλό κέρδος ή να εξασφαλίσετε ένα καλό εισόδημα στον προϋπολογισμό σας.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα είστε πιο αισιόδοξοι για την εξέλιξη συγκεκριμένων προσωπικών ή όχι υποθέσεων και ζητημάτων. Μην αφήνετε το άγχος ή την τάση να υπερβάλλετε στις σκέψεις σας να σας καταβάλλει, γιατί όλα γύρω σας αναπτύσσονται με καλό τρόπο για εσάς. Τη Δευτέρα, θα πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με τη συζήτηση ή την αναζήτηση πρακτικών λύσεων που σχετίζονται με τα παιδιά σας ή άλλους νέους του οικογενειακού σας κύκλου.
Καρκίνος – οι εκπλήξεις σήμερα θα έχουν ένα ειδικό μήνυμα για εσάς και για το μέλλον που σας περιμένει τον νέο μήνα.
Σκόρπιος – χρησιμοποιήστε αυτήν την ημέρα για ενέργειες που σχετίζονται με τις οικονομικές υποθέσεις και τα ενδιαφέροντά σας.
Ιχθείς – να είστε προσεκτικοί, η Δευτέρα θα απαιτήσει ταπεινότητα και σοφία στα γεγονότα που θα αντιμετωπίσετε σήμερα.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: