Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 4/4

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΨΗ ΗΜΕΡΑΣ
Το τετράγωνο της Αφροδίτης-Ποσειδώνα, φέρνει επιπλέον σύγχυση και θολώνει τις καταστάσεις. Άρα αποφύγετε να λάβετε σημαντικές αποφάσεις σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένοι αρχές του τρίτου δεκαημέρου, δέχεστε την μεγαλύτερη επιρροή της όψης.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ
Τα νέα πράγματα που θα τραβήξουν την προσοχή σας σήμερα, θα έχουν μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη. Η ανάπτυξη ορισμένων από αυτά, μπορεί να συνεχιστεί τον Ιούνιο, αλλά μόνο αν έχουν κάποια σχέση με την οικογένειά σας ή την ερωτική σας ζωή. Στην καριέρα σας, τα πράγματα θα κινηθούν πιο αργά, αλλά αυτό που θα κάνετε σήμερα στη δουλειά σας θα σας προσφέρει κάποια σταθερότητα ή θα δημιουργήσει μια βάση για μελλοντικές επιδόσεις με επιτυχία. Η Πέμπτη θα δώσει κάποια σημαντικά νέα ή γεγονότα που σχετίζονται με παιδιά ή νέους, τόσο από τον κύκλο συγγενών σας, όσο και από αυτούς που δεν γνωρίζετε προσωπικά, αλλά που θα είναι ένα θέμα συνομιλίας στην κοινωνία όπου ζείτε. Σε γενικές γραμμές θα είναι μια παραγωγική μέρα, με ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε τα σχέδια και τις ιδέες σας, για την επίλυση παραμελημένων προβλημάτων. Ενέργειες, λόγια ή αποφάσεις ενός άνδρα μεγαλύτερου των τριανταπέντε ετών, θα σας κάνουν να σκεφτείτε τι πραγματικά προκαλεί τέτοια συμπεριφορά σε αυτό το άτομο.


Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, οι εκπλήξεις την Πέμπτη θα έχουν να κάνουν με την οικογένεια ή τους συγγενείς σας. Μπορεί να προκύψουν δυσάρεστα αλλά επιλύσιμα οικονομικά προβλήματα σήμερα. Είναι πιθανές διαταραχές της υγείας, ημικρανία, αϋπνία, προβλήματα αρτηριακής πίεσης και άλλα.
Κριός – θα έχετε μια υπέροχη μέρα για να συγχρονίσετε σχέδια και σχέσεις που θα σας ενδιαφέρουν από σήμερα. Η σοφία που έχετε είναι στην εμπειρία που έχετε συγκεντρώσει μέχρι τώρα.
Λέων – μια μέρα που διάφορες εκπλήξεις που θα αλλάξουν τα σχέδια, τη διάθεση ή τις εργασίες σας για την ημέρα.
Τοξότης – μια σημαντική μέρα για την ανάπτυξη περιπτώσεων που θα τραβήξουν την προσοχή σας στη δράση. Αυτή είναι μια μέρα για σκληρή δουλειά, εκπλήρωση σημαντικών καθηκόντων, επαφές με άτομα από ιδρύματα ή υπηρεσίες που είναι σημαντικά για εσάς.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, θα είναι μια ευοίωνη μέρα, που μπορεί να δώσει ειδήσεις ή προτάσεις που θα είναι σημαντικές για το μέλλον σας. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία μέσα από διάφορες πηγές να αναπτύξετε τα σχέδιά σας. Ίσως να λάβετε σημαντική βοήθεια ή υποστήριξη από άλλα άτομα. Ωστόσο, να είστε έτοιμοι να αποδεχτείτε το γεγονός ότι αυτά είναι πράγματα που θα απαιτήσουν περισσότερο χρόνο για να αναπτυχθούν και τίποτα δεν θα συμβεί μέσα σε αυτήν την ημέρα μόνο.
Ταύρος – σήμερα ένα γεγονός ή αλλαγή στη ζωή ενός νεαρού άνδρα από την οικογένειά σας ή από τον κύκλο των γειτόνων σας, θα είναι μια ευκαιρία για συνομιλίες, σχόλια, αναζήτηση ή παροχή βοήθειας και πολλά άλλα.
Παρθένος – μια καλή μέρα για τις οικονομικές σας υποθέσεις, για εργασίες που σχετίζονται με χρήματα, για την πώληση αγαθών ή κάποιου είδους προϊόντος.
Αιγόκερως – ο ενθουσιασμός που θα είναι προτεραιότητα στη ζωή ορισμένων από εσάς, θα είναι ενδιαφέρων και μάλιστα με μακροπρόθεσμη ανάπτυξη τις επόμενες εβδομάδες ή και μήνες.


Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, μην πιέζετε την εξέλιξη των γεγονότων στην καθημερινή σας ζωή, ώστε να μην προκαλέσετε προβλήματα και απώλειες. Μέσω της εργασίας σας ή μέσω των επαγγελματικών σας σχέσεων, θα μάθετε για ένα πρόβλημα υγείας ενός συναδέλφου ή πελάτη ή για μια άλλη δυσάρεστη κατάσταση στη ζωή τους. Οι συνομιλίες που σχετίζονται με μια δέσμευση, έναν γάμο ή άλλο σημαντικό γεγονός είναι δυνατές, αλλά θα υπάρξει ένας λόγος ή μια ανθρώπινη παρέμβαση που θα κάνει τα πράγματα πιο περίπλοκα στην εφαρμογή.
Δίδυμοι – σήμερα θα είστε ευερέθιστοι, ευαίσθητοι και αυτό μπορεί εύκολα να προκαλέσει συγκρούσεις ή διαμάχες στην οικογένεια ή στην εργασία.
Ζυγός – το άγχος σήμερα δεν θα είναι καλό για τη συναισθηματική σας υγεία και για κάποιους και την σωματική. Μην εντυπωσιαστείτε πολύ από τις λέξεις ή τις ενέργειες των ανθρώπων που γεννήθηκαν κάτω από τα ζώδια του Λέοντα, του Τοξότη ή του Κριού.
Υδροχόος – σήμερα μπορεί να απογοητευτείτε από τη συμπεριφορά ή την υποκρισία μιας γυναίκας που στην επιθυμία της να επιτύχει κάτι σημαντικό για αυτήν, θα δημιουργήσει χάος στην προσωπική της ζωή και στις σχέσεις που έχει.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα σας ζητηθεί να δείξετε τη δύναμη του πνεύματός σας και την ικανότητά σας να κάνετε μια πραγματική εκτίμηση της κατάστασης που βρίσκεστε αυτή τη στιγμή. Η ικανότητά σας να ενεργείτε πρακτικά σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, θα είναι τώρα πολύ σημαντική. Σήμερα, αποφύγετε οποιαδήποτε αιτία έντασης ή άγχους και προσέξτε την εσφαλμένη κρίση ειδήσεων, γεγονότων και περιστάσεων. Μην επιτρέπετε τις συγκρούσεις σήμερα, μόνο και μόνο επειδή κάτι δεν συνέβη με τον τρόπο που το θέλατε. Τώρα δεν είναι η ώρα να αναζητήσετε αιτίες σύγκρουσης.
Καρκίνος – μια μέρα για τον έλεγχο και την οργάνωση σημαντικών εγγράφων ή οικονομικών θεμάτων.
Σκορπιός – μια ευοίωνη μέρα για ταξίδια και για την υλοποίηση των σχεδίων που έχετε με άτομα εκτός της περιοχής σας.
Ιχθείς – εάν περιμένετε κάποιος άλλος να κάνει τη δουλειά σας για εσάς, σίγουρα θα απογοητευτείτε. Σήμερα πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη για ορισμένα γεγονότα και ενέργειες και να δείξετε σημαντικές ιδιότητες του χαρακτήρα σας.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.