Advertisements

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΨΗ ΗΜΕΡΑΣ
Το δεύτερο από τα τρία εξάγωνα του 2021 μεταξύ του Κρόνου και του θεραπευτή Χείρωνα, έρχεται να δώσει ευκαιρίες για νέες συνεργασίες. Οικογενειακές επιχειρήσεις μπορούν να αλλάξουν χέρια και να περάσουν στους νεότερους και επιχειρήσεις θα ζητούν επιπλέον προσόντα πληροφορικής. Ξεκινήματα νέων δράσεων εργασιακών, με το βλέμμα στις αλλαγές του μέλλοντος. Όλα τα ζώδια μπορούν να ευνοηθούν από αυτή την όψη, όμως πιο έντονα ωφέλιμη θα είναι για Ζυγούς, Δίδυμους, Κριούς, Τοξότες, Υδροχόους και Λέοντες των πρώτων ημερών του δευτέρου δεκαημέρου, μέχρι τις 24 Ιουνίου.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ
Την Παρασκευή, μπορείτε να αρχίσετε να προγραμματίζετε το σαββατοκύριακο σας, εάν δεν το έχετε κάνει ήδη. Θα θέλετε περισσότερο να ξεκουραστείτε σε ένα ευχάριστο και πιο ήσυχο μέρος ή να κάνετε κάποια χρήσιμη δουλειά για εσάς, αλλά και την οικογένειά σας. Θα αναζητήσετε ευκαιρίες για ξεκούραση, για ανάκαμψη, για επαναφόρτιση ενέργειας για τα νέα πράγματα που σας περιμένουν την επόμενη εβδομάδα. Όσοι από εσάς έχετε την ευκαιρία, θα πρέπει να περάσετε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στη φύση, γιατί είναι μια ημέρα γεμάτη ενέργεια για τους πνευματικά φωτισμένους και εκείνους που επιδιώκουν αλλαγή μέσα τους. Δεν θα υπάρξει έλλειψη προβλημάτων σήμερα, ειδικά εάν εστιάσετε όλη σας την προσοχή σε αυτά, σαν να είναι το τέλος του κόσμου. Οτιδήποτε σχετίζεται με χρήματα, έγγραφα ή συμφωνίες, αν μπορείτε να περιμένετε, αφήστε το για την επόμενη εβδομάδα. Τα αποτελέσματα σήμερα σίγουρα δεν θα σας ικανοποιήσουν ή θα αποδειχτεί ότι κινηθήκατε βιαστικά. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τις γυναίκες που είναι βέβαιο ότι θα αισθανθούν κάποια πίεση στη ζωή τους που σχετίζεται με χρήματα. Η μέρα μπορεί να φέρει μια ευχάριστη ή ειδική περίσταση που σχετίζεται με ένα παιδί, την εκπαίδευση του ή μια σημαντική επιτυχία στη ζωή ενός στενού σας νέου ατόμου.

Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, θα κάνετε σχέδια για το Σαββατοκύριακο, η εφαρμογή των οποίων θα είναι ασαφής σε αυτό το στάδιο. Σήμερα θα έχετε σημαντικές επαφές για εσάς με άτομα με τα οποία θα έχετε κοινές δεσμεύσεις στο εγγύς μέλλον. Θα εκπλαγείτε από νέα ή ένα γεγονός που θα είναι σημαντικό για την προσωπική ή τη δημόσια ζωή σας.
Κριός – μια καλή μέρα αν ακολουθήσετε τις βασικές δονήσεις της. Μπορείτε να βρείτε διαισθητικά μια λύση σε ζητήματα που είναι σημαντικά για εσάς.
Λέων – η ερωτική σας ζωή θα καθορίσει τη διάθεσή σας και τα σχέδιά σας για σήμερα.
Τοξότης – οι ειδήσεις σήμερα θα σας κάνουν να πάρετε πιο σοβαρά ορισμένα σημαντικά καθήκοντα που έχετε αναβάλει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, σήμερα θα έχετε μια συνάντηση ή μια εικονική, διαδικτυακή επαφή με ένα άτομο από άλλο μέρος. Αυτή η ημέρα θα απαιτήσει περισσότερη προσοχή σε ενέργειες που σχετίζονται με την εργασία σας, καθώς οι εντάσεις ή οι συγκρούσεις θα προκύψουν εύκολα. Πάρτε ως δεδομένες τις αλλαγές που κάνετε τις τελευταίες ημέρες και αποφύγετε τον πανικό ή το άγχος.
Ταύρος – μια υπέροχη μέρα, ειδικά αν αφήσετε κάποια γεγονότα να ξεδιπλωθούν φυσικά.
Παρθένος – οι ανησυχίες σήμερα θα στοχεύουν στην εστίαση της προσοχής σας σε μερικές από τις παραλείψεις ή τα λάθη σας. Η διαίσθηση θα σας πιέσει για να εστιάσετε σε αυτά και να μην καθυστερήσετε την ανάλυση ή τη διόρθωσή τους, εάν αυτό φυσικά είναι δυνατόν.
Αιγόκερως – μπορεί να σας αρέσουν οι εκπλήξεις σήμερα, γιατί θα υπάρχει κάποιο σημαντικό νόημα και σημασία μέσα από αυτές για εσάς.

