ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΨΗ ΗΜΕΡΑΣ
Η “Ματωμένη” Ολική Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη, σήμερα σε τετράγωνο με τον Δία, μπορεί να προκαλέσει δοκιμασίες και υπερβολικές καταστάσεις. Nα δώσει ροπή στην απληστία και την ανηθικότητα. Με την Ολική Σεληνιακή Έκλειψη, ο Ερμής και το τετράγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα, έρχονται να προσδώσουν επιπλέον δυναμική. Σε μια κατάσταση σύγχυσης και την ροπή προς την αισθηματική και οικονομική εξαπάτηση. Αυτή η όψη και η συμπόρευσή της με διαφόρους σταθερούς αστέρες όπως ο Acrab, θα λέγαμε ότι πρεσβεύει κινδύνους και προβλήματα, τόσο στις μετακινήσεις και την επικοινωνία, όσο και στην αύξηση του κίνδυνου μόλυνσης από μεταδοτικές ασθένειες, αλλά και στην εγκληματικότητα.
Επομένως, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τους πιο ευάλωτους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν.
Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου είστε πιο επιρρεπείς στην επίδρασή της. Αυτό ισχύει για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες την Σελήνη ή ωροσκόπο σε αυτά τα τέσσερα ζώδια από τις 0 ως τις 10 ζωδιακές μοίρες.
ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΗΡΡΕΑΖΕΙ ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΜΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ
Την Τετάρτη, η ισορροπία όσων έχετε κάνει μέχρι τώρα τον μήνα Μάιο μπορεί να είναι υπέρ σας, αλλά σε κάθε περίπτωση τα αποτελέσματα σίγουρα θα έχουν ισχυρό αντίκτυπο στη διάθεση και την φυσική σας κατάσταση. Εάν είστε ένας από αυτούς που δεν έχετε δημιουργήσει εξελίξεις, μια τέτοια ισορροπία μπορεί να είναι απογοητευτική και να σας προκαλέσει σε πιο ενεργές δράσεις ακόμα και από την επομένη ημέρα. Γενικά, η Τετάρτη θα είναι μια συναισθηματική μέρα, με συχνές αλλαγές στη διάθεσή σας για διάφορους λόγους. Αυτό μπορεί να σας κάνει να νοιώθετε ευχάριστα, αλλά μπορεί επίσης να συμβεί και ακριβώς το αντίθετο. Εάν είστε σε κακή διάθεση ή είστε θυμωμένοι με κάποιον, είναι καλύτερα να ηρεμήσετε και να αφήσετε χρόνο ώσπου οι κακές ενέργειες φύγουν από το σώμα και το μυαλό σας. Την Τετάρτη, πολλοί θα έχουν ευκαιρίες χαράς που σχετίζονται με ένα μωρό, ένα παιδί ή άλλα νεαρά άτομα που μπορεί να έχουν γενέθλια ή να έχουν σημαντική επιτυχία στη ζωή τους. Γεγονότα ή θέματα από το παρελθόν σας μπορούν να επανέλθουν απροσδόκητα, μέσα από κάποια νέα ή πληροφορίες που θα λάβετε σήμερα σχετικά με αυτά. Άνθρωποι από το παρελθόν σας θα εμφανιστούν στα όνειρά σας και αυτό μπορεί να σας δίνει ένα μπερδεμένο κάπως μήνυμα, βάζοντάς σας σε διαδικασία να αναζητήσετε μια ερμηνεία της περίεργης εμφάνισής τους. Αυτή θα είναι μια ενδιαφέρουσα μέρα για την οικογενειακή σας ζωή. Σήμερα θα δημιουργήσετε ενδιαφέρουσες επαφές και γνωριμίες ή θα ασχοληθείτε με τις ήδη υπάρχουσες.


Στο τέλος του άρθρου δες το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται, ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια!

