Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 1/4
Advertisements

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΨΗ ΗΜΕΡΑΣ
Σε στάση ο Ερμής, έτοιμος να γυρίσει ανάδρομος μέχρι τις 22/6, κάτι που σίγουρα θα το αισθανθείτε στην καθημερινότητά σας. Ως αποτέλεσμα, μπορούμε να περιμένουμε καταλήξεις, αρχές και σημαντικά σημεία καμπής να συμβούν. Θέματα με το όχημά σας, τις ηλεκτρονικές σας συσκευές, τις αναβολές και όλα όσα φέρνει ένας ανάδρομος Ερμής είναι μπροστά. Μην παίρνετε τώρα σημαντικές αποφάσεις, μην υπογράφετε σημαντικά έγγραφα. Λόγω του ότι οι Δίδυμοι είναι ένα μεταβλητό ζώδιο, θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε πολλές αλλαγές που θα συμβαίνουν ταυτόχρονα. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, η ευελιξία θα είναι καθοριστικής σημασίας για να μετατοπίσουμε την εστίασή μας εμπρός και πίσω μεταξύ εργασιών και ζητημάτων. Μέχρι τις 12 Ιουνίου επηρεάζει τα Γ’ δεκαήμερα όσων ανήκετε στα εξής ζώδια ή έχετε ωροσκόπο σε αυτά: Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς, Υδροχόοι και Ζυγοί. Μετά τις 12/6 θα επηρεάζει τα Β’ δεκαήμερα ως και το τέλος του μήνα.
Η Αφροδίτη σε όψη χιαστί με τον Πλούτωνα σήμερα, μια δύσκολη πτυχή. Αυτό θα μπορούσε να φέρει άσχημες τροπές στις σχέσεις γενικά, αλλά και στις προσωπικές σχέσεις και πίσω από κλειστές πόρτες! Η κακοποίηση (και συναισθηματική) είναι πιθανή, άρα προσέξτε και απομακρυνθείτε από τοξικές σχέσεις και ανθρώπους ή ζητήστε βοήθεια. Ένταση στις σχέσεις, ζήλεια, ακραία συναισθήματα, φοβίες, συναισθηματική δυσαρμονία, διαφωνίες, ψυχικές μεταπτώσεις, είναι μερικά θέματα που πρέπει να προσεχθούν, για να μην δημιουργηθούν προβλήματα στις σχέσεις. Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, του τρίτου δεκαημέρου, μην επιτρέπετε σε κανέναν να μην σας σέβεται.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Την Κυριακή, θα νιώσετε την ανάγκη να είστε πιο δραστήριοι και πιο πρακτικοί, όχι μόνο στην εργασία στο σπίτι σας, αλλά και στην εστίαση σε ορισμένες επαγγελματικές ή επιχειρηματικές ευθύνες. Αυτή είναι μια μέρα για την οργάνωση σημαντικών θεμάτων, η προσοχή των οποίων θα είναι η προτεραιότητά σας μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας. Ξεχάστε την τεμπελιά σήμερα, γιατί αυτή είναι μια μέρα για την οικοδόμηση, ανάπτυξη, και οργάνωση των εργασιών σας. Σήμερα, όλα θα πρέπει να γίνουν με υπομονή και πάνω από όλα με πίστη εκ μέρους σας. Μην είστε πολύ σκληροί ή αγενείς με τους ανθρώπους γύρω σας. Λαμβάνοντας υπόψη ορισμένα από τα σημαντικά οικονομικά σας θέματα, τις πληρωμές ή άλλα, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε σωστά. Δυστυχώς, ορισμένοι από εσάς θα πρέπει να προετοιμαστείτε ή μπορεί να είστε ήδη προετοιμασμένοι να τερματίσετε μια επαγγελματική δέσμευση, να αφήσετε μια δουλειά, να απολυθείτε ή να εγκαταλείψετε εθελοντικά μια θέση στην οποία ήσασταν στο παρελθόν. Οι λόγοι για ένα τέτοιο γεγονός θα είναι ατομικοί, αλλά θα έχουν μια πολύπλοκη εξέλιξη, διαφορετική από τις προσδοκίες σας. Στην αγάπη και στις προσωπικές σας σχέσεις, να είστε διακριτικοί, διπλωματικοί, μην επιστρέφετε σε προηγούμενα λάθη ή προβλήματα. Τα συναισθήματα μερικές φορές καταστρέφουν εύκολα τις σχέσεις.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, θα παρακολουθήσετε με ενδιαφέρον την εξέλιξη απροσδόκητων γεγονότων. Θα αντιμετωπίσετε εκπλήξεις που σχετίζονται με άτομα που γνωρίζετε. Αυτή θα είναι μια μέρα για τη λήψη αποφάσεων ή τη συζήτηση ιδεών που θα αφορούν την επόμενη εβδομάδα.