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, αποφύγετε να δεσμευτείτε σε υποσχέσεις οικονομικού χαρακτήρα. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τον δύσκολο χαρακτήρα μιας γυναίκας από τον κύκλο συγγενών ή φίλων σας. Εάν βασίζεστε στη βοήθεια ή τη συμμετοχή κάποιου άλλου για την ανάπτυξη των σχεδίων σας σήμερα, τα πράγματα πιθανότατα θα αναπτυχθούν πιο αργά. Αυτή τη μέρα παρουσιάζονται νέα σχετικά με την υγεία ενός ατόμου που γνωρίζετε.
Δίδυμοι – θα είναι καλό να διασφαλίσετε την υλική άνεση για εσάς που δείχνει σημαντική. Καθαρίστε το σπίτι σας, απαλλαγείτε από περιττά πράγματα που υπάρχουν σε αυτό ή άλλα περιττά πράγματα που υπάρχουν γενικά στη ζωή σας.
Ζυγός – σήμερα θα είναι σημαντικό να στέκεστε σταθερά στο έδαφος, να μην πετάτε μέσα στα σύννεφα με μη ρεαλιστικές ιδέες, ελπίδες ή όνειρα. Προσέξτε τα ψέματα ή τις ενέργειες χειραγώγησης των ανθρώπων που μπορεί να είναι πολύ κοντά σας.
Υδροχόος – η ημέρα μπορεί να φέρει διάφορες συνομιλίες ή συναντήσεις με ηλικιωμένους ή με άτομα που έχουν κάποιες σημαντικές θέσεις.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, προσέξτε σήμερα τις αντιδράσεις σας. Δεν θα σας βλάψει καθόλου εάν δείξετε λίγο περισσότερη συμπόνια και κατανόηση στα προβλήματα των ανθρώπων γύρω σας. Τα ζοφερά ή απαισιόδοξα συναισθήματα δεν θα σας βοηθήσουν σήμερα. Η Παρασκευή δεν αποτελεί καλή μέρα για εσάς και τυχόν κέρδη ή έσοδα θα είναι λιγότερα από ό, τι αναμένετε. Σήμερα εξαρτάται από εσάς εάν θα παρευρεθείτε σε μια συγκέντρωση ή μια συνάντηση με φίλους.
Καρκίνος – σήμερα μπορείτε να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας και να οργανώσετε την εφαρμογή τους μέσω διαφόρων συναντήσεων, ανταλλαγής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφωνικών κλήσεων και άλλων.
Σκορπιός – για εσάς θα είναι μια μέρα προβληματισμού. Τι πετύχατε αυτόν τον μήνα, πόση δουλειά κάνατε αυτήν την εβδομάδα; Τι θέλετε να πετύχετε τον Ιούνιο, το καλοκαίρι και μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους;
Ιχθείς – μια σημαντική μέρα, γιατί θα σας ζητήσει να λάβετε σοβαρά υπόψη τις ενέργειές σας από την αρχή του έτους έως τώρα. Η αίσθηση άνεσης ή ανακούφισης που έχετε αυτή τη στιγμή πιθανόν να είναι παραπλανητική.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.