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, σήμερα θα έχετε συνομιλίες με συγγενείς με τους οποίους δεν ζείτε μαζί. Θα σχολιάσετε τα προβλήματα μιας οικογένειας και την πιθανή λύση τους στις τρέχουσες συνθήκες. Γενικά, η Τετάρτη παρουσιάζει ενδιαφέρουσες στιγμές ή προφητικά όνειρα.
Κριός – σήμερα δεν εστιάζετε πάρα πολύ στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Θα τείνετε να παίρνετε τα πάντα πολύ πιο συναισθηματικά και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις και βιαστικές ενέργειες.
Λέων – οι νέες επαφές που θα έχετε σήμερα, πρέπει να προσεχτούν. Η ημέρα φέρνει ένα γεγονός ή νέα σχετικά με ένα άτομο που γεννήθηκε κάτω από το ζώδιο του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου.
Τοξότης – μια δυνατή μέρα, γιατί θα έχετε την ευκαιρία να ολοκληρώσετε όχι μόνο τις προγραμματισμένες εργασίες, αλλά και για κάτι άλλο που θα σας κάνει να είστε περήφανοι για τον εαυτό σας.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, θα αντιμετωπίσετε μια έκπληξη που σχετίζεται με την εργασία, τις επιχειρήσεις, τα ιδρύματα ή τις υπηρεσίες ή ένα άλλο σημαντικό γεγονός στη πόλη ή την χώρα όπου ζείτε. Σήμερα θα ενθουσιαστείτε από ειδήσεις που προέρχονται από άλλη πόλη. Η σύγκρουση ή η διαμάχη στο χώρο του σπιτιού σας, θα κάνει κάποιον να σας υπενθυμίσει τα προηγούμενα λάθη ή τις προηγούμενες καταστάσεις που σας αφορούν.
Ταύρος – μια μέρα που μπορείτε να ασχοληθείτε με κάποια χρήματα ή έγγραφα που είναι σημαντικά για εσάς.
Παρθένος – οι προσδοκίες σας για αυτήν την ημέρα δεν πρέπει να είναι υψηλές, καθώς η ανάπτυξη των περισσότερων θεμάτων θα επηρεαστεί από τις ενέργειες των ανθρώπων για τους οποίους δεν έχετε τον έλεγχο.
Αιγόκερως – μια υπέροχη μέρα, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από την εσωτερική σας ανάπτυξη, από την ικανότητά σας να εκμεταλλευτείτε νέες γνώσεις και δεξιότητες, για τις οποίες σήμερα θα υπάρχει μια ευνοϊκή ευκαιρία για έκφραση.

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, θα συζητήσετε ζητήματα που σχετίζονται με ένα άτομο από τον κύκλο των συγγενών σας ή κάποιον που ζει σε άλλη πόλη. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τις παρεξηγήσεις και να εναρμονίσετε τις σχέσεις στο σπίτι και στην οικογένειά σας. Μπορεί να είστε ευχαριστημένοι με μια συγκεκριμένη επιτυχία ή νέα που είναι σημαντικά για τη δική σας οικογένεια. Οικονομικά, η Τετάρτη θα απαιτήσει περισσότερη προσοχή στα έξοδα.
Δίδυμοι – σήμερα θα απολαύσετε ένα μικρό εισόδημα ή θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα ποσό.
Ζυγός – η διάθεσή σας θα είναι περίπλοκη, μάλλον λυπημένη, λόγω της δυσαρέσκειας με την ανάπτυξη ορισμένων γεγονότων στη ζωή σας.
Υδροχόος – θα έχετε μια ενδιαφέρουσα μέρα και τα συναισθήματά σας σήμερα θα επικεντρωθούν στην προσωπική σας ζωή, την αγάπη ή τους φίλους σας.

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, προσπαθήστε να κατανοήσετε τον τρέχοντα τρόπο ζωής σας ή τα γεγονότα γύρω σας που εκτυλίσσονται στο παρόν. Πιθανώς, αυτό που συμβαίνει τώρα θα δοκιμάσει την εμπιστοσύνη σας σε ορισμένα άτομα, ιδρύματα ή υπηρεσίες. Σήμερα, η νευρικότητά σας θα οφείλεται στη σύγχυση που αντιμετωπίζετε αυτήν τη στιγμή. Σήμερα μπορείτε να μιλήσετε για την εργασία σας με άτομα στον κύκλο φίλων σας. Αυτή είναι μια δυσμενής μέρα για ταξίδια ή θα μάθετε διάφορα δυσάρεστα νέα σχετικά με γεγονότα από απόσταση.
Καρκίνος – οι ειδήσεις και τα γεγονότα σήμερα δεν θα είναι τυχαία και θα εξελιχτούν τις επόμενες ημέρες.
Σκορπιός – μια καλή μέρα για τις οικονομικές σας υποθέσεις, αλλά ειδικά για όσους εργάζονται και ζουν με ειλικρίνεια.
Ιχθείς – θα έχετε πολλά περισσότερα οικιακά ή οικογενειακά καθήκοντα και θα πρέπει να αναλάβετε ηγετικό ρόλο σε ένα γεγονός ή κατάσταση.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.