Κριός – χρησιμοποιήστε αυτήν την ημέρα για να εναρμονίσετε την αγάπη και τις προσωπικές σας σχέσεις, να δημιουργήσετε μια νέα ρομαντική γνωριμία, να δείξετε την αγάπη σας στους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας.

Λέων – οι εκπλήξεις σήμερα μπορούν να προκαλέσουν σύγχυση ή διάφορα γεμάτα ένταση συναισθήματα.

Τοξότης – μια σημαντική μέρα για συναντήσεις και συνομιλίες με άτομα με τα οποία θα έχετε κάτι να συζητήσετε.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, σήμερα θα αντιμετωπίσετε απροσδόκητα γεγονότα που σχετίζονται με μια γυναίκα. Την Κυριακή, να είστε προσεκτικοί με τα σχέδια για τη νέα εβδομάδα και προσπαθήστε να ολοκληρώσετε τις ημιτελείς εργασίες σας (εάν υπάρχουν). Έρχονται απρόβλεπτα γεγονότα, τα οποία σήμερα μπορούν να αλλάξουν την εξέλιξη των σχεδίων και των υποχρεώσεων σας.

Ταύρος – η ένταση των τελευταίων ημερών σήμερα μπορεί να σας επηρεάσει μέσω μεγαλύτερης ευαισθησίας και ανυπομονησίας.

Παρθένος – θα θελήσετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με φίλους, σε πραγματικές ή εικονικές συναντήσεις και συνομιλίες μαζί τους.

Αιγόκερως – δεν αναπτύσσονται όλα όπως θέλετε, αλλά θα πάνε σε μια κατεύθυνση που καθορίζεται από τη δική σας μοίρα.

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, ίσως θελήσετε να μιλήσετε με φίλους για προβλήματα που δημιουργούν ένταση στην καθημερινή σας ζωή. Σήμερα, μπορεί να αντιμετωπίσετε άγχος για ένα θέμα ταξιδιού ή για άτομα που ζουν σε άλλη πόλη ή χώρα. Θα είναι μια καλή μέρα για να μιλήσετε με άτομα με τα οποία σχεδιάζετε κάτι μαζί ή μιλάτε για επιχειρηματικές υποθέσεις στο εγγύς μέλλον.

Δίδυμοι – η υγεία σας θα απαιτήσει προσοχή. Πάρτε χρόνο για να ξεκουραστείτε, φροντίστε τον εαυτό σας, προσέξτε με το φαγητό και το αλκοόλ, τα φάρμακα, τις αλλεργίες.

Ζυγός – σήμερα πρέπει να λάβετε μια σημαντική απόφαση σχετικά με την εγκυμοσύνη, το μωρό, το παιδί ή άλλο νεαρό άτομο στο άμεσο περιβάλλον σας.

Υδροχόος – μια ευοίωνη μέρα για να ταξιδέψετε και να αναπτύξετε σημαντικές σχέσεις με ανθρώπους από διαφορετικές αποστάσεις.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, προσπαθήστε να σεβαστείτε τη γνώμη και τη βούληση των ανθρώπων γύρω σας και να μην δημιουργήσετε περιττή ένταση στο σπίτι ή στο περιβάλλον στο οποίο ζείτε. Σήμερα, μπορείτε να επιτύχετε πολλά μέσω της διπλωματίας και της καλοσύνης σε λόγια και πράξεις. Η υπερβολική ευαισθησία μπορεί να σας κάνει να διστάσετε να λάβετε αποφάσεις ή να εκτελέσετε κάποια σημαντικά καθήκοντα, τα οποία θα δημιουργήσουν επιπλέον προβλήματα για εσάς. Σήμερα μπορεί να σας ενοχλούν οι δυσμενείς ειδήσεις που σχετίζονται με την εργασία ή την επιχείρησή σας.

Καρκίνος – προσοχή σήμερα στις αποφάσεις και τις ενέργειες νεαρών ατόμων.

Σκορπιός – τα προβλήματα σήμερα θα είναι συνέχεια των προβλημάτων που έχουν ήδη προκύψει την περασμένη εβδομάδα.

Ιχθείς – θα έχετε μεγαλύτερες ελπίδες για το μέλλον σας, χάρη σε σημαντικές συζητήσεις, αποφάσεις ή καταστάσεις που θα ζήσετε σήμερα.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.